sziasztok!
végre megjött az új router,de túl szép is lenne,ha csak ennyi lenne a dolog,természetesen nem akar működni....
egy Asus WL-520GC-t próbálnék beüzemelni,de mivel asus-om még nem volt,nem akar sikerülni a dolog
többszöri próbálkozás után visszaállítottam gyári beállításokra,és ezekkel a paraméterekkel rendelkezik:
IP Address: 192.168.1.1
Subnet Mask: 255.255.255.0
Default Gateway 192.168.1.1
Internet Connection Status
Type Automatic IP
Status: Disconnected
Reason lost IP from server
már mindent megpróbáltam,manuálisan beírni az ipt,úgy hagyni,ahogy volt,stb.
de úgy tűnik valamit kifelejtettem/rosszul csináltam
remélem valaki tud segíteni a beállításokban,mert eléggé szükség lenne a családnak a netre :Đ
Oldal 1 / 1
Asus WL-520GC segítsetek! :D
Elküldve: 2008. 08. 15. 19:22
No most a routerednek mindenképpen meg kell adni, hogy milyen típusú internetkapcsolattal rendelkezel (ADSL, kábelnet, DHCP, szárítókötél, stb.), mert máshogy kell megközelíteni ezeket. Ezen adat hiányában mi sem sokat tudunk segíteni. Továbbá az sem baj, ha a szolgáltató nevét is megkaphatnánk.
Érdemes lenne még részletesen áttanulmányoznod a kézikönyvet is (mely magyar nyelven is elérhető az ASUS weblapján), elég jól elmagyarázza a beállításokat.
Ha mégis lenne még probléma, nézd át a Net megosztás kiemelt témát, ill. ott tedd fel a további kérdéseket. (A neted típusát és szolgáltatóját ekkor már mindenképpen említsd meg.)
Érdemes lenne még részletesen áttanulmányoznod a kézikönyvet is (mely magyar nyelven is elérhető az ASUS weblapján), elég jól elmagyarázza a beállításokat.
Ha mégis lenne még probléma, nézd át a Net megosztás kiemelt témát, ill. ott tedd fel a további kérdéseket. (A neted típusát és szolgáltatóját ekkor már mindenképpen említsd meg.)
Pen-drive-on, notebookon, PDA-n kizárólag máshonnan reprodukálható/visszamásolható adat legyen!
Ami hordozható, az nem megbízható!
Ami hordozható, az nem megbízható!
Elküldve: 2008. 08. 15. 21:32
Idézet: Root_Kiskacsa - Dátum: 2008. aug. 15., péntek - 19:22
No most a routerednek mindenképpen meg kell adni, hogy milyen típusú internetkapcsolattal rendelkezel (ADSL, kábelnet, DHCP, szárítókötél, stb.), mert máshogy kell megközelíteni ezeket. Ezen adat hiányában mi sem sokat tudunk segíteni. Továbbá az sem baj, ha a szolgáltató nevét is megkaphatnánk.
köszönöm,de 3 óra szenvedés árán sikerült megoldani,tulajdonképpen már majdnem a routert is újragyártottam,aztán kiderült,hogy nem csak 1 helyen kellett neki a MAC adress
Téma megosztása:
Oldal 1 / 1

Súgó
A téma zárva.