Eladó: Egyéb / Ingatlanok / Eladó üdülőnek is alkalmas családi ház
Elküldve: 2009. 06. 08. 06:17
Elküldve: 2009. 06. 11. 13:43
Elküldve: 2009. 06. 11. 17:07
Abban az esetben, ha nem is akarjátok megvenni, csupán pihenni is érdemes lejönni.
Az eladó lakásban teljesen ingyen biztosítok szállást, egyéb szükséglet meg megoldható.
HWSW tagoknak ingyenes, ŐK a vendégeim.
Elküldve: 2009. 06. 13. 06:11
Elküldve: 2009. 06. 15. 05:34
Elküldve: 2009. 06. 17. 06:05
Addig gyertek amíg el nem kel. Addig szabad a pálya és ráadásul teljesen ingyen van, amely ebben a nehéz gazdasági helyzetben nem elhanyagolható.
Elküldve: 2009. 06. 17. 09:30
A ház alapja nem a földben van, hanem az asszonyban!
A szerelem olyan, mint a víz, megtalálja az apró kis réseket és lassan szétfeszít mindent! Ha elszabadul szörnyű rombolásra képes! Ja, igen és víz nélkül nincs élet!
Elküldve: 2009. 06. 18. 13:23
Idézet: Szőke - Dátum: 2009. jún. 17., szerda - 6:05
Addig gyertek amíg el nem kel. Addig szabad a pálya és ráadásul teljesen ingyen van, amely ebben a nehéz gazdasági helyzetben nem elhanyagolható.
Részemről is tisztelet!!
Egy igazi ritkaság vagy a mai világban!!!!
Üdv!
Laci
Elküldve: 2009. 06. 18. 15:11
Elküldve: 2009. 06. 19. 14:03
Idézet: Szőke - Dátum: 2009. jún. 11., csütörtök - 17:07
Abban az esetben, ha nem is akarjátok megvenni, csupán pihenni is érdemes lejönni.
Az eladó lakásban teljesen ingyen biztosítok szállást, egyéb szükséglet meg megoldható.
Az ajánlat még mindíg érvényes.
Elküldve: 2009. 06. 20. 17:23
Idézet: Szőke - Dátum: 2009. jún. 11., csütörtök - 18:07
Elküldve: 2009. 06. 21. 11:50
Régi adósságom a Tisza meglátogatása, az meg ott a szomszédban, mennénk shr-rel együtt, csak pontos időt nem tudok, mikor.
Szóval van jelentkező - nem nagy baj, azt hiszem talán korai még (tőlünk) ilyen messzi házba beruházni, egyelőre mindketten le vagyunk kötve erréb. Az biztos, hogy később nem a nagyfaluban akarunk lakni, na de mit csinálnánk a házzal most?
Szállás hogy működik, hol lehet meghúzódni éjjel?
Szerkesztette: alvaro 2009. 06. 21. 11:51 -kor
May God have mercy on our dirty little hearts
Elküldve: 2009. 06. 21. 21:08
Idézet: alvaro - Dátum: 2009. jún. 21., vasárnap - 11:50
Régi adósságom a Tisza meglátogatása, az meg ott a szomszédban, mennénk shr-rel együtt, csak pontos időt nem tudok, mikor.
Szóval van jelentkező - nem nagy baj, azt hiszem talán korai még (tőlünk) ilyen messzi házba beruházni, egyelőre mindketten le vagyunk kötve erréb. Az biztos, hogy később nem a nagyfaluban akarunk lakni, na de mit csinálnánk a házzal most?
Üdv.!
Kezdem azzal, hogy én egy elég öreg és főleg vén szivar vagyok, aki nem minden mai kifejezést ért. Így vagyok most is az általad írt "shr-rel együtt" is. Kivel? Mivel jönnél?
Nagyszerűen látod a dolgot, hogy egyböl nem lehet beleugrani egy ilyen vidéki életbe. Viszont most itt a lehetőség, hogy egy kicsit belekóstolj.
Az ingatlanon egy lakható - akár azonnal be is költözhető - teljesen berendezett lakóház van. A megközelítés az utolsó 300 m. kivételével (Ennek szilárdburkolattal való ellátása is szerepel a tervekben, de előbb a csatornázást akarják megcsinálni. Állítólag már mindkettőre megvan a keret, csak a csatornázás kivitelezője nincs még meg.
A mocinak nehogy a kertben van helye, de van fedett garázs is a számára.
Tehát időpontegyeztetés után nyugodtan gyertek, ki lehet próbálni a vidéki életet, akár hoszabb időre is. Az ellátásban segít a nem is messze lévő vegyesbolt is. Más minden van a lakásban kaján kívül.
