HWSW Informatikai Kerekasztal: DOCAGE - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

DOCAGE Elektronikus iratkezelő rendszer

#1 Felhasználó inaktív   sebkri 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 10. 29. 14:31

MIRŐL IS VAN SZÓ?

Egyik ismerősöm egy olyan cégnél van, ahol egy hazai fejlesztésű elektronikus dokumentumkezelő rendszert  fejlesztenek. Alapvetően az a gond szerintem, hogy a haza kis és közepes cégek, még nem ismerték fel kellő mértékben, hogy egy dokumentumkezelő rendszer milyen nagy segítséget ad a kezükbe.

A DocAge rendszer egy .Net keretrendszerben írt megoldás, amely rugalmasan konfigurálható (olyan dokumentumtípusokat és mezőket vehettek fel, amilyet csak akartok), és online felületen használható. Sajnos az a tapasztalatom, hogy a hazai dokumentumkezelő szoftverek árai általában elég borsosak, főleg ha workflow is van bennük, de a DocAge már részletfizetéssel akár havi 40 ezer Ft áron is elérhető. Ha érdekel titeket, hogy milyen ez a rendszer akkor a DOCAGE oldalon találhattok bővebb információt.

Akinek van hasonló rendszerrel kapcsolatos tapasztalata az írja le.

#2 Felhasználó inaktív   caratyuska 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 10. 29. 16:56

Elég reklámszagúnak tűnt már az első témánál is, de így hogy két részlegbe is beraktad így már végképp  :smoker:

----atyuska----

#3 Felhasználó inaktív   negyvenketto 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 11. 04. 11:21

Nos nekem ez a rendszer pont olyannak tűnik, mint az Orchi (ExADM) iktató-dokumentumkezelő megoldása rádobva egy webes felületet. Ami egy picit a cégjegyzéket, meg a piaci infokat böngészve érthető is.

Nagyon sok jó rendszer van a magyar piacon, ami olcsón elérhető, az itt ismertetett funkciókat tudja.

Nem elhanyagolható, hogy a vezető rendszerek többsége már átesett a közszférában való alkalmazhatósághoz szükséges auditon (ez egy halom biztonsági és iratkezelési funkció meglétét feltételezi), a bevezető szakembereknek jelentős számú végrehajtott sikeres bevezetése van.
Egy jó szoftver csak egy alap, a mellé adott folyamatszervezés, bevezetési tanácsadás a lényeg.

Én biztosan csakis olyan rendszert választanék, ahol megtekinthető jól működő referenciák sora van, most lehet én vagyok vaksi de esetünkben egyet sem találtam.

42
Az élet a világmindenség meg minden...

Hivatásos topicsüllyesztő...

Téma megosztása:

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó