HWSW Informatikai Kerekasztal: LogMeIn - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (48 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

LogMeIn Minden ami LogMeIn-nel kapcsolatos Értékeld a témát: -----

#331 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 08. 12. 22:03

Idézet: FakeJack - Dátum: 2007. aug. 12., vasárnap - 22:49

Azé' 10.3.x meg 10.5 (de legyen csak 10.4.10) között is brutál különbségek vannak (ami funkció megy egyiken az nem megy a másikon, stb.), úgy hallom.

Na, akkor képzeld el, hogy ez szerintem a teljesen általánosan egyszerű dolog. Aztán ha azt mondom, a Linux az extraszopás, akkor az bizony az  :Đ

Foleot sem egészen értem, mert arról nyomatni Linuxos gépet, az okés. De mit szeretnének, meg kiknek eladn ia Foleot, mikor eléggé korlátozottak a képességei, aztán még ezt supportálni is remote, grafikusan? Érdekes, de persze hajrá, adjanak el sokat, akkor lentebb megy az ára, veszek én is :-)
Make love not Wor.

#332 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 08. 12. 22:10

Én is akarok majd venni. :Đ
Sztem egyelőre csak Foleoról a saját otthoni (Windows, Mac) gépedet, de aztán ki tudja.

#333 Felhasználó inaktív   Piton 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 12. 22:37

Nem kell minden linuxra, eleg csak az Ubuntu-ra (Verzio 7.04) :) Ezt most ugyis sok olyan hasznalja, aki Win user nagyreszt vagy az volt nagyreszt, de valtana linux... :) Ilyenek vannak a legtobben manapsag, akik Winrol valtanak, legalabbis tapasztalataim szerint...

#334 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 12. 22:45

Idézet: Piton - Dátum: 2007. aug. 12., vasárnap - 23:37

Nem kell minden linuxra, eleg csak az Ubuntu-ra (Verzio 7.04) :) Ezt most ugyis sok olyan hasznalja,

Igen, _most_ ez a nyerő. Ezt sem értem a Linuxos közönségben, régen volt Debian, mert az a vaú, de mellette nyomulni kezdett a Fedora, RedHat közösség, aztán hirtelen Suse lett a királyság. Most éppen Ubuntu, 2 hét múlva tök más. Ilyen fejlesztéseknél meg néha 2 év is rövid idő, disztrib meg sok. Grafikus felület is sok, modulok, függőségek, változások elég meredekek, nem véletlenül van az, hogy az alkalmazást is szedd le magadnak, fordítgasd, szívjál, de fél év múlva benne lesz a disztribben is.

Nomost logmein meg eleve kereskedelmi termék, itt kész csomagot kell kreálni, amit felraknak, aztán működik. Nyilván forrás nem lesz kint weben, amiből fordítgatunk, meg szopunk.
Make love not Wor.

#335 Felhasználó inaktív   Piton 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 12. 22:53

Idézet: Jahno - Dátum: 2007. aug. 12., vasárnap - 23:45

Igen, _most_ ez a nyerő. Ezt sem értem a Linuxos közönségben, régen volt Debian, mert az a vaú, de mellette nyomulni kezdett a Fedora, RedHat közösség, aztán hirtelen Suse lett a királyság. Most éppen Ubuntu, 2 hét múlva tök más. Ilyen fejlesztéseknél meg néha 2 év is rövid idő, disztrib meg sok. Grafikus felület is sok, modulok, függőségek, változások elég meredekek, nem véletlenül van az, hogy az alkalmazást is szedd le magadnak, fordítgasd, szívjál, de fél év múlva benne lesz a disztribben is.

Nomost logmein meg eleve kereskedelmi termék, itt kész csomagot kell kreálni, amit felraknak, aztán működik. Nyilván forrás nem lesz kint weben, amiből fordítgatunk, meg szopunk.

Tudom, h most ez a nyero elotte mas, valoszinu kesobb meg megint mas lesz. Azt is tudom, h minden graf felulet, modul, stb mas...
Csak felvetettem. :) Semmi arto szandek nem volt senki/semmi iranyaba... Bocs...
Azt is tudom, h logmein kereskedelni termek.

#336 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 13. 02:09

Idézet: Piton - Dátum: 2007. aug. 12., vasárnap - 23:53

Csak felvetettem. :) Semmi arto szandek nem volt senki/semmi iranyaba... Bocs...

Nem baj, én sem anyáztam, csak mondtam, hogy mi miatt nem lehet. Aztán lehet 1 évmúlva meg több Linuxos gépen fog futni, mint Winesen. Sosem tudhatjuk.
Make love not Wor.

#337 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 15. 13:50

Ajanlom mindenki figyelmebe a Beta oldalon megjelent Search boxot. Sok gepnel hasznos lehet.

https://beta.logmein.com/

Csatolt fájl:

#338 Felhasználó inaktív   Denisz 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 09. 03. 07:47

Sziasztok!
Eleg regota hasznalom a Logmein-t hogy az otthoni gepem munkabol elerhessem. Penteken vettem egy uj gepet a regi melle, meg egy routert (linksys wrt54gl). Eddig semmi gond... Felteszem a free-t az uj gepre is, latszolag minden rendbe volt kiveve mig ujra inditottam a gepet. Azt csinalta hogy nem akart tobbet elindulni. Azt mutatta hogy toltodik a windows, de miutan betoltotte fekete kepernyo... Egyetlen megoldas az volt hogy egy regebbi mukodo verziora tertem vissza. Es ez pont az volt mielott feltettem a Logmeint. Talalkoztatok mar ezzel a problemaval? Valami otlet a problemara?

#339 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 03. 07:56

Sokan találkoztak vele (sajnos), ha visszaolvasol a topikban, ott a megoldás.
Tudnál légyszi egy részletes leírást adni az alkatrészeid típusáról és hogy milyen oprendszert és melyik videókártya drivert használod? Esetleg egy Everest riport is jó lenne. fakejack KUKAC gmail PONT com
Köszi.

Szerkesztette: FakeJack 2007. 09. 03. 08:00 -kor

#340 Felhasználó inaktív   Denisz 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 09. 03. 08:05

Idézet: FakeJack - Dátum: 2007. szept. 3., hétfő - 8:56

Tudnál légyszi egy részletes leírást adni az alkatrészeid típusáról és hogy milyen oprendszert és melyik videókártya drivert használod? Esetleg egy Everest riport is jó lenne. fakejack KUKAC gmail PONT com
Köszi.

Otthon kiprobalom, koszi a segitseget... Kozbe atolvastam en is a hozzaszolasokat es megtalaltam. Alig varom probaljam ki.

#341 Felhasználó inaktív   Denisz 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 09. 03. 11:11

Idézet: FakeJack - Dátum: 2007. szept. 3., hétfő - 8:56

Köszi.

Az alkatreszekrol annyit, hogy egy Asus P5B, Core 2 Duo E4500, 2GB ram, ASUS EN7300GT SILENT. Az oprendszer pedig XP SP2. Telepiteskor telepitettem azt a drivert amivel a kartya jott, de utana feltettem a legujabb drivert az nvidea oldalarol

#342 Felhasználó inaktív   Denisz 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 09. 04. 07:21

Sikerult nagynehezen feltenni... Koszi a segitseget...
Csak azt nem ertem, hogy miert ilyen bonyolult a telepites NVIDIA-s gepre? Az ATI-sra olyan szepen felment

#343 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 04. 07:33

Gyanítom, hogy az Asus vga gyári driverei sz@rok.

#344 Felhasználó inaktív   Denisz 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 09. 04. 07:35

Idézet: FakeJack - Dátum: 2007. szept. 4., kedd - 8:33

Gyanítom, hogy az Asus vga gyári driverei sz@rok.

Feltettem az NVIDIA drivereit es ugyanaz volt a problema.

#345 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 04. 07:36

Akkor az is sz@r. :Đ

Még egy kérdés: először tetted fel a LogMeIn-t és utána a VGA driverét?

Szerkesztette: FakeJack 2007. 09. 04. 07:39 -kor

#346 Felhasználó inaktív   Denisz 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 09. 04. 09:48

Idézet: FakeJack - Dátum: 2007. szept. 4., kedd - 8:36

Akkor az is sz@r. :Đ

Még egy kérdés: először tetted fel a LogMeIn-t és utána a VGA driverét?

Vegul ugy oldottam meg a problemat. Csak ez nem egy normalis dolog, hogy eloszor felteszel egy programot es csak utana a videokartya drivert.
Lehet hogy az NVIDIA sz@r, de azert a programnak sincs eleg "fantaziaja" hogy megoldja a problemat. Kulonben tokeletes program nincs, ugyhogy ezt ki lehetne javitani benne...
Nem tudom mas NVIDIA-s is ennyit szivott vele?

Szerkesztette: Denisz 2007. 09. 04. 09:49 -kor

#347 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 04. 10:41

azt hogyan lehetne megoldani, hogy egy logmeines tavvezerles utan win2k eseteben ne maradjanak 1szinuek az ablak fejlecek?
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#348 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 04. 11:17

Idézet: Denisz - Dátum: 2007. szept. 4., kedd - 10:48

Kulonben tokeletes program nincs, ugyhogy ezt ki lehetne javitani benne...

Főleg ha júzerek írnak mindenféléről, de reprodukálni meg nem nagyon lehet? Valami sokösszetevős dolog lesz, mert én is belefutottam, összevissza varázsoltam, majd rendesen megteelpítve a vasat friss driverekkel, VGa után is elsőre felment a logmein. Aztán 2 vassal szórakoztam pár hetet, nabumm, így gondolom a hiba sem olyan, amit kitattintanak benne, "mától ez ne sötétüljön el"
Make love not Wor.

#349 Felhasználó inaktív   Denisz 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 09. 04. 12:38

Idézet: Jahno - Dátum: 2007. szept. 4., kedd - 12:17

Főleg ha júzerek írnak mindenféléről, de reprodukálni meg nem nagyon lehet? Valami sokösszetevős dolog lesz, mert én is belefutottam, összevissza varázsoltam, majd rendesen megteelpítve a vasat friss driverekkel, VGa után is elsőre felment a logmein. Aztán 2 vassal szórakoztam pár hetet, nabumm, így gondolom a hiba sem olyan, amit kitattintanak benne, "mától ez ne sötétüljön el"

Ezt a problemat szerintem barmikor reprodukalni lehetne. Kulonben ez a dolog is egy friss gepen tortent, szoval nem kenheto az xp-re

#350 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 04. 12:47

Idézet: Denisz - Dátum: 2007. szept. 4., kedd - 13:38

Ezt a problemat szerintem barmikor reprodukalni lehetne. Kulonben ez a dolog is egy friss gepen tortent, szoval nem kenheto az xp-re

Én júzereimtől begyűjtöttem az iylen konfigokat, mert itt is az volt, hogy távolról telepítettem a logmeint, vagy VNCvel bemásztam, aztán telepítés után elhasalt. Utána játszottam a konfigokkal sok hetet, de nem sikerült csuklóból előlapátolni. Viszont ha ez a mostani mozdítható, akkor érdekelne a dolog közelebbről.
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (48 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.