HWSW Informatikai Kerekasztal: Giveawayoftheday programok - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Giveawayoftheday programok és játékok

#1 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 01. 18. 09:13

Hali!
Az ingyenes szoftverek topikban már volt szó erről az oldalról, ahol ingyen van kint egy fizetős program és játék egy napig.

Bővebben itt van róla leírás, aki nem ismerné:
http://pcworld.hu/story.php?sid=7648

Minden nap délelőtt 9-kor van váltás a programokban.

Lenne egy kérdésem/kérésem is:
a hétvégén nem tudom letölteni a szombaton és a vasárnap kitett programot és játékot. Ha valaki megtenné, és a kimentett regisztrációt (vagy a kicsomagolt full programot) elküldi nekem, megköszönném!
A regisztráció kimentéséhez lehet használni a Process Monitort, persze aznap, amikor még lehet regisztrálni. (Szűrőnek beállítani az activate.exe-t, majd highlightnak beállítani az Operation is RegSetValue értéket) Ha nincs Activate.exe, akkor egy tmp fájlt kell kimenteni a Temp könyvtárból, amikor megjelenik a valódi telepítő első lépése, majd ezt a tmp-t visszanevezni valami.exe-re...
A Temp könyvtárban egy vmsSr00000.tmp nevű mappában lévő we237.tmp nevű fájlt (vagy ehhez hasonló nevűt) kell kimenteni, ha ilyen mappa nem jön létre akkor egy ugyanilyen nevű rejtett fájl simán a Tempben...

Szerkesztette: Mykee 2007. 01. 18. 09:23 -kor

Sukitore - Igényes, párosan írt erotikus történetek

#2 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 01. 19. 11:07

Akkor itt egy konkrét folyamat:
- Letöltöd MA a MadCars játékot
- Kicsomagolod
- Temp könyvtárat kiüríted!
- Setup.exe-t elindítod még MA
- a reklámos ablakban OK-t nyomsz
- a Temp könyvtárban ott a vmsSr00000.tmp könyvtár, amiben ott csücsül a we22C.tmp fájl. Kimásolod egy mappába
- a tmp-t visszanevezed valami.exe-re
- ha akarod felteszed a játékot, vagy kilépsz a telepítőből. Így megvan a teljes verziós, bármikor feltehető játékod.

A másik folyamat:
- Letöltöd MA a HDD Life for Notebooksot
- Kicsomagolod
- Elindítod a Process Monitort (sysinternals progi, a Microsoftnál megtalálható)
- Process Monitorban leállítod a figyelést a nagyítóval és beállítod a szűrőt: Process name is Activation.exe
- A Process Monitorban beállítod a kiemelést (Highlight) Operation is RegSetValue
- radírral kitörölsz mindent és a nagyítóval visszaengeded a figyelést
- Az Activation.exe-t lefuttatod még MA, de a végén NEM nyomod meg az OK-t!
- a Process monitorban leállítod a figyelést a nagyítóval és kikapcsolod a fájlok és processzek megjelenítését (jobb három ikonból a két jobb oldali), csak a registry-ét hagyd bekapcsolva
- legördíted az ablakot a legaljára, ott lesz kiemelve a Key sor. Jobb klikk és Jump To...
- megnyílik a registry és a kulcsot kijelölöd, majd Fájl menü Exportálás. És lemented a regisztrációt egy kulcsba. Később ezzel bármikor visszaregisztrálhatsz.
- Process monitor bezár, OK gomb megnyom, és ezután bármikor felteheted a programot.

Szerkesztette: Mykee 2007. 01. 19. 11:07 -kor

#3 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 01. 22. 18:48

Akkor a szombati programot és játékot el tudja küldeni valaki regisztrációval?  :confused:

#4 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 22. 19:14

ehhez szerintem nem kell process monitor meg egyebek.  :think: (bar en csak egyszer probaltam szoval nem tudom biztosra) egyszeruen meg aznap amikor leszedted a progit felkell rakni, es persze az activate.exe-t is elinditani, aztan regeditor-t elinditod es a HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\ vagy a HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\ kulcsnal kikeresed a program nevet vagy a ceg nevet aki az adott programot csinalta es ott a tobbi program beallitasok kozott ott lesz a key kulcs is amit siman kiexportalsz es utanna mar barmikor installalhato a progi ezzen kulcs felhasznalasaval.

(sokszor ujra install sem kell, csak kikell masolni a program files-bol a mar feltelepitett program mappajat es barmikor elindithato lesz barhonnan. persze ez nem minden progira igaz)

amugy a jovoben en is nezni fogom ezt az oldalt es ha lesz olyan program amire szuksegem lesz stb azt le is szedem... :up:
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#5 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 22. 19:33

Idézet: Mykee - Dátum: 2007. jan. 18., csütörtök - 9:13

Hali!
Az ingyenes szoftverek topikban már volt szó erről az oldalról, ahol ingyen van kint egy fizetős program és játék egy napig.

