HWSW Informatikai Kerekasztal: Codegen hangszórók? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Codegen hangszórók?

#1 Felhasználó inaktív   Syner 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2003. 11. 11. 20:30

A tápjairól elhíresült :D Codegen gyárt hangszórokat is.
Van valakinek tapasztalata ezekkel, egyáltalán valaki látott már ilyet? 5.1-es érdekelne.
így hamarabb megtalálsz:
MSN: gaborszi@msn.com

#2 Felhasználó inaktív   EV6 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 12. 11:46

Én már láttam és hallottam egy ilyet. :eek: Ha erre jár Necronome, el is meséli, milyen. Szépséges kijelzője volt neki. :cool:
processzort tervezni gyartani nem kulonosebben nehez, csak tapasztalat es penz kell hozza, a tudas fonn van a neten - vers
Én mágussá, ezzel a köznapi értelemben véve polihisztorrá váltam. - Gyula2222
...a végtelen felénél túl helyezkednek el... - flashdesignor
...jönnek a további tovább konkretizálások egészen addig, h egy egy adott esetben pontosan mik és hogyan vannak. - Gyula2222

#3 Felhasználó inaktív   Teaway 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 18. 19:30

Ja, én is láttam. Ráadásul csöves erősítővel egybeépített is van.
Codegen csöves aktív hangszóró
<b><span style='color:blue'>Teaway: </span><span style='color:gray'>CD325/775i65g/2x512DDR/RadeonHD3850/Seagate80+Hitachi160/ ASUS1608P/DiamondSI/Samsung970P/HP6122/</span><a href='http://www.hardwareoc.hu/index.php/p/articles/cid/3/y/122/z/5.html' target='_blank'><span style='color:gray'><u>Nexus®400W</u></span></a></b>

#4 Felhasználó inaktív   vasste 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 19. 00:16

Legjobb tudomásom szerint, itt is fenn áll az a helyzet, hogy Codegen nem gyárt, csak matricáz. A valódi gyártó, az Unitek group.
Kezeim között több is megfordult, egyikre sem mondanám, hogy húde, de az árukhoz képest nem rossz hangfalak.

Szerkesztette: Digitel 2005. 07. 19. 00:19 -kor

#5 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 19. 06:41

Idézet: Digitel - Dátum: 2005. júl. 19., kedd - 1:16

Legjobb tudomásom szerint, itt is fenn áll az a helyzet, hogy Codegen nem gyárt, csak matricáz. A valódi gyártó, az Unitek group.
Kezeim között több is megfordult, egyikre sem mondanám, hogy húde, de az árukhoz képest nem rossz hangfalak.

:up:

Ez így van, a Codegen csak a nevét adja hozzá. Mi egy évig forgalmaztuk és rendre vissza is jött szinte mind garanciába. Ugyan az árlistánkban benne van, de ha valaki rendel, akkor rábeszélem egy hasonló árfekvésű Creative vagy Altec Lansing-ra.

Meghallgattam párat, az olcsóbbakat egyáltalán nem szabad megvenni, javában püfögő műanyagdobozok és ha átlépi a hangsebességet vagyis a közepes hangerőt, akkor torzul. A drágább cuccaik már jól elvannak készítve de erős kommersz kategória.

Saját kesernyés tapasztalatom alapján annyira ajánlom, mint a kínai piacot. Ha Unitek néven látjátok a polcokon, akkor annyit kell tudni, hogy az az eredeti gyártó és a Codegen ezeket a motyókat matricázza fel.

Ha már kommersz kategória, akkor Genius vagy Azona hangfalakat érdemes venni. Nagykerben nem látok egyikből sem gariztatva vagy csak nagyon ritkán. Bár lehet az eladott mennyiségnek köszönhető, hogy a Codegen rendre visszamegy.

#6 Felhasználó inaktív   vasste 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 19. 13:42

Mi szokott egy hangfalon tönkremenni?
Nem vonom kétségbe a kijelentésedet, bár nálunk még egy sem ment vissza garanciával.

#7 Felhasználó inaktív   luckystar 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 19. 18:33

Én tavaly vettem és tökéletesen megvagyok elégedve ezzel a típussal! (lekopogtam 3x is !):taps:

CODEGEN SP-2018 (KARAOKE)

Kép

Kép

Üdv.: luckystar

#8 Felhasználó inaktív   Teaway 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 19. 18:58

Idézet: guga - Dátum: 2005. júl. 19., kedd - 7:41

[...]Ugyan az árlistánkban benne van, de ha valaki rendel, akkor rábeszélem egy hasonló árfekvésű Creative vagy Altec Lansing-ra.[...]

Ott a pont!!! :)
<b><span style='color:blue'>Teaway: </span><span style='color:gray'>CD325/775i65g/2x512DDR/RadeonHD3850/Seagate80+Hitachi160/ ASUS1608P/DiamondSI/Samsung970P/HP6122/</span><a href='http://www.hardwareoc.hu/index.php/p/articles/cid/3/y/122/z/5.html' target='_blank'><span style='color:gray'><u>Nexus®400W</u></span></a></b>

#9 Felhasználó inaktív   vasste 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 20. 08:25

Idézet: luckystar - Dátum: 2005. júl. 19., kedd - 19:33

Én tavaly vettem és tökéletesen megvagyok elégedve ezzel a típussal! (lekopogtam 3x is !):taps:

CODEGEN SP-2018 (KARAOKE)

Üdv.: luckystar

Szintén ;)

#10 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 20. 10:39

Idézet: Digitel - Dátum: 2005. júl. 19., kedd - 14:42

Mi szokott egy hangfalon tönkremenni?

Végfok, kontakthibás lesz a hang, recseg, stb. Ezidáig ilyen jelenségekkel hozták vissza.

Összesen kb. 50db-ot adtunk el, ebből max. 15-20 jött vissza, utána már nem adtunk el belőle.

#11 Felhasználó inaktív   Teaway 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 21. 21:43

Idézet: guga - Dátum: 2005. júl. 20., szerda - 11:39

Végfok, kontakthibás lesz a hang, recseg, stb. [...]

Nemtom, hogy miért nem tudja egy kicsit is összeszeni magát a gyártó; más is hibázik, de ilyen alap dolgok azért működjenek, asszem ez nem nagy elvárás... :reklamacio:

Téma megosztása:

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó