Helló!
Következő próblémában kérem segítségeteket:
Minap vettem használtam egy A1213-as modelszámú Ipod-ot. bekapcsoláskor biztonsági kódot kért amit nem tudtam ezért gondoltam frissítem rajta a rendszert hátha megoldodik a gond.
Ipodal még nem nagyon volt dolgom firmwire frissítés terén. leszedtem egy ituns 7.5.0.20-as szoftvert hozzá és mikor ekindítottam az ipodot ugy hogy nyomvatartottam a bekapcsoló és a home gombot ismeretlen hardvert írt ki a gép. Ezután felraktam neki egy rapidrol leszedett ipod driver packot (iPodSetup.exe / 50 Mb) ami 2005-ös kiadás, viszont az ipod 2007-es viszont megtalálta... leszedtem egy "iPod1,1_1.1.4_4A102_Restore.ipsw"-t is amit kéröbb Shift+Restore-val rátettem. Ezek után ha bekapcsolom az ipodot csak az ituns jele és egy adatkábel látszik a kijelzőn. ha hosszan nyomom a power gombot bead egy menűt, de ott csak ki tudom kapcsolni. Fogalmam nincs mit lehet vele csinálni ilyenkor. Segítséget előre is köszönöm...
Oldal 1 / 1
Ipod restore Ipod restore
Elküldve: 2008. 10. 29. 20:54
Szia!
Ajánlom átolvasásra ezt a topikot, ez egy nagy Ipod gyűjtő téma. Itt sok tulaj megfordul és ők hátha láttak már ilyen jelenséget. Olvass vissza, esetleg te is felfedezed a megoldást.
Ha biztonsági kódot kér, akkor ezt az eladótól kellene megtudni. Ha ő sem tudja, akkor esetleg gyanakodnék arra, hogy az eszköz nem teljesen hófehér állapotú. És most nem arra gondolok, hogy a színe milyen. Nincsen valami susmus eredete?
A legtöbb ilyen eszközön ugyanis a kódot nem lehet kiszedni a szoftver frissítésével. Direkt hogy ha valaki jó okkal lezárja, akkor ne legyen olyan könnyű kinyitni.
Én idáig jutottam...
Üdv!
Ajánlom átolvasásra ezt a topikot, ez egy nagy Ipod gyűjtő téma. Itt sok tulaj megfordul és ők hátha láttak már ilyen jelenséget. Olvass vissza, esetleg te is felfedezed a megoldást.
Ha biztonsági kódot kér, akkor ezt az eladótól kellene megtudni. Ha ő sem tudja, akkor esetleg gyanakodnék arra, hogy az eszköz nem teljesen hófehér állapotú. És most nem arra gondolok, hogy a színe milyen. Nincsen valami susmus eredete?
A legtöbb ilyen eszközön ugyanis a kódot nem lehet kiszedni a szoftver frissítésével. Direkt hogy ha valaki jó okkal lezárja, akkor ne legyen olyan könnyű kinyitni.
Én idáig jutottam...
Üdv!
.
.
.
.
.
Elküldve: 2008. 10. 29. 23:36
Zártam, a linkelt témában tessék érdeklődni.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)
Téma megosztása:
Oldal 1 / 1

Súgó
A téma zárva.