HWSW Informatikai Kerekasztal: SPEDIA-zott itt valaki? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

SPEDIA-zott itt valaki? Értékeld a témát: -----

#1 Felhasználó inaktív   Brett Shaw 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2003. 08. 14. 12:50

Sziasztok!

Épp mai nap jutott eszembe, hogy megnézzem létezik-e még vajon a spedia.net. Létezik bizony és be is engedett az azonosítómmal. Persze a statisztikában csupa nulla van 2001 novembere óta. :)

Anno 2000-2001-ben űztem nagy buzgalommal, és sikerült is pénzt keresni vele. Egyszer egy 37$-os, egyszer pedig egy 49$-os csekket kaptam. :D Aztán valamikor 2001 végén különféle forumokon elterjedt a hír, hogy már nem fizetnek Mo.-ra, sőt Európába se. Igy aztán abbahagytam.

Akkoriban nagy volt a "keress pénzt szörföléssel, bannerkattogtatással", de sok volt a kamu cég. Én is többet próbáltam, de egyedül a Spedia fizetett. :(

Ti is próbálkoztatok ilyesmivel? Milyen tapasztalataitok voltak?

És egyáltalán mi a helyzet manapság? Nem hallani semmit. Lehet, hogy a tengerentúlon még dívik, de itt az öreg kontinensen mintha leült volna ez az egész dolog. :confused:
NE ESS PÁNIKBA! ...és mindig legyen nálad törülköző!
ASUS M4A785T-M|AMD Phenom II X2 550 BE@3500MHz|AC Freezer 64Pro|4x1 GB GEIL VALUE PC3-10660 CL9|PowerColor HD3870|OPTIARC AD-7243S|KINGSTON SKC300 60GB SSD+WD 500 GB SATAII|GENIUS SW-HF 5000 5.1|CHIEFTEC A80 450W|HP LP2275W 22" TFT|Windows 7 Ultimate 64 bit

#2 Felhasználó inaktív   Lulu64 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 14. 13:15

idézet:
Ezt írta Brett Shaw:
Ti is próbálkoztatok ilyesmivel? Milyen tapasztalataitok voltak? [/quote]

Nézz szét a hálóvilág témakörben...
„Érintőlegesen a kör is csak egy pont...”

#3 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 14. 13:17

én is lelkesen próbálkoztam.

spedianal egészen odáig eljutottam, hogy még mindig 1 $ hiányzik az alsó limithez amit kiküldenek. pár hete néztem, gondoltam annyit össze lehet szedni, de nem sikerült :(

volt valami jackpot vagy micsoda, netezésért pontot adott, pontokat meg félkarú rablón el lehetett játszani. makró progival egész jó volt automatán kereste pontot, és játszott.
1x nyertem 25 $-t amit ki is küldtek, de ennyi.

aztán beleuntam az egészbe... mostanság szétnéztem, itt euban tuti halott a dolog.
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#4 Felhasználó inaktív   PowerPizza? 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2003. 08. 18. 00:20

Én is bejelentkeztem a Spediára kb. 2-3 éve.
Van már 17 centem.
Komolyan nem foglalkoztam vele. :eek:

#5 Felhasználó inaktív   UseR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 18. 08:35

idézet:
Ezt írta Brett Shaw:
[QB][/QB][/quote]

ez a storyline megvolt nekem is :cool: én egy $80-as meg egy $70-es csekket makróztam össze :D annyit megért... anno 2001-ben én is... azóta meg csak nő és nő a procmailem... :) (én barom rendes emaillel regisztráltam :()

#6 Felhasználó inaktív   kondenzator 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 19. 13:38

Tehát a spedia most nem fizet a mi kis országunkba? Most lenne időm szórakozni vele. (Még szeptemberig :))

Téma megosztása:

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó