HWSW Informatikai Kerekasztal: Painkiller (c) People Can Fly - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (75 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Painkiller (c) People Can Fly

#1088 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 10. 13:27

Pár napja vettem egy GF6-ost, úgyhogy immár házon belül tudom tesztelni a 6800GT és a 9600XT közötti eltérést. Elöljáróban annyit, hogy alig fedeztem fel érzékelhető különbséget, leszámítva a szűrők okozta anomáliákat... de erről később.

A versenyzők:

Zöld sarokban (fent): PNY Verto GeForce 6800GT, ForceWare 77.72, 4xAA, 8xAF
Piros sarokban (lent): Sapphire Radeon 9600XT, Catalyst 5.7, 2xAA*, 8xAF

*A szűrők driverből mindkét esetben 4xAA-ra és 8xAF-re lettek beállítva, de a képeket tanulmányozva, és utólagos ellenőrzéseket végezve rájöttem, hogy az ATi kártyáján nem tudok sem 4-szeres, sem 6-szoros AA-t ráerőltetni a Painkillerre. Nem tudom, ez most driverhiba, vagy csak szokásos PK-bug, de emlékezetem szerint régebben működött.

A játékot 1024*768-ban futtattam, minden effektet bekapcsolva és maximumra állítva (még a gyűlölt Bloom-ot is :p). Minden screenshot a Battle out of Hell-ből való. A képekre kattintva érhető el a teljes méretű változat.

És akkor lássuk:

Orphanage 1
Nincs észrevehető különbség (kivéve, amit a 4xAA vs 2xAA okoz az élek mentén), bár a pontos összehasonlítást meggátolja a gomolygó lidércfény.
Kép

Kép

Orphanage 2
Itt van a legnagyobb eltérés: jól látható, hogy a disznó két helyen is "csillog" a 6800-zal készült shoton, míg a 9600-oson csak egy helyen. A padló az nV kártyán sávosodik, az ATi-én szép egyenletes.
Kép

Kép

Loony Park 1
Semmi különbség. A 6800-nál a jobb oldali lépcsősor furán néz ki (ronda), és a textúrák is életlenebbek (és nem csak az erősebb elsimítás miatt szvsz).
Kép

Kép

Loony Park 2
Nos ez egy nagyon érdekes beállítás. Az ATi kártyáján megint csak sokkal jobb az AF-kezelés, és a látótávolság is nagyobb.
Kép

Kép

>> A kép felső-középső részét érdemes nézni az enemy-számláló mögött. <<

Leningrad
Mintha 6800-on egy picit "világítóbb" lenne, de hogy ez most az eltérő fényviszonyok miatt van-e, vagy tényleg az SM3 vs SM2 hatását látjuk... affene se tudja.
Kép

Kép

Összességében azt tudom mondani, hogy nincs különbség, avagy "kizárt dolog mer' nem tudom". Ha a szűrőket is hozzávesszük, akkor a 9600 AF-je határozottan szebb, a 6800-as képeken majdnem mindenütt sávosodás látható (ez valami mipmap hiba lehet?). Az AA-t a fenti okok miatt sajnos nem tudtam összevetni, értelemszerűen ezeken a képeken mindenütt a 6800-é a jobb.

Ha lesz időm (és kedvem :D), csinálok heat haze effektes képeket is (Colosseum).

#1089 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 10. 18:37

Idézet: peti2mtag - Dátum: 2005. aug. 10., szerda - 14:27

Összességében azt tudom mondani, hogy nincs különbség, avagy "kizárt dolog mer' nem tudom". Ha a szűrőket is hozzávesszük, akkor a 9600 AF-je határozottan szebb, a 6800-as képeken majdnem mindenütt sávosodás látható (ez valami mipmap hiba lehet?). Az AA-t a fenti okok miatt sajnos nem tudtam összevetni, értelemszerűen ezeken a képeken mindenütt a 6800-é a jobb.

Ha lesz időm (és kedvem :D), csinálok heat haze effektes képeket is (Colosseum).

Trilinear és AF optimalizációt ki lehet kapcsolni a GT-n, az talán szebb képet eredményez.

bár ha jól tudom, akkor a Catalystban is van ilyesmi. lehet, hogy mégsem ez lesz az eltérés oka.
fura, mert más játékban én nem vettem észre AF minőség különbséget egyik javára sem. igaz, hogy PK-ban nem néztem.

AA-ban viszont nekem szemre szebbnek tűnik az ATI. főleg kis dőlésű éleknél. megintcsak más progik alapján...

de a konklúzióval egyetértek. semmi egetverő difit nem láttam én sem ATI (SM2) és NV (SM3) között.
viszont a PK-n belüli patchek általi fejlődés - amiről SYS írt - valóban igen látványos.  :up:

az alap PK-n belül is észrevenni. bár szvsz a pályák is felelősek érte, tehát nem csak a patchen múlik.
vhogy sztem a végén található pályák ilyen szempontból ütősebbek. hogy a BooH mapekről már ne is beszéljek...

apropó! már az is ki lett játszva ;) hosszabb élménybeszámolóval majd akkor jelentkezek, ha összeáll az új gépem :D

Szerkesztette: vipisrac 2005. 08. 10. 18:38 -kor

#1090 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 08. 13. 16:52

...a voice from the darkness.....

Peti, köszönet az összehasonlító képekért!  :up:  :respect: Valóban, néhol az egyik vagy a másik javára írhatók talán bizonyos minimális dolgok, de szinte nulla a különbség. Viszont lehet, hogy teljesítményben számít a SM3.0... Ja, még itt van az Apofiss és általam prezentált összehasonlító cucc is (SM2 vs. SM3), bár lehet, hogy már megadtam a linket korábban...

A napokban befejeztem a "Hills"-et Traumán, itt egy Statisztika - hát nem volt gyenge kihívás, párszor elképzeltem, ahogy' fojtogatom Varust puszta kézzel... :D  :respect: De tulajdonképpen mindenben igaza volt: stratégia, türelem, skill és egyebek kellenek, és akkor nem lehet gond... Még így is elküvettem mindenféle nevetséges kis hibát, de szerencsére ezek nem kerültek Daniel életébe. Viszont amikor pl. egy-másfél óra után kellett elölről kezdenem az egészet egy súlyosabb hiba miatt, az mentálisan is frusztrált engem (úgy éreztem, győznek a Hegyek :D) még akkor is, ha jól tudtam, hogy az én hibámból történt a dolog... Ja tényleg, Peti: említetted, hogy fel lehet PK-Jumpolni az egyik Secrethez (ami a toronyból a kötelekről is elérhető). De hogyan?  :think: Nekem a fadarabokkal nem sikerült...

No, és végre az MP-ben is van haladás: tegnap délután sikerül megint rendbe tennem, és tudtam játszani pár órát. Mondjuk ha valaki megmagyarázza nekem, hogy a saját rendszeremen a hálózati kapcsolatok tiltása majd újbóli engedélyezése miért segít, és hogyan viszonyul a pingekhez..na, annak respektem...  :respect: Mert csupán ennyit csináltam (a keresők tisztának látták a rendszert amúgy), és ment újra minden. Talán legközelebb is használni fog ez a módszer... Egyébként a visszatérés után nagyon éreztem, hogy be vagyok rozsdásodva még: legalább 2 hétig nem MP-ztem egyáltalán, és komolyan, éreztem, hogy kiestem abból a kevés kis gyakorlatból is, amivel addig is egyáltalán rendelkeztem. De aztán..kezdtem ráérezni megint, és végre sikerült elérnem egy értelmes eredményt is, amilyenre korábban még nem volt példa... Fejlődök, és napról-napra érzem, hogy határozottan jobban megy. Ezt csak azért mondom most, mert a kezdeti kilátástalanság és abszolút n00b játékstílus (részemről) ellenére is, érdemes foglalkozni a dologgal, mert minden kis siker erősít mentálisan és fizikálisan is, és napok alatt is rengeteget lehet fejlődni. Tehát élvezhetővé válik a játék... Amúgy két dolgot vettem észre... Az egyik, hogy általában én halok meg legkevesebbszer: mivel ahogy' Peti is mondta, akkor élvezetes az egész, ha tovább is életben marad az ember, és nem arról szól a dolog, hogy percenként 25-ször lelövik és kezdheti elölről. Inkább elmenekülök a harcból és újra "megszedem magam", ha kilátástalannak érzem már a küzdelmet (persze ez sokszor nem jön össze, és olyankor lelőnek :D), majd újra visszatérek a megújult erővel... A másik a fragek száma: most már tudok csinálni 30 felett is egy átlag 20-30 perces játékban, míg korábban csak olyan 10 és 20 között szokott összejönni... Az mondjuk kész csoda és persze szerencse is, hogy egyszer sikerült az 58-cal az első helyen végeznem, de rengeteg önbizalmat is ad. Azért is, mert összesen még egy hetet sem töltöttem el az MP-ben: úgy értem, hogy csak néhány nap játszottam napi pár órát, ill. tegnap egy kicsit hosszabban... Ja, és még valami: nagyon fárasztó tud lenni a dolog hosszú távon, néha le kell állni vele pihenni egy kicsit... :)

Peti, amikor akarod, újból beizzíthatom a servert, mivel most megint működik a dolog. Legalábbis remélem. Ha meg nem, akkor most már van valami támpontom, hogy mivel tudom rendbe tenni...

SYS "No sin is too great to be forgiven."

#1091 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 13. 17:28

egy hét until GF6600GT :up:

reszkessen mindenki :evil2:

#1092 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 14. 12:49

Idézet: DOOMER - Dátum: 2005. aug. 13., szombat - 18:28

reszkessen mindenki :evil2:

Nicsak, kit fújt be a szél? :D Felállok, meghalsz... ;)

Tényleg Sys, ma berröffenthetnéd a szervert, valamikor estefelé. Bár ahogy a statisztikádat elnézem, súlyos alázásnak nézünk elébe, én ugyanis egyáltalán nem játszottam mostanában. :)

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2005. aug. 13., szombat - 17:52

Ja tényleg, Peti: említetted, hogy fel lehet PK-Jumpolni az egyik Secrethez (ami a toronyból a kötelekről is elérhető). De hogyan?  :think: Nekem a fadarabokkal nem sikerült...

Ja igen. Végül is a toronyba való egyszerű (és biztonságos) feljutáson volt a hangsúly, de persze a Holy Item-ért is fel lehet ugrani ezzel a módszerrel. És még PK-jump sem kell. :) Ezt most nem is vettem fel, mivel már a pálya "végéről" jöttem vissza, de majd sort kerítek arra is.
Kép
(Jobbklikk a képre, a videó lemetéséhez.)

#1093 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 08. 14. 15:45

Igen, ezt a módszert már ismertem én is, és Cyody is felvette. Ámde..amikor olyan könnyedén megkapaszkodtál a kötélen...  :eek:  :think:  :respect: Egyébként nagyon instabil a híd, én még sosem próbáltam ilyen nyugodtan megállni rajta. Mindig jött a pánik, aztán vagy leestem, vagy sikerült felugranom. De ezt a módszert csak akkor használom, ha fentről nem sikerül a Holy Itemet úgy megszereznem, hogy megálljak a szűk helyen, hogy vissza tudjak ugrani a kötélre a toronyba való visszajutás érdekében...

Á, ne aggódj az MP miatt! :) Tegnap este pl. már nem ment olyan jól. Amit mutattam, az szerintem főként azért volt, mert a srácok nem taktikáztak egyáltalán semmit. Én már csak ritkán szállok harcba pl. pajzs nélkül, még ha előtte MegaHealth-et vettem is fel (inkább elmenekülök vagy elkerülöm az ellenfelet addig). Szóval akkor szinte mindig szabad volt az aranypajzs és sokszor a MegaHealth is, ráadásul ahogyan emlékszem, csak én vettem fel az ElectroDrivert, a többiek nem. De tegnap volt szerencsém szembekerülni pl. GOREGRINDER-rel, hát hihetetlen: iszonyú gyors és halálpontos, igaz, jobbak a pingjei meg a hardware-e is, de akkor is. Hihetetlen dolgokat művelt: hogy lehet közel max. sebességgel karós találatot úgy bevinni, hogy az ellenfeled közben jobbra-balra mozog...?  :think: Ez egy vicc... :D

Este remélhetőleg lesz alkalmam elindítani a servert: akkor dobok ide egy üzenetet... :)

#1094 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 14. 16:21

Igazából nem is ismerek másik módszert a feljutáshoz. :D Mi van azokkal a hordókkal?

#1095 Felhasználó inaktív   rémlátó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 15. 11:48

Üdv minden pk fannak és mesternek!

sajna csak múlt hét szerdán találtam meg ezt a topikot(eddig tartott végigolvasni :D ).
még tavaly télen toltam végig a játékot (meg a bút, de azt csak nightmare-en) ha akkor tudtam volna, hogy ilyen arcok vannak itt, magatokkal rántottatok volna, és nem hagyom abba az 5 csillag túrát az nfsu2-ért (igaz akkor még nem tudtam hogy jutalom is jár érte.
most a nyári játék ubarkaszezonban ismét előkerült a dolog, és természetesen megint a hatása alá kerültem. eszetlen jó, szerintem simán megkaphatta volna az év játéka díjat tavaly, bőven a hl2 és mérföldekkel a d3 előtt(én a pk-ra szavaztam  :respect: )
szóval újra elkezdtem nightmare-en, majd nekiálltam a trumán az 5 csillagnak (elfelejtettem hogy csak 4 csepter, most nyomom nightmare-en újra) de a babel-i tornyos secret kifogott rajtam, a lépcső feléig elrángattam a követ (majd egy óra volt) de aztán inkább más stratégia után néztem és így találtam ide. (még a pályáról is kiugrottam iron will-el, sikerült is mögékerülnöm de ott kisebb a rés az oszlopok között mint elöl)
eddig a pH!-t meg a pkhell-t néztem ha valami gond volt, de itt jobb :up:
jó látni, hogy vannak még olyan ember akik a maximumra törekednek, mégha csak egy játékról van is szó (azért amit sys és peti csinál az néha nekem is sok  :) )
szóval most 5 csillag aztán bú, aztán ez a hills is fölcsigázott.
még talán a közeljövőben én is csatlakoznék egy mp partihoz ha lehet (télen próbáltam már de akkor kegyetlenül kip*csáztak, el is ment a kedvem)

egyszóval riszpekt nektek.
"i saw god on TV"

#1096 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 15. 12:13

Welcome to HWSW's HELL topic :] :D
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#1097 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 15. 17:17

"Lasciate ogne speranza, voi ch'intrate"
(Bocs, ezt nem hagyhattam ki. :p)

Szóval üdv neked is, rémlátó!

Bennünk van még a lendület — a topik is húzza még egy darabig :D —, de azért kellenek az újabb kárhozott lelkek. Kérdezz bátran, bár az "előmeneteledet" látva azt hiszem, boldogulsz egyedül is. ;)

Idézet: rémlátó - Dátum: 2005. aug. 15., hétfő - 12:48

eszetlen jó, szerintem simán megkaphatta volna az év játéka díjat tavaly, bőven a hl2 és mérföldekkel a d3 előtt(én a pk-ra szavaztam :respect: )

Ebben egyetértünk... és végre megtudtuk ki volt a kilencedik. :up:

A multi miatt ne aggódj, mi is csak most kóstolgatjuk. :) (Illetve inkább minket kóstolgatnak. :Đ)

#1098 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 15. 17:22

Idézet: peti2mtag - Dátum: 2005. aug. 15., hétfő - 18:17

"Lasciate ogne speranza, voi ch'intrate"

Dante avagy Damien Forrestal? :p

mellesleg még egyelőre elég jól leköt a WoW, de csak érkezzen meg a kártya... hehe. először végignyomom az egész gammát előlről hogy visszarázódjak... :) remélem azóta kijavították hogy nem lehet az alap pályákat jáccani ha fenn van booh.

mellesleg azmiaz pálya ott a képen? :) nemrémlik sehogyse :)

#1099 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 15. 17:35

Idézet: DOOMER - Dátum: 2005. aug. 15., hétfő - 18:22

Dante avagy Damien Forrestal? :p

Az előbbi. Gondoltam fitogtatok egyet. :Đ
A másik fickót is ismerem. ;)

Idézet

mellesleg azmiaz pálya ott a képen? :) nemrémlik sehogyse :)

Varus csinálta, a neve Hills (avagy Machu Picchu - The Gold of the Inkas). Asszem Sys már belinkelte ezeket:
Letöltés: http://www.darkscorner.de/index.php?option...d=43&Itemid=125
Sztori: http://www.darkscorn...topic.php?t=143

Hatalmas, kegyetlen nehéz. Élvezni fogod (gy.k.: szenvedni fogsz). :D

#1100 Felhasználó inaktív   rémlátó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 15. 17:39

köszi a jókivánságokat  :)
most próbálkozom a docks hármas daru titkával (ezeket eddig még sosem próbáltam) egyelőre kártya nélkül de asszem egy speed használva lesz.

az alapot már jó párszor végigvittem, de a búban biztos elkel majd a segítség.

viszont szégyenemre a latint nem értem.
"i saw god on TV"

#1101 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 08. 15. 18:05

Rémlátó, légy üdvözölve akkor a mi kis elmegyógyintézetünkben... :D Jó olvasni az élményeidről és jó látni, hogy időnként mindig csatlakozik hozzánk valaki. Akit aztán teljesen magunkkal ránthatunk... :) A topic amúgy hullámzó: néha alaposan lesüllyed, aztán utána sokáig az első oldalon marad, és így tovább. De azért többé-kevésbé szem előtt van, így mások is megtalálhatják maguknak... Igen, azok a Secretek, amelyek nagy ugrásokat igényelnek, eszméletlenül egyszerűvé válnak egy Speed kártyával. A "Babel" első Secretje pedig már egy jó ideje nem elérhető a kőtömbök húzkodásával: ha jól tudom, még az 1.2-es verzió volt az utolsó, amelyiknél ez működött. De tudod, van egy másik módszer is oda, egy nagyon egyszerű, gyors, és biztonságos módszer... ;)

Welcome back, DOOMER!  :up:

Peti, azokkal hordókkal jó magasra lehet repülni, ezt Te is tudod: emlékezz a "The Palace"-re, meg a MegaHealth-Secretre... Biztos megtaláltad az első és egyetlen CheckPointot is, a torony alatt: Lucifer röhögését hallhatod ott, ami persze átvitt értelemben Varusé is. Na, ott láthattad, hogy egy "mély kút" legalján vagy, egy hordó társaságában. Arra fel tudsz ugrani és egy shurikent beleeresztve már repülsz is a magasságokba... :) Csak nagyon nehéz kiugrani a "kútból", hogy ne ess vissza... Ráadásul sajnos ez a módszer kötelező is, ha valaki az 5 csillagra hajt: mert a "kútban" van egy bronzpajzs is...

MultiPlayer... Tegnap este késő volt és nem volt már igazán időm, meg nagyon fáradt is voltam. Mondjuk felcsatlakoztam mégis egy pár serverre, de nem igazán ment a játék. Viszont KaLeunnak igaza volt: ez a Medic egy vadállat... :D Ma este viszont mindenképpen lesz server: dobok még egy hozzászólást a részletekkel, amikor indítom... De már előre elmondok két dolgot: 1. a PowerUpok tiltva lesznek (de lehet, hogy később újra engedélyezem őket); 2. lőni fogunk kegyetlenül... :D A 2. ponttal kapcsolatban viszont természetesen "tüzet szüntess!" lesz, ha valaki olyan jön be, aki még sosem volt, és szól nekünk, hogy ne lőjünk már... :) Ja, még valami: mivel a gépem erősen alsó kategóriás, és mivel az én 0 pingem egy kissé unfair, így csatlakozhatunk majd egy megbeszélt serverhez is, amit akkor választunk ki a listából - majd meglátjuk... Sajnos a külföldi servereken elég magasak a pingek...

#1102 Felhasználó inaktív   rémlátó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 15. 18:33

na igen, ezt is túlmisztifikálták :)
megvan kártyák nélkül, bár azt megoldani hogy úgy érjek földet az uszály romján hogy ne haljak meg nehezebb volt mint összeszedni a titkokat.
maradt 6 health-em  :D

igen a bábel azóta meg van, innen lestem :)
és köszi a ruins utsó ammoját is, asszem megőszültem volna ha nekem kell megtalálnom.
"i saw god on TV"

#1103 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 15. 18:35

Idézet: rémlátó - Dátum: 2005. aug. 15., hétfő - 18:39

viszont szégyenemre a latint nem értem.

Nem egészen latin, hanem firenzei nyelv, annak is valami toszkánai dialektusa. :)

"Per me si va ne la citta dolente,
Per me si va ne l'etterno dolore,
Per me si va tra la Perduta Gente.
Giustizia mosse il mio Alto Fattore;
Fecemi la Divina Podestate,
La Somma Sapienza e 'l Primo Amore.
Dinanzi a me non fuor cose create
Se non etterne, e io etterno duro
Lasciate ogne speranza, voi ch'intrate"

"Én rajtam jutsz a kínnal telt hazába,
én rajtam át oda, hol nincs vigasság,
rajtam a Kárhozott Nép városába.
Nagy Alkotóm vezette az igazság;
Isten Hatalma emelt égi kénnyel,
az ős Szeretet és a fő Okosság.
Én nem vagyok egykoru semmi lénnyel,
csupán örökkel; s én örökkön állok.
Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel!"

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2005. aug. 15., hétfő - 19:05

Na, ott láthattad, hogy egy "mély kút" legalján vagy, egy hordó társaságában. Arra fel tudsz ugrani és egy shurikent beleeresztve már repülsz is a magasságokba... :) Csak nagyon nehéz kiugrani a "kútból", hogy ne ess vissza... Ráadásul sajnos ez a módszer kötelező is, ha valaki az 5 csillagra hajt: mert a "kútban" van egy bronzpajzs is...

Most már sejtem melyikre gondolsz, de én azt óvatoságból már messzebbről szétlőttem  (ilyen óvatos duhaj vagyok, tudod :Đ). Nem, nem... a kútba fentről is be lehet jutni, hiszen én is így szedtem fel a bronzpajzsot. De asszem itt abba is hagyom a spoilerezést... lehet hogy mégsem csak ketten játszunk vele — Doomer visszajön, meg itt az Új Hús is. :D ;)

MP. Ma meg lehet hogy én nem fogok tudni csatlakozni. Végetért a szabadság és hát a mai koránkelés eléggé betett nekem a múlt heti délig heverészés után. :smoker:

#1104 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 15. 18:43

Én még nem is lövöldöztem multiban, de a mai nap nekem sem jó :(

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

#1105 Felhasználó inaktív   rémlátó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 15. 18:46

Idézet: peti2mtag - Dátum: 2005. aug. 15., hétfő - 19:35

Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel!"

így már ismerős :)

még akartam valamit kérdezni, bár még nem láttam, hogy valaki szembesült volna ezzel a problémával:

a kastély előtti videó az utolsó amit meg tudok nézni, az utána következők helyett csak egy bugyikék képernyőt kapok meg a hangot alá.
viszont úgy emlékszem, hogy mikor előszőr játszottam még peccs nélkül ment minden rendesen, bár azóta ápgrédeltem a gépet.
valaki?
"i saw god on TV"

#1106 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 15. 18:49

Nekem az első 2 chapter utáni összes videó akad :( Patch nékül persze nem...

Megoldás: Radtools és külön megnézni.

http://www.radgameto...com/default.htm

Innen tudod leszedni.

Szerkesztette: BoGab 2005. 08. 15. 18:52 -kor

#1107 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 15. 19:21

Idézet: peti2mtag - Dátum: 2005. aug. 15., hétfő - 19:35

MP. Ma meg lehet hogy én nem fogok tudni csatlakozni...

De azért 10-11-ig még belefér. :D

Idézet: rémlátó - Dátum: 2005. aug. 15., hétfő - 19:46

a kastély előtti videó az utolsó amit meg tudok nézni, az utána következők helyett csak egy bugyikék képernyőt kapok meg a hangot alá.

Régebben volt másnak is hasonló problémája, asszem a videokártya volt a ludas. BoGab javaslata jó ötletnek tűnik. Én is követni fogom, mert soha nem néztem meg az átvezető múvikat külön. :)

Téma megosztása:

• (75 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.