MIRŐL IS VAN SZÓ?
Egyik ismerősöm egy olyan cégnél van, ahol egy hazai fejlesztésű elektronikus dokumentumkezelő rendszert fejlesztenek. Alapvetően az a gond szerintem, hogy a haza kis és közepes cégek, még nem ismerték fel kellő mértékben, hogy egy dokumentumkezelő rendszer milyen nagy segítséget ad a kezükbe.
A DocAge rendszer egy .Net keretrendszerben írt megoldás, amely rugalmasan konfigurálható (olyan dokumentumtípusokat és mezőket vehettek fel, amilyet csak akartok), és online felületen használható. Sajnos az a tapasztalatom, hogy a hazai dokumentumkezelő szoftverek árai általában elég borsosak, főleg ha workflow is van bennük, de a DocAge már részletfizetéssel akár havi 40 ezer Ft áron is elérhető. Ha érdekel titeket, hogy milyen ez a rendszer akkor a DOCAGE oldalon találhattok bővebb információt.
Akinek van hasonló rendszerrel kapcsolatos tapasztalata az írja le.
Oldal 1 / 1
DOCAGE Elektronikus iratkezelő rendszer
Elküldve: 2007. 10. 29. 16:56
Elég reklámszagúnak tűnt már az első témánál is, de így hogy két részlegbe is beraktad így már végképp
----atyuska----
Elküldve: 2007. 11. 04. 11:21
Nos nekem ez a rendszer pont olyannak tűnik, mint az Orchi (ExADM) iktató-dokumentumkezelő megoldása rádobva egy webes felületet. Ami egy picit a cégjegyzéket, meg a piaci infokat böngészve érthető is.
Nagyon sok jó rendszer van a magyar piacon, ami olcsón elérhető, az itt ismertetett funkciókat tudja.
Nem elhanyagolható, hogy a vezető rendszerek többsége már átesett a közszférában való alkalmazhatósághoz szükséges auditon (ez egy halom biztonsági és iratkezelési funkció meglétét feltételezi), a bevezető szakembereknek jelentős számú végrehajtott sikeres bevezetése van.
Egy jó szoftver csak egy alap, a mellé adott folyamatszervezés, bevezetési tanácsadás a lényeg.
Én biztosan csakis olyan rendszert választanék, ahol megtekinthető jól működő referenciák sora van, most lehet én vagyok vaksi de esetünkben egyet sem találtam.
42
Nagyon sok jó rendszer van a magyar piacon, ami olcsón elérhető, az itt ismertetett funkciókat tudja.
Nem elhanyagolható, hogy a vezető rendszerek többsége már átesett a közszférában való alkalmazhatósághoz szükséges auditon (ez egy halom biztonsági és iratkezelési funkció meglétét feltételezi), a bevezető szakembereknek jelentős számú végrehajtott sikeres bevezetése van.
Egy jó szoftver csak egy alap, a mellé adott folyamatszervezés, bevezetési tanácsadás a lényeg.
Én biztosan csakis olyan rendszert választanék, ahol megtekinthető jól működő referenciák sora van, most lehet én vagyok vaksi de esetünkben egyet sem találtam.
42
Az élet a világmindenség meg minden...
Hivatásos topicsüllyesztő...
Hivatásos topicsüllyesztő...
Téma megosztása:
Oldal 1 / 1

Súgó
A téma zárva.