A környék nagyon ia biztonságos. Amikor még én is azon a vidéken laktam (mostanság költöztem be a faluba) a lakásom be sem volt kerítve, de akkor sem veszett el semmi. A szomszédok nagyon is figyelnek egymás vagyontárgyaira. Ez az ingatlan viszont teljesen körbe be van kerítve. na nem a tolvajok ellen, hanem szüleim jószágokat tartottak és annak megakadályozására, hogy azok más portájára átmenjenek.
Egyébként bővebb infót itt találsz képekkel.
Üdv.: Szőke
Szerkesztette: Szőke 2009. 06. 21. 21:11 -kor
Elküldve: 2009. 06. 22. 06:50
Idézet: Szőke - Dátum: 2009. jún. 21., vasárnap - 22:08
Kezdem azzal, hogy én egy elég öreg és főleg vén szivar vagyok, aki nem minden mai kifejezést ért. Így vagyok most is az általad írt "shr-rel együtt" is. Kivel? Mivel jönnél?
Bocs, valamiért az volt bennem, hogy már találkoztunk is mindannyian, felajánlások topic vagy efféle kapcsán :o hát együtt volnánk, és shr is tag itt a hwsw-n
May God have mercy on our dirty little hearts
Elküldve: 2009. 06. 22. 07:34
Idézet: alvaro - Dátum: 2009. jún. 22., hétfő - 6:50
Üdv.!
Lehetséges, hogy már összefutottunk a felajánlásos topikban, hiszen évek hosszú során szinte csak ott ténykedtem. Viszont tudod a vénember az már csak ilyen. feledékeny és ezrt elnézést kérek.
Természtesen együtt is jöhettek, sőt - ha van - oldalbordátokat is hozhatjátok. Van ugyanis két külön szoba is (a harmadkban csak 1 fő tud aludni) ahol akár külön, külön is lakhattok.
Nekem a hét bármely napja megfelel, tekintettel, hogy a NYÖGdíjas ideje nem kötött.
Mindenesetre előtte azért érdemes E-mailban (a PÜ-t nem nagyon szeressem) időpontot egyeztetni, mert már van egy másik frumtárs is aki éppen most próbálja a saját idejét egyeztetni, hogy mikor jöjjön.
Üdv.: Szőke
Elküldve: 2009. 06. 24. 05:50
Eladó üdülőnek is alkalmas családi ház
Cserkeszőlői Gyógyfürdőhöz és horgászvizekhez (Hármas-Kőrös, Tisza és ezek holtágai) közel, Szelevény, Haleszban azonnal beköltözhető üdülőnek és gazdálkodásra is alkalmas 100 nm-s lakóépület (berendezve, gazdálkodáshoz szükséges eszközökkel) 2400 nm teljesen bekerített telekkel, csendes, közbiztonságilag nagyon jó környezetben eladó. Víz, villany, telefon bekötve, gázbekötés megoldható, a telken fúrott kút is üzemel.
Az ingatlanrol képeket itt lehet látni, amelyekhez magyarázatok is vannak fűzve.
A bedölt ingatlanpiac miatt csökkentem az árat. Alkudni így is kötelező!
A legfrissebb hír! Ebben az évben az Önkormányzat a csatornázást is elvégzi, utánna az utak szilárdburkolása is megtörténik. A beruházáshoz szüséges pénz már megvan. Remélem erre is fogják költeni.

Az ár alku tárgya!
Kiinduló ár: 2 500 000 Ft
Település: Országos
http://halesz-94.szo...s.fotoalbum.hu/
Szerkesztette: Szőke 2009. 06. 24. 05:57 -kor
Elküldve: 2009. 06. 25. 17:44
Idézet: Szőke - Dátum: 2009. jún. 17., szerda - 6:05
Julius 03-tol julius 06-ig foglalt a kégli (az egyik fórumtárs jön az oldalbordájával pihizni), de más időpontra még lehet jelentkezni, hoszzú a nyár, még lesz sok-sok jóidő és remélem nektek is szabadidőtök, hogy egy kicsit kikapcsolódjatok.
Elküldve: 2009. 06. 27. 17:32
Elküldve: 2009. 06. 28. 19:54
Elküldve: 2009. 07. 02. 06:45
Idézet: alvaro - Dátum: 2009. jún. 21., vasárnap - 11:50
A hétvégével kapcsolatban sürgősen keress MSN-n, vagy E-mailban.

Súgó
A téma zárva.