HWSW Informatikai Kerekasztal: Fontos fájlok felül lettek irva ?! - HELP - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Fontos fájlok felül lettek irva ?! - HELP A windows hibaüzenete

#1 Felhasználó inaktív   Vivy123 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 12. 29. 14:33

Tegnap reggel ez az üzenet fogadott a belépés után :

A Windows megfelelő futásához nélkülözhetetlen fájlok felül lettek írva ismeretlen verziójú fájlokkal. A rendszer stabilitásának fenntartásához a Windowsnak vissza kell állítania a fájlok eredeti verzióját. Helyezze a meghajtóba a következőt:...... Windows telepitő lemez.... (neve ittvolt)
(és azt is irja hogy ugyanazt kell betenni amiről fel lett téve eredetileg is)  :eek:

Pedig én semmi extrát nemcsináltam, nem is töltöttem le semmit,csak egy ilyen Vistá-ssá alakitó (Vista kinézet) progit, de azt már több mint egy hónapja... :eek:

A hibaüzi után egyszer még sikerült, de délután már az MP4-emet nem ismerte fel a gép. (viszont nem az MP4nek nem is a kábelnek, és nem is az USB -lyuk- nak van hibája, mert a szomszéd gépén érzékeli, és megy a kapcsolat...)
Lehet köze egymáshoz?? (ha nem, akkor mi a baja a gépnek h nemfogadja be (nincs illesztőprogi aztirja, de a cdn amit adtak semmi ilyen nemvolt csak egy zene konvertáló) ?? a fényképezőt bezzeg érzékeli...)

Viszont nekem nincs meg a Windows lemez... :(  mert mikor vettük a gépet, ezt ott tették fel... feketén... (és hiába kérem el az osztálytásam lemezét, ha csak azt fogadja be amiről eredetileg is fellett téve) most mit tegyek? nemlehet valahogy megtudni a rossz fájlok nevét és visszacserélni ujratelepités nélkül??

Bocsi ha hülyén irok le dolgokat de nemigazán értek a témához....

#2 Felhasználó inaktív   potyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 12. 29. 16:03

Azért tegyél csak egy kisérletet az osztálytársad lemezével.
Én még nem láttam ilyet, aki ilyen gyorsan ilyen sok időt elpazarol!

#3 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 29. 17:28

http://szoftver.hwsw.hu/index.php?main_pag...14130832754d30e

#4 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 29. 17:48

Nyugodtan használd a "Mégse" parancsot...

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#5 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 29. 18:21

Igen, a "mégse" gombot kell nyomkodni. Csak téves riasztás, igazából a fájlok köszönik, jól vannak. Semmihez nincs köze. Esetleg ha majd megunod és szerzel saját telepítőlemezt, akkor tedd újra a win-t.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#6 Felhasználó inaktív   Szabcsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 29. 18:31

Idézet: Vivy123 - Dátum: 2007. dec. 29., szombat - 15:33

Pedig én semmi extrát nemcsináltam, nem is töltöttem le semmit,csak egy ilyen Vistá-ssá alakitó (Vista kinézet) progit, de azt már több mint egy hónapja... :eek:

Ez pedig elég sok rendszerfile-t cserél kevésbé megbízhatókra, csak telepítés közben jól kikapcsolja a windows rendszerfile védelmet, de ha valami miatt később beleszalad egy sfc-be akkor onnantól rinyálni fog a windows...
"A gugliban rákeresve porcos hal is és emlős is."/"Megoldás: keress rá a hal.dll fájlra, és töröld ki, majd indítsd újra a gépedet. Utána jó lesz!"/"mutasd meg a gyakorlatban ezt a technológiát és esküszöm dollármilliárdost csinálok belőled ! "/"Rakjunk egy jo kib@szottnagy KERESS gombot a kepernyo kozepere es csumi"

#7 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 29. 19:01

attol fugg, milyen volt ez a "Vistá-ssá alakitó" valami. mert ha valoban valami pack volt, akkor ott rendszer file-ok is cserelodnek. de ha csak nehany ikon, msstyles, hatter, kurzor cserelodott le ezzel a vista-valamivel, akkor mas lesz az oka.

szoval sokfele ilyen "atalakito" valami letezik.
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#8 Felhasználó inaktív   VKP 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 30. 07:46

Windows/system32 illetve dllcache vagy valami ilyesmi könyvtárakba írkált, ha boltban tették fel a windowst akkor tessék reklamálni a telepítőért. Lakat
Rendszergazda vagyok. Ha röhögni lát, mentsen!

"De sokkal nagyobb a valószínűsége annak, hogy Kecskemét külsőn fejedre esik egy bazi nagy sárga tehén."

Téma megosztása:

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó