Akit még érdekel a game, írjon.
Oldal 1 / 1
Age of Empires 2 The Conquerors
Elküldve: 2007. 03. 20. 18:39
Régebben volt itt topikja ennek a játéknak, de eltűnt, pedig ez a jó játék nem érdemli meg, hogy ne legyen topikja.
Elküldve: 2007. 03. 20. 18:43
Idézet: Priby - Dátum: 2007. márc. 20., kedd - 18:39
Régebben volt itt topikja ennek a játéknak, de eltűnt,
aham..
https://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=7...ge+of+Empires+2
Meg az ilyen igénytelen, 2 mondatos topikindítást sem kéne eröltetni.
Szerkesztette: M@Xtreme 2007. 03. 20. 18:45 -kor
Elküldve: 2007. 03. 20. 19:14
Idézet: M@Xtreme - Dátum: 2007. márc. 20., kedd - 18:43
Meg az ilyen igénytelen, 2 mondatos topikindítást sem kéne eröltetni.
2 mondat, de egyiksem szól a játékról
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!
Elküldve: 2007. 03. 22. 17:42
pfff lol
azért nyitottam, hogy akinek van kedve játszani, az írjon... mégis mit kéne írnom a játékról? Mindenki ismeri szerintem.
És az meg furcsa, hogy a kereső nem dobta nekem ki a másik ageofos topicot, pedig én is emlékeztem rá, hogy van :confused: :confused:
azért nyitottam, hogy akinek van kedve játszani, az írjon... mégis mit kéne írnom a játékról? Mindenki ismeri szerintem.
És az meg furcsa, hogy a kereső nem dobta nekem ki a másik ageofos topicot, pedig én is emlékeztem rá, hogy van :confused: :confused:
Elküldve: 2007. 03. 22. 17:45
óóó azta mindenségit, hogy be kell állítani, hogy a 7 napnál régebbi topikok között keressen, hát ehh
na mind1, akkor jó az a topic, ezt be leeht zárni
na mind1, akkor jó az a topic, ezt be leeht zárni
Elküldve: 2007. 03. 22. 21:37
Idézet: Priby - Dátum: 2007. márc. 22., csütörtök - 17:42
pfff lol
Lehet, hogy sok ember ismeri, de sok más ember meg biztosan nem is hallott róla. Igazán nem kerülne sokba egy igényes topikindítás.
A lakatosnak szólok.
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie
Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)
Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)
Téma megosztása:
Oldal 1 / 1

Súgó
A téma zárva.