Primposta Megy? Nem megy?
Elküldve: 2002. 05. 24. 12:14
Levélküldésnél "unable to route to sender address" üzenetet ír ki a Bat, ha pedig az adott címre akarok levelet küldeni, akkor "unrouteable mail domain"-t dob ki.
Tegnap este még ment, azóta semmi nem lett átálítva, úgyhogy nem hiszem hogy nálam lenne gond. Vagy mégis?
Elküldve: 2002. 05. 24. 17:38
Elküldve: 2002. 05. 24. 18:18
I cry when angels deserve to die"
/System Of A Down - Chop Suey!/
Elküldve: 2002. 05. 24. 18:20
Idézet
skizo.hu: működik!!
POP3-mal vagy webes felületen? Mert webrõl megy nálam is.
Elküldve: 2002. 05. 24. 18:29
idézet:
Ezt írta TraceR:
POP3-mal vagy webes felületen? Mert webrõl megy nálam is.[/quote]
POP3. Outlook Express.
Mi a hiba nálad??
Elküldve: 2002. 05. 24. 18:40
idézet:
Ezt írta Csirke:
POP3. Outlook Express.
Mi a hiba nálad??[/quote]
Amit fennt is írtam, küldésnél unable to route to sender address-t ír ki a program - és persze a levelet nem küldi el - ha meg egy másik email címemrõl (freemailes) akarok emailt küldeni erre, akkor meg visszadobja a mailer daemon, hogy unrouteable mail domain "message.hu". Most mindjárt megnézem, hogy regisztrálok valami másik primpostás domainnel, hogy azzal mit csinál.
Elküldve: 2002. 05. 24. 18:42
"Kedves Prímposta-felhasználók,
Az alábbi közlemény csak azokat (azoknak is csak egy részét) érinti, akiknek.hu végződésű primpostás e-mail címe van, tölük szeretnénk elnézést kérni azért a kellemetlenségért, hogy egy darabig nem tudták használni postafiókjukat, és megírni ennek okát....
Egy Prímtől teljesen független, ám súlyos hiba következtében, az általunk márciusban meghosszabbított prímpostás domain-nevek regisztrátorunk és az ISZT közötti kommunikációban már nem lettek meghosszabbítva, így 60 nap után az ISZT ezeket nem meghosszabbított domaineknek kezelte, és törölte a nyilvántartásból.
A hibát mi egy ügyeletre küldött levél nyomán fedeztük fel, és azonnal intézkedtünk, s most amikor ezeket a sorokat kiakasztjuk, minden reményünk megvan arra, hogy már újra él az Ön e-mail címe is. A kiesett időszakban (sőt, tovább, egész addig, amíg a domain name server-ek újra megtanulták a törölt domaineket), akadtak olyan felhasználók, akik nem kapták meg leveleiket, sőt voltak olyanok is, akik küldeni sem tudtak.
A hiba, mint a fentebbiekből kitűnik, a mi oldalunkról kivédhetetlen volt, csak bízni tudunk abban, hogy üzleti partnereink mégegyszer ugyanezt a hibát nem követik el, Önöktől pedig mégegyszer - a nevükben is - elnézést kérünk.
Prím Team"
Ugyan még nálam mindig nem megy a dolog, de remélhetõleg akkor hamarosan megoldódik. Kösz a segítséget.
Elküldve: 2002. 05. 24. 18:55
Elküldve: 2002. 05. 24. 19:09
idézet:
Ezt írta Csirke:
Viszont küldéskor az smtp szervernek a címe számít! Oda a szolgáltatód smtp címét kell beírni![/quote]
Persze, ez nyilvánvaló. De egyébként is tegnap este még ment minden, azóta meg - mint írtam - nem volt átállítva semmi. Ugyan még mindig nem jó, de majdcsak megjavul.
Elküldve: 2002. 05. 24. 21:02
Elküldve: 2002. 05. 25. 10:20
Elküldve: 2002. 05. 25. 11:46
idézet:
Ezt írta KeKKSZike:
Az oldalon mindenkitől elnézést kértek...Volt egy kis gondjuk... De mostmár OKs minden!
[/quote]
Te azért néha vissza is olvasol, vagy csak cím után szólsz hozzá?![]()
![]()
![]()
Elnézést kértek valóban (fentebb ott is a közlemény), de sajnos a problem csak ma reggel oldódott meg. Igaz, ez is valami.
Elküldve: 2002. 12. 31. 13:52
Elküldve: 2002. 12. 31. 14:19
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]
Elküldve: 2002. 12. 31. 14:40
idézet:
Ezt írta Wyco:
Most hogy mondod, igazad van...nekem se jön át semmi, pedig most kiprobáltam.[/quote]
Most már átjönnek, viszont nem tudom mi lesz azokkal a levelekkel, amiket az elmúlt 2 napban nem kaptunk meg. Azok elvesztek???
Írtam már a Prim-nek is, válaszra sem méltattak![]()
Elküldve: 2002. 12. 31. 15:17
Elküldve: 2002. 12. 31. 15:21
idézet:
Ezt írta czaki [BUÉK Mindenkinek]:
Én sem kaptam leveleket tegnap. :confused: Viszont most kezdte el postázni Nekem a tegnapi leveleket.![]()
[/quote]
Hmm... remélem akkor én is megkapom õket valamikor.
Elküldve: 2002. 12. 31. 15:50
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]
Elküldve: 2002. 12. 31. 15:51
idézet:
Ezt írta Wyco:
én is lassacskán megkapom a dolgokat ugy tunik, már jövögetnek...[/quote]
Biztos valami karbantartás volt...
Elküldve: 2002. 12. 31. 16:34
idézet:
Ezt írta Wyco:
én is lassacskán megkapom a dolgokat ugy tunik, már jövögetnek...[/quote]
Én még mindig nem kaptam meg semmit a tegnapiak közül :confused:

Súgó
A téma zárva.