Sziasztok tagok!
Azért irók erről mert volt két szeély is akik megigérék, de más okoból kifolyólag nem tudták teljesiteni az igéretüket. Szóval, azt az igéretet kaptam, hogy aki ott dolgozik az a filmarhivumból kimásolja a Hazárd Megye Lordjai cimű filmet. Persze nem ez a pár évvel ezelötti mozis köllene hanem a '83-as kiadás vagy hánya. Talán páran emlékeznek rá, hogy a tv-ben leadták 83-84 környékén azt a sorozatot. Nos, megegyezés alapján csengetnék érte, valaki le tudja nekem ezt másolni és elhozni? Vagy talán van olyan megoldás, hogy bemegyek a tv-be és megkérem, hogy adjanak ki egy másolatot? Aztán fizetni kell érte? Azt tudom, hogy a Magyar Állami Rádióban van ilyen, tetszett egy adás és nem tudtad felvenni rögzitőre akkor beballagsz, megmondod, hogy mire van szükséged, fizetsz és adák kazettán vagy lemezen, amin kivánod.
Talán 12 részes volt? Nem tudom. De az a film nagyon tetszett. Ha valaki megtudná szerezni, röfögjön.
Köszönettel.
Oldal 1 / 1
Ki dolgozik a magyar televizióban? Segitség kéne.
Elküldve: 2008. 09. 28. 21:05
Ez a topik nem lenne jó? Szerintem felesleges ezért újat nyitni.
Hoffmann Rózsa nem a kedvencem.
Elküldve: 2008. 09. 28. 21:41
Nem is oly régen az rtl is adták.Ugyhogy tuti lesz tv-be.
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..
Hádédész..
Elküldve: 2008. 09. 29. 17:35
Ezt nem is tudtam. Nekem reklámok nélkül kellene. Persze azt ki lehet vágni belöle.
Azért köszi az infókat.
Azért köszi az infókat.
Téma megosztása:
Oldal 1 / 1

Súgó
A téma zárva.