Sziasztok.
Nem találtam ilyen topicot úgyhogy nyitottam egyet... remélem nem tettem rosszul.
A kérdésem a következő lenne:
A Norton Internet Security 2006-ban a Norton AntiSpam menüben található Tiltottak listáját hogyan lehet elmenteni? A jelenlegi listámban 150 körüli tiltott van, (spam genyók) amiket a gép újratelepítése után szeretnék majd visszamásolni a NIS 2006-ba. Ha nem tenném meg újra jönnének azokról az E-mail címekről. Valaki okosabb segítsen legyen olyan kedves.
Előre is köszönöm.
Oldal 1 / 1
Norton Internet Security
Elküldve: 2006. 11. 19. 12:31
A közlekedési balesetek 90%-ban a járművezető hibájából történnek. Nem vicc, ez a szomorú valóság!
Elküldve: 2006. 11. 19. 12:33
Idézet: SeRoK - Dátum: 2006. nov. 19., vasárnap - 11:57
Sziasztok.
Nem találtam ilyen topicot úgyhogy nyitottam egyet... remélem nem tettem rosszul.
A Norton Internet Security 2006-ban a Norton AntiSpam menüben található Tiltottak listáját hogyan lehet elmenteni? A jelenlegi listámban 150 körüli tiltott van, (spam genyók) amiket a gép újratelepítése után szeretnék majd visszamásolni a NIS 2006-ba. Ha nem tenném meg újra jönnének azokról az E-mail címekről. Valaki okosabb segítsen legyen olyan kedves.
Előre is köszönöm.
Előre is köszönöm.
Szerkesztette: Basic 2006. 11. 19. 12:34 -kor
Elküldve: 2006. 11. 19. 12:56
Bocsánat. Rossz helyen kerestem. Kérem az adminokat hogy legyenek kedvesek törölni a topicot. Köszönöm.
Téma megosztása:
Oldal 1 / 1

Súgó
A téma zárva.