NOD 32 és egy boot vírus TSR.BOOT
Elküldve: 2008. 02. 14. 14:58
Tegnap lefutattam a NOD 32-t (2.8.8.4-es verzio) es az alabbi uzenetet kaptam:
MBR sector of the 1. physical disk contains probably unknown TSR.BOOT virus [7].
5letek, hogy hogyan szedjem le? Nem akarom szetkapni a particiokat, es formazni sem akarok.
efdisk /mbr segit majd? MrBooter 3.4-et hasznalok....
Elküldve: 2008. 02. 15. 17:35
Akár 3*-os összegbe is kerülhet egy SMS elküldése egyes újabb telefonokon!
Info, kérdőív, petíció: http://unicodesms.freeweb.hu
Elküldve: 2008. 02. 19. 19:33
M2N-SLI- AMD Athlon X2 5000+ (Windsor) - 2x1 Gb Kingston 800 MHz - ASUS nVIDIA 8600 GT 256 Mb- Samu (2x320 Gb SATA) - Seagate (80 Gb ATA) - Samu SH-S223Q - Chieftec 400W
Elküldve: 2008. 03. 11. 19:50
Nálam most ugyanez a vírus jött elő. Nem tudja valaki azóta véletlenül,hogy mit is kéne csinálni vele? Előre is kiöszönöm!
Elküldve: 2008. 03. 11. 20:31
http://www.google.com/search?client=opera&...=utf-8&oe=utf-8
Szerintem elegendő támpont. Olvasni lustáknak
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)
Elküldve: 2008. 05. 07. 10:37
Idézet: didyman - Dátum: 2008. márc. 11., kedd - 20:31
http://www.google.com/search?client=opera&...=utf-8&oe=utf-8
Szerintem elegendő támpont. Olvasni lustáknak
Hjuzerkiller virusirtok!
Most mar vagy a negyedik virusirtot probalom ki!
Kulonfele remsegekkel szorakoztattak! De egyben mindegyik megegyezett! Az online jatekokat rendszeresen legyilkoljak!
Amikor kitalalja,hogy a gameguard,vagy az exe fajl virus,akkor utasitom,hogy fogadja el!
De a kovetkezo virusirto-frissitesnel kerdezes nelkul karantenba vagja a jatek indito fajljat,hogy trojai,es nem lehet a restore-funkcioval sem visszaallitani,mert eleresi ut ismeretlen-hibauzivel elszall a jatek inditasakor...
Mivel ezek a jatekok altalaban 2-3-4Gb meretuek,az uninstall,es az ujratelepites ketnapos munka!
Tehat a virusirtok elobb-utobb kiirtjak a hjuzereket...
Vajjon ki fog gyozni? :confused:
Elküldve: 2008. 05. 07. 19:29
Idézet: esztyopa - Dátum: 2008. máj. 7., szerda - 10:37
Most mar vagy a negyedik virusirtot probalom ki!
Kulonfele remsegekkel szorakoztattak! De egyben mindegyik megegyezett! Az online jatekokat rendszeresen legyilkoljak!
Amikor kitalalja,hogy a gameguard,vagy az exe fajl virus,akkor utasitom,hogy fogadja el!
De a kovetkezo virusirto-frissitesnel kerdezes nelkul karantenba vagja a jatek indito fajljat,hogy trojai,es nem lehet a restore-funkcioval sem visszaallitani,mert eleresi ut ismeretlen-hibauzivel elszall a jatek inditasakor...
Mivel ezek a jatekok altalaban 2-3-4Gb meretuek,az uninstall,es az ujratelepites ketnapos munka!
Tehat a virusirtok elobb-utobb kiirtjak a hjuzereket...
Vajjon ki fog gyozni? :confused:
F-Secure nálam a steamből indított játékok futását akadályozta meg rendszeresen kódinjekcióra hivatkozva. Karanténba semmit sem rakott, csak nem engedte indítani a játékokat. Bár egyesével fel lehetett volna venni mindet, egyszerűen kikapcsoltam benne ezt a funkciót, elvégre ez csak akkor kell, ha már tényleg nagy baj van. Elég jól testreszabható egy antivírus.
BTW mi az a "hjuzer"?
Ami hordozható, az nem megbízható!
Elküldve: 2008. 05. 09. 10:23
Idézet: Root_Kiskacsa - Dátum: 2008. máj. 7., szerda - 19:29
BTW mi az a "hjuzer"?
User...magyarosan! :Đ
HeY!
Es mijaz a *steam*,meg *kodinjekcio*?
Szerkesztette: esztyopa 2008. 05. 09. 10:24 -kor

Súgó
A téma zárva.