HWSW Informatikai Kerekasztal: Miért az ideiglenes tárba ment a médiaplayer? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (2 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Miért az ideiglenes tárba ment a médiaplayer?

#1 Felhasználó inaktív   Anteris 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 11. 14. 20:41

tegnap mentegettem dolgokat innen-onnan aztán megyek a dokumentum-ba hogy meglessem őket erre se hírük se hamvuk. Egyszer már szívtam ezzel, hogy a médiapléyer a temporary internet files mappába kezdte el menteni a cuccokat, fogalmam sincs miért. Eddig jó volt, nem tudom mi történt tegnap óta, hogy elkezdte a régi hülyeséget csinálni. Valaki? kösz.

#2 Felhasználó inaktív   Hani 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 14. 21:35

Ez a rendje...a netről megnyitott videó ideiglenes file-nak minősül, amiről a media player tudja hogy oda való!

#3 Felhasználó inaktív   Anteris 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 14. 21:49

Idézet: Hani - Dátum: 2007. nov. 14., szerda - 22:35

Ez a rendje...a netről megnyitott videó ideiglenes file-nak minősül, amiről a media player tudja hogy oda való!

és erre tegnap este jött rá? Na mer eddig oda mentette - azért van gondolom a mentés másként menüpont, amúgy mi a rák szükség lenne rá - ahová kijelöltem neki. Azt én is tudom, hogy az temporaryba alapból menti de utána át kellene raknia a kijelölt mappába. Ne erre tesz magasról.

#4 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 11. 14. 22:40

És ha a mentés másként ablakban megnyitod azt a könyvtárat, amibe menteni óhajtasz? Mert amíg csak kinyitod a mappákat, addig az elérési út nem változik, ahhoz még a kinyitott mappára rá is kell kattintani.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#5 Felhasználó inaktív   Anteris 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 14. 22:54

Idézet: didyman - Dátum: 2007. nov. 14., szerda - 23:40

És ha a mentés másként ablakban megnyitod azt a könyvtárat, amibe menteni óhajtasz? Mert amíg csak kinyitod a mappákat, addig az elérési út nem változik, ahhoz még a kinyitott mappára rá is kell kattintani.

alapból az a mappa van beállítva mentési helynek ami eddig is volt.  Fájl ---> Mentés másként... ---> Download mappa ------> akármi.avi

egyszer már pedig ez volt itt téma azt hiszem de fingom nincs hogy milyen címszóra keressek rá.

#6 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 14. 23:00

És a fájl neve előtt is szerepel az elérési út, illetve csak a fájlnév?
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#7 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 14. 23:10

Ezzel már egyszer vitatkoztunk Veled, amit a netről egyből meg szeretnél nyitni, annak neten a helye, így letölti ideiglenesnek, lejátsza, majd szépen törlődik.

Eddig sem így volt, kérdés milyen a link, de jobb gomb mentés máskéntet lehet nyomni, valamit letöltőmanagert, Nettransport, Flashget, Getright, aztán kész, jobb gomb, download by nettransport, aztán kész is.
Make love not Wor.

#8 Felhasználó inaktív   Anteris 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 14. 23:48

Idézet: Jahno - Dátum: 2007. nov. 14., szerda - 23:10

Ezzel már egyszer vitatkoztunk Veled, amit a netről egyből meg szeretnél nyitni, annak neten a helye, így letölti ideiglenesnek, lejátsza, majd szépen törlődik.

Eddig sem így volt, kérdés milyen a link, de jobb gomb mentés máskéntet lehet nyomni, valamit letöltőmanagert, Nettransport, Flashget, Getright, aztán kész, jobb gomb, download by nettransport, aztán kész is.

Kép

ha egyszer van egy ilyen lehetőség akkor ide is kellene mentődnie a fájlnak. Hogy aztán miért nem, na erre vagyok kiváncsi.

nem emlékszel melyik topik volt az? én már hülye vagyok.

Szerkesztette: Anteris 2007. 11. 14. 23:50 -kor

#9 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 14. 23:53

Idézet: Anteris - Dátum: 2007. nov. 14., szerda - 23:48

ha egyszer van egy ilyen lehetőség akkor ide is kellene mentődnie a fájlnak. Hogy aztán miért nem, na erre vagyok kiváncsi.

De ugye nem a Médiaplayer file menüjéből mented?
Make love not Wor.

#10 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 14. 23:56

https://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=1...2&hl=ideiglenes

Meg volt a letöltés után miért másolgat a vindóz topikod is...
Make love not Wor.

#11 Felhasználó inaktív   Anteris 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 15. 21:08

Idézet: Jahno - Dátum: 2007. nov. 14., szerda - 23:56

https://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=1...2&hl=ideiglenes

Meg volt a letöltés után miért másolgat a vindóz topikod is...

köszi a linket. Ahogy látom ott is csak a hülyénék nézés ment ezerrel. Nem vagyok barom, csak tudom már, hogy miként mentett a probléma előtt: oda ahová mutattam neki, ennyi. Kismillió fájlt mentettem már a médiapléjerrel és lám, nem nyílt róla topik csak akkor amikor beszart valami  a rendszerben.

#12 Felhasználó inaktív   Anteris 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 15. 21:12

egyáltalán kipróbálta valaki amiről beszélek?

#13 Felhasználó inaktív   Anteris 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 15. 21:16

most próbáltam a fiam gépén és természtesen oda rakja ahová én akarom, sz'al erről ennyit.

#14 Felhasználó inaktív   Niceday 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 15. 21:20

Idézet: Anteris - Dátum: 2007. nov. 15., csütörtök - 21:16

most próbáltam a fiam gépén és természtesen oda rakja ahová én akarom, sz'al erről ennyit.

Ööö... és őt megkérdezted, hogy csinálja...?  :think:
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta."

/André Gide/

#15 Felhasználó inaktív   Anteris 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 15. 21:23

Idézet: Niceday - Dátum: 2007. nov. 15., csütörtök - 21:20

Ööö... és őt megkérdezted, hogy csinálja...?  :think:

mit hogy csinál??

"most próbáltam a fiam gépén"

először az ideiglenes tárba menti, addig oké de után szépen átrakja ahova kijelöltem. Szép is lenne ha nem így történne alapból.

Szerkesztette: Anteris 2007. 11. 15. 21:25 -kor

#16 Felhasználó inaktív   Anteris 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 17. 20:14

na ide is csak olvasgatni jár a nép, mint a Szabó Ervin könyvtárba...

#17 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 17. 20:33

ha nincs otletunk, akkor megis mit irjunk? (hogy hasznalj mas media playert? gondolom nem ezt varod =D)

amugy, nyilvan valami elallitodott. :D esetleg valami frissites "rontott" el valamit, stb. nem a megoldas, de ha nezel valamit netrol es szeretned azt elmenteni, akkor megnezes utan irany a temporary files es manualisan keresd ki (vagy keress ra) es masold ki. tudom ez igy nem a legjobb megoldas, de addig amig megoldodik a problema, addig hasznalhato.

a registryben is turkalhatsz erre vonatkozo bejegyzesek utan. mert lehet tobb is van belole es az egyik mondjuk hibas, vagy mashova mutat.

csak talalgatok. soha nem hasznaltam meg a media player-t. (najo, meg win98 korszakban azert hasznaltam. meg talan win2000-nel is. de ezt a kek playert mar nem.)
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#18 Felhasználó inaktív   Niceday 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 17. 20:36

Idézet: Anteris - Dátum: 2007. nov. 17., szombat - 20:14

na ide is csak olvasgatni jár a nép, mint a Szabó Ervin könyvtárba...

Ennyi idő alatt, már rég összehasonlítottam volna a két gép ez irányú beállításainak a különbségét...  :think: te miért nem?
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta."

/André Gide/

#19 Felhasználó inaktív   Anteris 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 17. 22:33

Idézet: Niceday - Dátum: 2007. nov. 17., szombat - 20:36

Ennyi idő alatt, már rég összehasonlítottam volna a két gép ez irányú beállításainak a különbségét...  :think: te miért nem?

gondolod nem néztem már ször? Semmi olyat nem látok ami szembetűnő lenne. Fogalmam sincs hogy mi történt.

#20 Felhasználó inaktív   Anteris 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 17. 22:35

Idézet: des - Dátum: 2007. nov. 17., szombat - 20:33

ha nincs otletunk, akkor megis mit irjunk? (hogy hasznalj mas media playert? gondolom nem ezt varod =D)

amugy, nyilvan valami elallitodott. :D esetleg valami frissites "rontott" el valamit, stb. nem a megoldas, de ha nezel valamit netrol es szeretned azt elmenteni, akkor megnezes utan irany a temporary files es manualisan keresd ki (vagy keress ra) es masold ki. tudom ez igy nem a legjobb megoldas, de addig amig megoldodik a problema, addig hasznalhato.

a registryben is turkalhatsz erre vonatkozo bejegyzesek utan. mert lehet tobb is van belole es az egyik mondjuk hibas, vagy mashova mutat.

csak talalgatok. soha nem hasznaltam meg a media player-t. (najo, meg win98 korszakban azert hasznaltam. meg talan win2000-nel is. de ezt a kek playert mar nem.)

pedig  a 8-astól kezdve szerintem használható a médiapléjer, nincs is vele semmi bajom. kivétel most, hogy megbarmult  : /

Téma megosztása:

• (2 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó