Nem nagyon értek a wireless routerekhez,de olvasgattam hogy vannak olyanok melyekkel nem megy rendesen a dc, a torrent,stb...
pedig én főleg ilyen célra használom az internetet,ezért lenne szükségem olyan wireless routerre ami megbízhatóan müködik(inkább legyen drágább mint olcsóbb de nem olyan jó)erős jelet sugározzon(kertbe is tudjak netezni).
és ezek közül legyen valameilyk:
http://www.routercontrol.de/
ASUS WL500g-t néztem ki,mert ilyet lehet kapni közelbe,és ennyi pénzér biztos nem rossz(najo,ez tuti rossz hozzáállás de nem vágom a témát)csakhogy olvasgattam róla más forumon és ott töb oldalnyi moddingolásrol meg buherálásról irtak hogy lehessen használni vele torrentet,meg ilyesmit.
ez igaz?vagy rendesen is lehet vele mindent hasznáni?
vagy igazuk van és inkább linksys vagy dlink routert nézzek?
lécci segitsetek
Oldal 1 / 1
Milyen wireless Router-t vegyek? Jó torrentre az Asus wl500g?
Elküldve: 2008. 05. 12. 07:55
Asrock X58 Extreme, Intel I7-930 Boxed, Corsair XMS3 DDR3-RAM 6GB PC3-1600 Kit, Geforce Gigabyte GTX460 1GB, Samsung Spinpoint F3 HDD (HD322GJ), CM590 ház, Enermax Pro82+ 425w táp
Elküldve: 2008. 05. 12. 10:01
Majdnem pont ugyanezzel a névvel van egy kiemelt topic, inkább ott kérdezd meg. (Ha meg kell egyáltalán, mert elég gyakran előfordul ott az ASUS WL500g és variánsai.)
Pen-drive-on, notebookon, PDA-n kizárólag máshonnan reprodukálható/visszamásolható adat legyen!
Ami hordozható, az nem megbízható!
Ami hordozható, az nem megbízható!
Elküldve: 2008. 06. 01. 09:05
Hello!Nekem olyan kérdésem lenne,hogy szeretném növelni e routerem hatótávolságát de megfizethető áron!D-Link DI-524 routerem van,lecsatolható antennával!Láttam, itt ZYXEL EXT-105-öt ez milyen hatótávolságban jó?Mert ennek az ára sem olyan drág 4000Ft!Vagy lenne jobb ajánlat ien áron?Kb 50-70 méter távoságban kellen szórnia a jeletMit ajánlotok?Vagy házilag mit lehetne összedobni?Lehet hogy hülyeség de a az asztali antennával összehozom a routert az nem jó?
Téma megosztása:
Oldal 1 / 1

Súgó
A téma zárva.