HWSW Informatikai Kerekasztal: Nem akar elindulni a töredezetség mentesítőm! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Nem akar elindulni a töredezetség mentesítőm! Elkéne egy-két jótanács! Értékeld a témát: -----

#1 Felhasználó inaktív   B.Gangsta 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 02. 25. 19:57

Van egy kis problémám! Nem akar elindulni a töredezettség mentesítőm! Ha rányomok a az "elemzés" vagy a "töredezettségmentesítés"-re akkor nem indítja el, hanem kiírja nekem, hogy: "A lemeztöredezettség-mentesítő nem tud elindulni."  Nekem pedig fontos lenne, hogy elinduljon, mert nem rég rendszer visszaállításon esett keresztül a gépem.
Nagyon kérek mindenkit, hogy aki tud az SEGÍTSEN!! Előre is köszönöm mindenkinek! :respect:

#2 Felhasználó inaktív   B.Gangsta 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 02. 28. 08:52

Idézet: B.Gangsta - Dátum: 2009. febr. 25., szerda - 19:57

Van egy kis problémám! Nem akar elindulni a töredezettség mentesítőm! Ha rányomok a az "elemzés" vagy a "töredezettségmentesítés"-re akkor nem indítja el, hanem kiírja nekem, hogy: "A lemeztöredezettség-mentesítő nem tud elindulni."  Nekem pedig fontos lenne, hogy elinduljon, mert nem rég rendszer visszaállításon esett keresztül a gépem.
Nagyon kérek mindenkit, hogy aki tud az SEGÍTSEN!! Előre is köszönöm mindenkinek! :respect:

Beszéltem egy szakértővel, és ő azt mondta, h 15%nyi szabad hely kell.. nekem volt 3%.. :omg:
CSINÁLTAM 22% SZABAD HELYET DE MÉG MINDIG NEM AKAR ELINDULNI :mad:  :grrr:

#3 Felhasználó inaktív   B.Gangsta 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 02. 28. 08:54

KÉREK MINDENKIT!!!!SEGÍTSETEK!!! PLZZZ!!!!

#4 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 02. 28. 08:55

Windows reinstall esetleg.

#5 Felhasználó inaktív   AMDPower 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 28. 09:02

Idézet: B.Gangsta - Dátum: 2009. febr. 28., szombat - 8:54

KÉREK MINDENKIT!!!!SEGÍTSETEK!!! PLZZZ!!!!

esetleg telepíts egy Diskeeper-t

mondjuk innen: Diskeeper
Ez megoldja a problémát átmenetileg, mert úgy tudom 30 napos verzió.
AMD forever

#6 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 28. 09:08

Kép

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#7 Felhasználó inaktív   Dr. Szöszi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 28. 12:02

Idézet: B.Gangsta - Dátum: 2009. febr. 25., szerda - 19:57

Van egy kis problémám! Nem akar elindulni a töredezettség mentesítőm!

Idézet

Eleged van a komoly témákból?

És igen, mivel a fórum nem hoz pénzt, így nem csoportosítunk át kellő erőforrást ahhoz, hogy az itt felmerült igényeket, bugokat miazmást megfelelően kezelni tudjuk.

#8 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2009. 03. 01. 22:52

Idézet: Cellular - Dátum: 2009. febr. 28., szombat - 8:55

Windows reinstall esetleg.

:lol:
Esetleg megoldani nem lenne egyszerűbb?
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#9 Felhasználó inaktív   cyberman30 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 01. 23:42

Nincs bekapcsolva a partíció tömörítése opció (jobb klikk a particióra - tulajdonságok - alulról a 2. lehetőség)?

#10 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 02. 20:06

Idézet: didyman - Dátum: 2009. márc. 1., vasárnap - 22:52

:lol:
Esetleg megoldani nem lenne egyszerűbb?

Nekem egy malware hazavágott pár dolgot a rendszeremben múlt héten, többekközött a lemezellenörzés se működött, ofc winreinstall mindenképp bejátszott így mondanom se kell utána működött.

B.Gangsta: parancssorból add ki: chkdsk /f ez maga a lemezellenörző parancs, ki is fogja írni hogy újraindítás után ellenőrzi a rendszert, ha újraindítás után ezt mégse teszi meg akkor lehet vmi komolyabb gáz van a rendszereddel.

Üdv: Dan
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#11 Felhasználó inaktív   Atti 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 02. 20:38

Eseménynaplóban nincs róla bejegyzés?
WoT nick: Atti77

#12 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 03. 10:44

Idézet: td - Dátum: 2009. márc. 2., hétfő - 20:06

Nekem egy malware hazavágott pár dolgot a rendszeremben múlt héten, többekközött a lemezellenörzés se működött, ofc winreinstall mindenképp bejátszott így mondanom se kell utána működött.

B.Gangsta: parancssorból add ki: chkdsk /f ez maga a lemezellenörző parancs, ki is fogja írni hogy újraindítás után ellenőrzi a rendszert, ha újraindítás után ezt mégse teszi meg akkor lehet vmi komolyabb gáz van a rendszereddel.

Ha neked úgy egyszerűbb, akkor ja. De ilyen policy-ba beleturkáló dolgokra is létezik elég sokféle gyógyír, még mindig nem tudom, hogy miért értelmesebb újrarakni, ha van megoldás.
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#13 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 03. 15:54

Idézet: didyman - Dátum: 2009. márc. 3., kedd - 10:44

Ha neked úgy egyszerűbb, akkor ja. De ilyen policy-ba beleturkáló dolgokra is létezik elég sokféle gyógyír, még mindig nem tudom, hogy miért értelmesebb újrarakni, ha van megoldás.

Egyetértek, csak nekem mindenképpen a reinstall kellett mert egy csomó rendszerfilet hazavágott a malware és ugyan a vírusírtó megtalálta de mit érek azzal ha a megsérült filet max törölni tudja... a lemezellenörzést meg csak véletlenül vettem észre hogy nem ment mert paráztam hogy megsérült a vinyó és futtatni akartam. Mondjuk ilyen aspektusból nem sok köze van a jelenlegi esethez :D

Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#14 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 03. 19:11

Idézet: td - Dátum: 2009. márc. 3., kedd - 15:54

Egyetértek, csak nekem mindenképpen a reinstall kellett mert egy csomó rendszerfilet hazavágott a malware és ugyan a vírusírtó megtalálta de mit érek azzal ha a megsérült filet max törölni tudja... a lemezellenörzést meg csak véletlenül vettem észre hogy nem ment mert paráztam hogy megsérült a vinyó és futtatni akartam. Mondjuk ilyen aspektusból nem sok köze van a jelenlegi esethez :D

Az úgy már szopó. Combofixxel jártam így egyszer, szépen kigyalulta a rendszert, mert vírusosnak vélte az explorer.exe-t is... :-D

#15 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 06. 00:52

Idézet: didyman - Dátum: 2009. márc. 3., kedd - 19:11

Az úgy már szopó. Combofixxel jártam így egyszer...

Simán combfixnek olvastam.Nem értettem, hogy jön ez ide... :omg:
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

Téma megosztása:

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó