HWSW Informatikai Kerekasztal: Tapkerdes..... - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (288 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 140
  • 141
  • 142
  • 143
  • 144
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Tapkerdes..... Értékeld a témát: -----

#2821 Felhasználó inaktív   stol 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 10. 03. 07:16

Idézet: diegho - Dátum: 2004. okt. 3., vasárnap - 1:10

már megbocsáss, de a géped alig eszik valamit így ne csodálkozz hogy stabil a fesz, hiszen terhelve nem eszik anyitt mint itt a többieké készenlétben.

Háát, most van benne 4db vinyogó, abból 2db 10krpm-es SCSI, a másik 2 5,4/7,2krpm-es IDE.
Aztán 2 optika (írók).
A stabilitársól anyit, hogy a CG, amit próbára tettem be, majd kinyírta a gépem az asszietrikus terhelés miatt.

Azthiszed, az überfasza gépek is többet fogysztanak 180-250W-nál?! (Prescott leszámítva)
Ha igen, tévedsz.
De ez már :offtopic: ...

#2822 Felhasználó inaktív   Bucy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 03. 07:28

Idézet: Zollka - Dátum: 2004. okt. 3., vasárnap - 2:07

Valami rossz a cikkben???  :confused:
Én eléggé összeszedett és jó cikknek tartom!
A hatásfoka a tápnak nagyon jó!
Teljes terheltség mellett min.86%!!! Azt hiszem nem sok táp van ami ilyen értékkel büszkélkedhet!
Főleg ,hogy mindezt passzívban teszi!
Igazából az a 350 watt szerintem egy komolyabb géphez is elég...Persze dual SLI-ben nyomatott 6800Ultrák és dual 3,2Ghz Xeon mellé nem...De nem is erre találták ki...Egy otthoni single procis , nem agyon tuningolt gép mellé kiváló választás lehet! Főleg ,hogy átszámítva olyan 35 bruttó kinnt az ára, sőőőt egyes helyeken 31 bruttóért is láttam...Persze az kérdéses mire ideér ez az árcédula mennyivel fog hízni...

Dehogy rossz! Érdekes=felkeltette érdeklődésemet, nagyon jó a cikk és a táp is bika.
Elfogadnék 1-et ajándékba :)

#2823 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2004. 10. 03. 08:27

Idézet: stol - Dátum: 2004. okt. 2., szombat - 18:51

NANA!

A két tekrenc a -12&-5V-é, amit mai alaplapok már nem használnak, ézért nem látom értelmét az agyonpufferelésnek, agyonszűrésnek.

Háááát...najó, megkapod az 5-öst :Đ . De nem jól tudod, a soros port igenis használja a negatív delejt, kömben miből állítaná elő a feszültséglogika nulla szintjét? :think: :p
Igaz, ami igaz, a procid meg a VGA-d egy mai tökös konfigot nem takar be, de a vinyók szépen rátesznek. Én személy szerint nem tartom fontosnak a minél pontosabb 5 és 12V-ot, mert a kapcsolástechnika ebben a dologban a szélsőséges asszimetriák miatt sokszor képtelen marha pontosan tolni őket. De ha jól eltalálja az ember a terhelést, akkor ilyen is tud lenni :up: .
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#2824 Felhasználó inaktív   Kame 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 03. 09:10

Ez az oldalt ismeri valaki Lengyel nyelven tudó ember Link
Abit IP35 alaplap, Intel Core 2 Quad Q8200, 6 GB memória, Sapphire 4890 OC, Sapphire FirePSU 625W , Antec Plusview 1000AMG ház

CSAK EGY KATTINTÁST KÉREK A TÁMOGATÁSODÉRT

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2004. 10. 03. 10:46

Idézet: Tison - Dátum: 2004. okt. 3., vasárnap - 10:10

Ez az oldalt ismeri valaki Lengyel nyelven tudó ember Link

Itt egyértelműen megfogalmazza :

Idézet

Parametry typowe dla 400-watowego zasilacza, gdyby wierzyć tabelce naklejonej na jego obudowie... Jednak jak już wyżej pisali¶my - nie jest to takie proste.
Wentylator kręci się cały czas na do¶ć wysokich obrotach, ale nie jest za gło¶ny. Regulacja obrotów nie działa dobrze, minimalny poziom ustawiony został zbyt wysoko. Słyszalny szum może łatwo zostać zagłuszony przez muzykę lub odgłosy z gry, ale dla maniaków ciszy jest stanowczo za gło¶ny. Po zastosowaniu większego obci±żenia wentylator przyspiesza i zaczyna gło¶niej szumieć, co staje się już dokuczliwe dla ucha.

És ez a lényeg...

Ja, meg ez :

Idézet

Przekroczenie norm dyskwalifikuje całkowicie zasilacz jako niebezpieczny dla komputera.
Zaczniemy od napięć zmierzonych podczas pracy przy minimalnym obci±żeniu: po 25W dla każdego napięcia.

Elküldve: 2004. 10. 03. 10:50

Eredményhírdetés (szubjektív; általuk) :

Csatolt fájl:

Elküldve: 2004. 10. 03. 10:53

...

Csatolt fájl:

#2828 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2004. 10. 03. 12:43

Idézet: Dj.Kakukk - Dátum: 2004. okt. 3., vasárnap - 11:46

Itt egyértelműen megfogalmazza :

És ez a lényeg...

Ja, meg ez :

:) Ez lehet, hogy Neked sokat mond, de nekem semmit :p :D
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#2829 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 03. 13:56

Idézet: Zollka - Dátum: 2004. okt. 2., szombat - 20:50

Most csalódtam :( Azt gondoltam Te is az EDVextrem-től veszel majd vízhűtéses tápocskát vagy legalább passzív tápot... :( Ha Antec akkor ezt venném:

Antec Phantom Fanless PSU

Szerintem ez is bőven elég lenne a legtöbb konfighoz mert minden ágon elég magas értékeket tud leadni...De én most úgy döntöttem ha már egyszer vízhűtésem van akkor megveszem az EDVextrem legújabban átdolgozott Enermax 460wattos vízhűtéses tápját...Már nem akarom tovább húzni a tápcserét és a hangját unom már a tápventiknek...Ventis tápot nem akarok mert amiben venti van és nem 5voltról megy az szerintem elég jól hallható! Persze ez csak az én véleményem! Nem igazán csípem a 12 centis ventiket! A "szélzajuk" szerintem még alacsony fordulaton is elég nagy relatíve...

Nagyon megtetszett ez az Antec Neo, és valóban nincs hangja sztem még te sem hallanád  :) . Jelenleg szét van széve a vízhűtésem és sima léghűtéses a gép. Igaz ez most átmeneti állapot  ;)
Nekem az a gondom hogy a két passzív radi már kevés lenne az alaplap+proci, vidkártya, 3 winyó, és a táp hűtéséhez, ha meg beteszek még vmi hőleadót akkor meg nagy tumultus lesz stb..

#2830 Felhasználó inaktív   Zollka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 03. 14:02

Idézet: Lufinyul - Dátum: 2004. okt. 3., vasárnap - 14:56

Nagyon megtetszett ez az Antec Neo, és valóban nincs hangja sztem még te sem hallanád  :) . Jelenleg szét van széve a vízhűtésem és sima léghűtéses a gép. Igaz ez most átmeneti állapot  ;)
Nekem az a gondom hogy a két passzív radi már kevés lenne az alaplap+proci, vidkártya, 3 winyó, és a táp hűtéséhez, ha meg beteszek még vmi hőleadót akkor meg nagy tumultus lesz stb..

Nekem meg ez a Phantom tetszett most meg mert nagyon jó kis táp ,de valahogy már elegem van ,hogy nálunk semmit nem lehet kapni! Ha már kicsit extrább igényed van akkor csakis külfüldön nézelődhetsz!

#2831 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 03. 14:04

Idézet: Zollka - Dátum: 2004. okt. 3., vasárnap - 15:02

Nekem meg ez a Phantom tetszett most meg mert nagyon jó kis táp ,de valahogy már elegem van ,hogy nálunk semmit nem lehet kapni! Ha már kicsit extrább igényed van akkor csakis külfüldön nézelődhetsz!

Jah sajna ez ilyen.

#2832 Felhasználó inaktív   Zollka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 03. 14:23

Idézet: Lufinyul - Dátum: 2004. okt. 3., vasárnap - 15:04

Jah sajna ez ilyen.

Viszont a tápomat szerdán elviszik...Szóval valamit biztos veszek helyette :) Most az EDVextrem 460-as vizes enermax tápja vezet a listámon, de még egy picit rágódom rajta...Elvégre nem minden nap ad ki az ember egy kisebb vagyont egy speckó tápra...

#2833 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 03. 16:27

Idézet: Zollka - Dátum: 2004. okt. 3., vasárnap - 15:23

Viszont a tápomat szerdán elviszik...Szóval valamit biztos veszek helyette :) Most az EDVextrem 460-as vizes enermax tápja vezet a listámon, de még egy picit rágódom rajta...Elvégre nem minden nap ad ki az ember egy kisebb vagyont egy speckó tápra...

Naja ez igaz! Nem jársz vele rosszul sztem jó kis cucc az!  ;)

#2834 Felhasználó inaktív   Zollka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 03. 16:48

Idézet: Lufinyul - Dátum: 2004. okt. 3., vasárnap - 17:27

Naja ez igaz! Nem jársz vele rosszul sztem jó kis cucc az!  ;)

Nézted ,hogy új verziók vannak teljesen? Totál átdolgozták a régieket(nem mintha azok éppen gyengék lettek volna) és állítólag az új fejlesztésű blokkok sokkal hatékonyabbak és precízebben felépítettek mint a régebbi verzió! Meg van ledes verzió is ,szóval szépen világít annak aki azt szereti ha világít a táp :D

#2835 Felhasználó inaktív   DummyBoy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 03. 22:45

Helló Urak!

Kérdésem lenne: Az adataimnál látható konfignak (amibe még egy-két dolog várható ...) melyik tápot vegyem?

Enermax Noisetaker vagy Revoltec Chromus?

Az enermax ugye már bizonyított, de a Chromus kialakítása nagyon bejön ... meg az ára is ... elég az én konfigomnak egy 25A-es 12V-os ág? Full tuning mellett is?

Előre is köszi!
"Live Fast! Die Young!"

#2836 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 03. 22:48

Szerintem siman eleg.

Revoltecrol van vmi keped? Alt. Chieftec cuccokat szoktak atdolgozni, ez sajat tap, vagy ez is CT?
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

Passzív vízhűtés lépésenként, képekben

#2837 Felhasználó inaktív   visit 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 10. 04. 07:29

Idézet: DummyBoy - Dátum: 2004. okt. 3., vasárnap - 23:45

Helló Urak!

Kérdésem lenne: Az adataimnál látható konfignak (amibe még egy-két dolog várható ...) melyik tápot vegyem?

szia,
miért akarod az UP460-as tápodat cserélni?
Mert ha :
1. hangos -- akkor egyetértek.
2. jól el tudod adni -- akkor egyetértek, viszont elárulhatnád, hogy hogyan?
U.I.: nekem is az van, nagyon bevált, csak hangos... (spec. szerint Ultra Silent...)
Soltek K8TPRO939, 3200+ Athlon64

#2838 Felhasználó inaktív   Laslie 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 04. 09:16

nekem egyáltalán nem zavaró az UP460 tápom hangja, a HDD-é sokkal inkább
a táp leírása szerint hőfok függő a ventik szabályozása, az én házamban van két ház venti ami megmozgatja a levegőt, ezáltal a CPU hőfoka is ~3fokot csökkent, és a tápom hangját nem is hallom, csak ha nagyon-nagyon közerl hajolok hozzá. ezért furcsa nekem egy kicsit, hogy a tietek hangos
ASRock K7S8X R3.01 | AMD Duron 1600 MHz | Spire WhisperRock III | 512 MB DDR SDRAM | Abit 9550 CDT 128MB 128bit | Seagate Barracuda 7002.7 80 GB | WD WD200EB 20 GB | Samsung 52/32/52 CR-RW | LG GSA-4040B | UltraPower AT-T460 460W | Codegen 6012-1 ház

#2839 Felhasználó inaktív   DummyBoy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 04. 10:59

Azért akarom eladni, mert : a: hangos, b: van rá jó vevő :)
Én sajna hallom az enyémet ... főleg éjjel ... meg a vízhűtés mellett minden hangosabb lett :)

Szeritem nem CT mert 25A-t tud 12V-on ...

Keress rá a gugliban hogy Chromus, bejön egy rakás turistanyelvű oldal ...

Amik a legszimpibbek: 80cm!!! -s kábelezés, 8 molex 4 SATA + egy kiülön szűrt VGA ág :)
Minden ág kötegelve ... 12cm-es venti ...
"Live Fast! Die Young!"

#2840 Felhasználó inaktív   lkadar 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 04. 17:15

Idézet: Lufinyul - Dátum: 2004. okt. 1., péntek - 10:46

Megjött az Antec NeoPower 480W-os tápom, este beteszem a gépbe és beszámolok róla hogy milyen!

Hi All!

Lufinyul!

Bocsi a kerdesert, de meg tudnad mondani, hogy hol vetted az Antec NeoPower 480W-os tapodat? En is ezt keresgelem mindefele, mert a SuperFlower-480TS 14 cm-es ventije valami iszonyu hangos, es mar nem birom elviselni :(.
Elore is koszi a valaszt...

Udv.: lkadar.

Téma megosztása:

• (288 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 140
  • 141
  • 142
  • 143
  • 144
  • Utolsó »