Hoppá! Én most hallok erről először! :eek: :) Köszönöm, látogatni fogom én is most már az oldalt! :up: ;)

Szerk.: Most látom csak, hogy apróbb játékok is vannak naponta! Szuper. :D

Szerkesztette: Csokis 2007. 01. 22. 19:37 -kor

Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#6 Felhasználó inaktív   mikike 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 23. 00:27

Ha esetleg valami miatt nem sikerül...
Vagy ez az egész nem érthető.
...
Vagy én anno feltettem a MADCARS-ot, de szeretném ismerősömnek is odadni.
Ki lehet menteni valahogy (máshogy) a Regbeállítást?
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

#7 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 01. 23. 07:34

A MadCars esetében nem registry beállítással lesz a játék teljes, hanem teljes volt a kicsomagolt telepítő. Tehát regkód vagy bármi ügyesség nélkül a telepítő volt már regisztrálva. Tehát kétféle program van a Giveawayen:
- amit regisztrál valahol, vagy feldob hozzá egy kódot. Ilyen a legtöbb felhasználói program és pár játék (pl. az Alawar játékok)
- eleve a program teljes verzió, kód nélkül, ilyenkor kell lementeni a Temp könyvtárból az ideiglenesen létrejött telepítőt. Ilyenek a játékok általában. Ebbe a esetben ha aznap nem mentetted ki a teljes értékű exe-t, akkor utólag már nincs rá lehetőséged, mert a Giveaway telepítője először csekkeli, hogy jókor futtatod-e, és csak utána csomagolja ki a teljes értékű programot.

Egy szerencsevan, hogy minden reggel 9-kor van a váltás, tehát hakorán kelek, még az előző napit is le tudom szedni, és 9 után az újat.

@des: process monitor azért kell, hogy ne keresgéld a kulcsot, hanem egyből megtaláld. ;) Ráadásul ha az Activate.exe van, akkor elég csak azt futtani alegtöbb esetben. És persze rafináltak a programok, néha nem a gyártó neve alá teszik be a kulcsot, akkor aztán keresgélhetsz! ;) Az Alawar játékok ilyenek...

Szerkesztette: Mykee 2007. 01. 23. 07:35 -kor

#8 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 01. 23. 07:39

Idézet: mikike - Dátum: 2007. jan. 23., kedd - 0:27

Ha esetleg valami miatt nem sikerül...
Vagy ez az egész nem érthető.
...
Vagy én anno feltettem a MADCARS-ot, de szeretném ismerősömnek is odadni.
Ki lehet menteni valahogy (máshogy) a Regbeállítást?

Mint a konkrét példában is írtam: a MadCars esetében NINCS regbeállítás, ott fullos telepítő volt.
Általában 1-2 nap után rá lehet jönni az elvre:
- ha van Activate.exe, akkor a registryben lesz bejegyzés, a buborékos i betűs Setup.exe bármikor használható.
- ha nincs Activate.exe, akkor jön a trükközés, mert vagy kódablakot dob fel, amit el kell menteni egy txt-be, és utána még a telepítőt is, vagy jobb esetben elég a kicsomagolt tmp-t exe-re átírni annak mentése után persze. ;) Általában ilyenkor csak egy sárga kulcsos Setup.exe vagy Setup-and-Activate.exe van. Ilyenkor elő a temp könyvtárral és a kellő időben lementeni a jó tmp-t...

Szerkesztette: Mykee 2007. 01. 23. 07:39 -kor

#9 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 01. 23. 18:37

Na itt a mai példa: a program esetében az Activation.exe feldob egy ablakot, amiben a regisztrációs kód van. Azt az ember lementi és csókolom. Persze vágólappal, mert kiírni papírra sok lenne...  :D
A játék realore termék, amit a tempből kell kimenteni. ;)

#10 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 01. 29. 09:12

A most szombati programot és játékot leszedte valaki későbbi telepítésre? ;) Ha igen, kérhetem?  :rolleyes:

#11 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 29. 09:40

Idézet: Mykee - Dátum: 2007. jan. 29., hétfő - 9:12

A most szombati programot és játékot leszedte valaki későbbi telepítésre? ;) Ha igen, kérhetem?  :rolleyes:

Pont ez az 1 nap volt, amit kihagytam! :(
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#12 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 01. 29. 10:49

Idézet: Csokis - Dátum: 2007. jan. 29., hétfő - 9:40

Pont ez az 1 nap volt, amit kihagytam! :(

Az a baj, hogy én is, márpedig a jelszómegfejtő jó lenne....

#13 Felhasználó inaktív   mikike 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 03. 09:37

A jelszólmegfejtőt én leszedtem.

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\KRyLack\KRyLack Password Recovery]
"Key"="0F5fm+x7kKLtm2eDoKm1fHSN+b5udpeNuG63QXu0Xdys9yjj91CyN8FSx6tW0FQVknPJ9SGDTXUWPlvncZs1tE51rjDUPUQ3H3TeA1y8kYt/AA9YlC7oRhbavJtwdCqLh92X46bdZu/KXR4X8UrxPvpij97a/AEepQHRoPnlC5BI="

Viszont a mai játékot nem tudom elmenteni. Fut a program és nem lehet másolni. Változtattak az aktiváláson?
(Illetve lehet, csak felkiáltójeles lesz az ikonja, kérdés, ez mit befolyásol.)

Szerkesztette: mikike 2007. 02. 03. 09:52 -kor

#14 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 02. 07. 12:05

Idézet: mikike - Dátum: 2007. febr. 3., szombat - 9:37

A jelszólmegfejtőt én leszedtem.

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\KRyLack\KRyLack Password Recovery]
"Key"="0F5fm+x7kKLtm2eDoKm1fHSN+b5udpeNuG63QXu0Xdys9yjj91CyN8FSx6tW0FQVknPJ9SGDTXUWPlvncZs1tE51rjDUPUQ3H3TeA1y8kYt/AA9YlC7oRhbavJtwdCqLh92X46bdZu/KXR4X8UrxPvpij97a/AEepQHRoPnlC5BI="

Viszont a mai játékot nem tudom elmenteni. Fut a program és nem lehet másolni. Változtattak az aktiváláson?
(Illetve lehet, csak felkiáltójeles lesz az ikonja, kérdés, ez mit befolyásol.)

A kódot köszi, a játékokat viszont a leszedés napján, a TEMP könyvtárból tudod kimenteni. Ha az átnevezés után (exe-re) kék i-betűs kérdőjeles az ikonja, már nyertél, de ha a valós (nem a reklámos) telepítő első lépésénél vagy, a valódi telepítőt is kimentheted. Vagy egy tmp a TEMP-ben, vagy egy rejtett könyvtárban van.
Szerencsére nem változtattak az aktiváción. :)

#15 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 02. 07. 23:04

Na, a mai MP3 Joiner program keményebb dió volt, már az Olly debuggert is be kellett vetni, mert az activate.exe kicsomagolt egy kis progit, ami szempillantás alatt lefutott, és már törölte is magát a TEMP-ből. Így az Olly debuggerrel kellett elkapnom azt a pillanatot, amikor az aktivációs fájl még megvan. Remélem nem lesz sok ilyen trükkös módszer...  :Đ

#16 Felhasználó inaktív   mikike 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 08. 09:10

vagyis változtatgatnak...
Más:
A Zylon.com játékok lementésére nem tudtok valamit? Itt úgy működik, hogy a böngészőhöz telepíteni kell egy gameplay.exe-t, ez letölti a teljes játékot (bejeweled2.cab), aztán lehet játszani. De ha internet nélkül szeretnék...?

#17 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 02. 12. 12:10

a Zylonosokat nem ismerem. Viszont a Giveawayesek nem változtatnak, csupán igazodnak a telepítendő programhoz, és úgy adják meg a regisztrációt:
- registry bejegyzéssel
- kiírják a szériaszámot
- teljes verziót adnak
- spec regisztráció van, mint a fentebb említett esetben, szerencsére ez ritka.

#18 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 02. 15. 15:42

Ma AZONNAL gyerünk a letöltésekhez, hiszen az Elecard DVD Playere a mai menü!!!! Igaz, csak házi filmek (tehát nem kódolt) lejátszáráa jó, de az Elecard MPEG kitömörítője méltán híres.
Bővebb info itt:
http://www.elecard.com/products/products-p...mer/dvd-player/

Note
CSS (Content Scrambling System) decryption is not supported.
Upon the evaluation mode there will be the Elecard logo placed at the top right corner of video window.
DVD Player does not allow software decoding of AC3 audio.

Szerkesztette: Mykee 2007. 02. 15. 15:43 -kor

#19 Felhasználó inaktív   mikike 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 27. 08:54

szerintem megint változtattak valamit, mert ez a módszer már nem működik
legalábbis tegnap az ASTRA32 nem tudtam kiolvasni a REG-et

Téma megosztása:

Oldal 1 / 1