HWSW Informatikai Kerekasztal: hp pavilion dv5-1199eh - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

hp pavilion dv5-1199eh Segítség Értékeld a témát: -----

#1 Felhasználó inaktív   gyandras 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 05. 08. 12:40

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem ,hogy miként tudom a laptopba lévő ujjlenyomat olvasómat működésre bírni?
A laptopom hp pavilion dv5-1199eh gyárilag Vista volt rajta de nem felelt meg ezért legyalultam , Xp sp3-ra váltottam.
A hp oldalán csak Vistás driver van ehhez a típushoz , de az sajna nekem nem felel meg.
Rendszer eszközöknél nincs ismeretlen hardwer és az ujjlenyomat olvasó driverjét is feltelepítettem (validity sensor driver)  plusz a programot is (ThinkVantage fingerprint software). De így se akar működni.
A jelenség az , hogy amikor ujjlenyomatot akarok vele ismertetni (ThinkVantage fingerprint software : Entroll or edit current user' fingerprint templates.)  azt irja ki , hogy " Cannot enroll user. Cannot find fingerprint sensor device.".
Vista alatt működött  -vagyis van benne.

Segítségeteke előre is köszönöm.

#2 Felhasználó inaktív   attila007 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 05. 08. 13:10

Idézet: gyandras - Dátum: 2009. máj. 8., péntek - 13:40

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem ,hogy miként tudom a laptopba lévő ujjlenyomat olvasómat működésre bírni?
A laptopom hp pavilion dv5-1199eh gyárilag Vista volt rajta de nem felelt meg ezért legyalultam , Xp sp3-ra váltottam.
A hp oldalán csak Vistás driver van ehhez a típushoz , de az sajna nekem nem felel meg.
Rendszer eszközöknél nincs ismeretlen hardwer és az ujjlenyomat olvasó driverjét is feltelepítettem (validity sensor driver)  plusz a programot is (ThinkVantage fingerprint software). De így se akar működni.
A jelenség az , hogy amikor ujjlenyomatot akarok vele ismertetni (ThinkVantage fingerprint software : Entroll or edit current user' fingerprint templates.)  azt irja ki , hogy " Cannot enroll user. Cannot find fingerprint sensor device.".

Hali!

Nem azért de szerintem a ThinkVantage az Lenovo és nem HP ...

De majd jönnek szakik és elküldenek másik topikba, ahol megválaszolják a kérdésedet, mert van HP illetve Notebook barkács/hibaelháritó topik is.

Üdv: Ata
Telefon: Lenovo P780
Laptop: Lenovo G580
Tablet: Lenovo ThinkPad Tablet

#3 Felhasználó inaktív   Borzas73 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 05. 12. 12:23

Idézet: gyandras - Dátum: 2009. máj. 8., péntek - 12:40

Sziasztok!

Szia!

Nézd meg a business modellek oldalát (pl. 8510p). Ott megtalálod a HP Protectools csomagot, ami XP-hez való.

A chipset szekcióban ott van az Infineon TPM driver,

a security szekcióban a menedzsment cuccok. Ha lebányászod a Security Suite-ot, abban benne van az összes többi ami még fel van sorolva, csak egyes részekből jelent meg közben frissítés. De nem muszály mind leszedni, ha pl. nincs Java card-od, azt nyilván tök felesleges...
Lenon volt? Hát nem Lenin?

Téma megosztása:

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó