Nekem személy szerint nagyon megtetszett a játék.Nemrég kaptam meg a játékot és még csak most kezdek belejönni gondolom lessz olyan is aki már a folytatást várja.....
Oldal 1 / 1
Penumbra 4 egyetemista jovoltából!
Elküldve: 2008. 02. 03. 15:15
Eben a témában várom mindenkinek a véleményét és észrevételét a játékkal szemben.
Nekem személy szerint nagyon megtetszett a játék.Nemrég kaptam meg a játékot és még csak most kezdek belejönni gondolom lessz olyan is aki már a folytatást várja.....
Lurvig Csaba
Elküldve: 2008. 02. 03. 15:45
Végeredményben a viral marketing manapság elég népszerű, ennek ellenére legyél szíves valamit írni bemutatkozónak a játékról, hogy mégis micsoda, esetleg screenshotokat berakni, stb.
A bal-alsó részben levő aláírásodat meg lsz javítsd ki, legalább ott legyen rendben a helyesírása az embernek.
A bal-alsó részben levő aláírásodat meg lsz javítsd ki, legalább ott legyen rendben a helyesírása az embernek.
Pen-drive-on, notebookon, PDA-n kizárólag máshonnan reprodukálható/visszamásolható adat legyen!
Ami hordozható, az nem megbízható!
Ami hordozható, az nem megbízható!
Elküldve: 2008. 02. 03. 18:57
Hát igen gondoltam hogy már van topikja ezért nem irtam jellemzést.
És ami az aláirást illeti nem azt kéne figyelni nem?!személy szerint én nem nézem mások aláirásait.
Screenshoottot pedig azért nem tettem fel mert lassu a netem. Bár nem értem mi értelem hogy legyen hisza dobozkép elég jo.
És ami az aláirást illeti nem azt kéne figyelni nem?!személy szerint én nem nézem mások aláirásait.
Screenshoottot pedig azért nem tettem fel mert lassu a netem. Bár nem értem mi értelem hogy legyen hisza dobozkép elég jo.
Lurvig Csaba
Elküldve: 2008. 02. 03. 18:59
de ha tudod, hogy van topicja miért nyitsz mégegyet?
Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H
Elküldve: 2008. 02. 03. 22:58
Idézet: L Csaba - Dátum: 2008. febr. 3., vasárnap - 18:57
Bár nem értem mi értelem hogy legyen hisza dobozkép elég jo.
És majd a dobozzal játszódik a jónép, vagy a játékkal?
Elküldve: 2008. 02. 04. 00:20
Idézet: FragMaster - Dátum: 2008. febr. 3., vasárnap - 18:59
de ha tudod, hogy van topicja miért nyitsz mégegyet? 
Azért, hogy én bezárjam. :Đ Lehet folytatni a belinkelt topikban.
Caution: objects in mirror are closer than they appear.
Téma megosztása:
Oldal 1 / 1

Súgó
A téma zárva.