Szia mindenki,
nekem mindig eltűnnek az ikonjaim az "állapotsor" jobb széléről, de mind! A letöltődést jelző zöld csík is, és az összes utólag telepített plug-innek az ikonja is. És ugyebár se video downloader, se IE Tab, se a megbízható hely kis lakatocskája...
Ha letörlöm a firefoxot, vagy ráfrissítek, akkor az első újraindításig jó a dolog, aztán meg nem.
Valaki tud ötletet?
Oldal 1 / 1
Firefox ikonok... ...hova lettetek az Állapotsoromból?
Elküldve: 2007. 12. 08. 20:43
Idézet: lac1 - Dátum: 2007. dec. 7., péntek - 14:40
Szia mindenki,
nekem mindig eltűnnek az ikonjaim az "állapotsor" jobb széléről, de mind! A letöltődést jelző zöld csík is, és az összes utólag telepített plug-innek az ikonja is. És ugyebár se video downloader, se IE Tab, se a megbízható hely kis lakatocskája...
Ha letörlöm a firefoxot, vagy ráfrissítek, akkor az első újraindításig jó a dolog, aztán meg nem.
Valaki tud ötletet?
Valaki tud ötletet?
Történelmi okokból a Firefox téma a Hálóvilág szekcióban van, mint kiemelt téma, nem pedig itt a Felhasználói programokban.
Ott hamarabb kapsz rá választ a Mozilla gurukat ott találod!
"Nem érzem a számban az eper ízét", de már nem is akarom...
Téma megosztása:
Oldal 1 / 1

Súgó
A téma zárva.