HWSW Informatikai Kerekasztal: Invitel ADSL sávszélesség-emelés 2007 ? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Invitel ADSL sávszélesség-emelés 2007 ? Invitel vs T-Com Értékeld a témát: -----

#1 Felhasználó inaktív   armin83 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 01. 19. 09:31

Hali!

Január 15-én megkezdte a T-com a sávszélesség növelését, ezt tudjuk. Az Invitel hivatalos álláspontját azonban még nem ismerjük. :( A napokban hívtam őket és azt a választ kaptam, hogy még nem döntötték el mit is fognak pontosan tenni, de valamit biztosan.
Vagy ők is sávszélt emelnek vagy a díjakat csökkentik és megmarad a jelenlegi sávszél. :s
Erről mi a véleményetek??? Én nagyot néztem. Nem szeretném azt érezni megmondom őszintén, hogy a t-com-osok 8 megabittel nyomják, amíg mi mondjuk max 2-vel.
Az igaz, h 9900 Ft lesz a T-Online-os 8 megabites csomag? Ezt hallottam.

Várom a hozzászólásokat...

;))

#2 Felhasználó inaktív   tutis 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 01. 19. 09:40

Ivitel a T-com területen már emel, azaz a T-com emel az Invitelnek  :D
Invitel sávszélemelés
Weboldaltervezést vállalok: http://www.weboldalterv.hu

#3 Felhasználó inaktív   shabba 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 19. 10:04

Másik fórumon mailban márciusra írtak emelésről, ügyfélszolgáltaton időpontot nem hajlandók mondani de az emelést megerősítik. Persze hivatalos akkor lesz ha Invitel bejelenti. 2005-ben Tíkom után 1-2 hónappal jelentette be Invitel a saját emelését.

#4 Felhasználó inaktív   hbooo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 19. 11:04

A mai magyarhirlapban van egy rovid cikk, miszerint az Invitel idezem szo szerint:

"A rivális vonalastelefon-szolgáltatók közül az Invitel Zrt. sajátos módon érintett a sávszélesítésben, hiszen a társaság a Magyar Telekom-terület nagy részén alternatív internetszolgáltató, ezek az ügyfelei is élvezhetik majd a gyorsulást. Megkeresésünkre az Invitelnél közölték, szerintük a Telekom akciója nem befolyásolja a vonalas szolgáltatók közti versenyt. Az Invitel sávszélesítésre saját vezetékes szolgálati hálózatában csakis konkrét piaci igények megléte esetén gondolna, ezeket az igényeket pedig még nem érzékeli."
Konfig: KV8 Pro v1.1, A64 3000+,1024MB Samsung DDR 400Mhz,Radeon 9600 Pro ,1x160G & 3x250G & 1x300G Samsung & Hitachi HDD, LG 4163B DVD-RW,Acer 712 TFT, Chieftec haz/tap, powered by FreeBSD :)

#5 Felhasználó inaktív   n0se 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 01. 19. 11:18

Sziasztok!

Mindenképpen érdekes a kérdés és a felvetés, főleg mert mint invitel területen élő inviteles érintett is vagyok a témában.

Véleményem szerint az Invitel emelni fog, hogy mikor valószínűleg még kérdéses mivel az, hogy a HTCC felvásárolta a vállalatot, igencsak egybeesett a T-Com akciójával, de mint Ti is, Én is várom a fejleményeket a hírmorzsákat az üggyel kapcsolatban.

Üdv,
n0se

#6 Felhasználó inaktív   Norbi27 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 19. 12:38

Sziasztok

Én Emitel területen vagyok. Szerdán itt volt nálunk egy Inviteles üzletkötő, hogy a fix favorit tel. díjcsomaghoz ajánljon valami kiegészítő díjcsomagot. Utánna kérdeztem az ADSL-ről is. Azt mondta, hogy őket úgy tájékoztatták, hogy az összes JPE emeli  a sávszélességet, csak megvárják amíg a T-Com befejezte. Kérdeztem, hogy ez mennyire biztos. Azt mondta, hogy az Invitel és az Emitel és a Hungarotel  100% hogy emel tavasszal, de a  Monortel is szinte biztos. Azt ők sem tudják, hogy a Monortel milyen mértékben emel, de a többienél ugyanolyan csomagok lesznek mint a T-nél.

#7 Felhasználó inaktív   n0se 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 01. 19. 12:46

Idézet: Norbi27 - Dátum: 2007. jan. 19., péntek - 12:38

Sziasztok

Én Emitel területen vagyok. Szerdán itt volt nálunk egy Inviteles üzletkötő, hogy a fix favorit tel. díjcsomaghoz ajánljon valami kiegészítő díjcsomagot. Utánna kérdeztem az ADSL-ről is. Azt mondta, hogy őket úgy tájékoztatták, hogy az összes JPE emeli  a sávszélességet, csak megvárják amíg a T-Com befejezte. Kérdeztem, hogy ez mennyire biztos. Azt mondta, hogy az Invitel és az Emitel és a Hungarotel  100% hogy emel tavasszal, de a  Monortel is szinte biztos. Azt ők sem tudják, hogy a Monortel milyen mértékben emel, de a többienél ugyanolyan csomagok lesznek mint a T-nél.

Igen, ez a legvalószínűbb, hogy az invitel a t-comra vár, hogy fejezzék be ezt az "ultra emelést"

#8 Felhasználó inaktív   McElroy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 19. 15:47

Van külön Invitel topic. Szvsz ez zártható.
: my deviantart:
CPU: Intel Core i5 3570K | Alaplap: Asus P8Z77-V LE | RAM: 2x4 GB Corsair Vengeance 1866 | VGA: Asus HD7870 (DC2-2GD5-V2) | Display: Asus PA238Q | Sound: SB Audigy 2 ZS Platinum Pro | PSU: Corsair HX650 | HDD1: WD Black Caviar 500 Gb, HDD2: WD Black Caviar 1 TB | Case: Xigmatek Midgard II

#9 Felhasználó inaktív   armin83 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 01. 20. 11:36

Köszönöm mindenkinek a hasznos infókat!

Üdv
;)

Téma megosztása:

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.