SB Live5.1 és a MSN 6.1 probléma - HELP!
Elküldve: 2003. 11. 25. 13:32
Adott a kovetkezo:
W98, MSN Messenger 6.1, Sound Blaster Live 5.1, Logitech webcam, külön mikrofon, monortel modemes net-kapcsolat.
Minden beállítás, driver stimmel, a MSN-ben a webcam müködik, de a hangkapcsolatot nem lehet felépiteni.
Mi a fene lehet ezzel?
:confused:
Uff by PGX
Elküldve: 2004. 06. 09. 14:33
Elküldve: 2004. 06. 09. 16:29
Idézet: lakisoft - Dátum: 2004. jún. 9., szerda - 15:33
Fujitsu-Siemens Driverek a lap alján.
Creative Asia Support Center
Kx Project Driverek , (ezek nem támogatják az EAX-ot, amennyire én tudom, de ettől még jók)
Valamint nem utolsó sorban YouP PAX V Driver , ami egy softmod SB Live-okhoz, hogy Audigy képességű kártyád legyen. Ez utóbbi bár tökéletesen funkcionál, karakterkészlete trad. kínai, szóval installálni nem lesz egyszerű.
Elküldve: 2004. 06. 09. 16:30
Idézet: pgx - Dátum: 2003. nov. 25., kedd - 14:32
Adott a kovetkezo:
W98, MSN Messenger 6.1, Sound Blaster Live 5.1, Logitech webcam, külön mikrofon, monortel modemes net-kapcsolat.
Minden beállítás, driver stimmel, a MSN-ben a webcam müködik, de a hangkapcsolatot nem lehet felépiteni.
Mi a fene lehet ezzel?
Milyen hibaüzenetet kapsz az MSN Messengertől?
Elküldve: 2004. 06. 09. 17:31
Nekem is pont ugyanez a gondom, mint, ami a témaindító hozzászólásban olvasható.
Nekem speciel semmilyen hibaüzenet nincs, egyszerűen nem hallanak és én sem hallom a másik felet.
A hardvereszközök jók, márcsak azért is, mert ugyanarra a gépre, melyen az MSN-ből nem tudok hangot csiholni, fel van telepítve a Yahoo! Messenger is, amellyel viszont a hangkapcsolat tökéletesen működik.
Üdv: scaurus
Elküldve: 2004. 06. 09. 17:46
Egyébként nem biztos, hogy a Yahoo Messenger és az MSN ugyanolyan protokollt és portot használ a beszélgetésre. Lehet ez is hibaforrás.
Azt azért feltételezem rólatok, hogy rendesen van konfigurálva az MSN "Hangoló varázsló"-ja.
Elküldve: 2004. 06. 09. 17:57
Idézet: Taranis - Dátum: 2004. jún. 9., szerda - 18:46
Azt azért feltételezem rólatok, hogy rendesen van konfigurálva az MSN "Hangoló varázsló"-ja.
Az pipecül "varázsol", csak épp hátba nem vereget, hogy ilyen jó beállítást még nem látott...
Mondjuk nagy tragédia nincs, és az sem lenne baj, ha az én gépemen nem működne, csak az okát tudnám, hogy mé' nem - bár mostanában már ez is eltúlzott elvárásnak tűnik néhány hardver és szoftver eszközzel szemben
üdv: scaurus
Elküldve: 2004. 06. 10. 16:12
Idézet: Taranis - Dátum: 2004. jún. 9., szerda - 17:29
Creative Asia Support Center
Kx Project Driverek , (ezek nem támogatják az EAX-ot, amennyire én tudom, de ettől még jók)
Valamint nem utolsó sorban YouP PAX V Driver , ami egy softmod SB Live-okhoz, hogy Audigy képességű kártyád legyen. Ez utóbbi bár tökéletesen funkcionál, karakterkészlete trad. kínai, szóval installálni nem lesz egyszerű.
Kössz szépen!!!
Elküldve: 2004. 06. 10. 18:00
Idézet: Taranis - Dátum: 2004. jún. 9., szerda - 17:29
Ezt a cuccost hogy tudom használni???
Az install tényleg nem egyszerű!!!
De ha használom ezt a drivert mivel lessz több a kártyám???
Elküldve: 2004. 06. 10. 18:01
Elküldve: 2004. 06. 10. 19:06
Idézet: lakisoft - Dátum: 2004. jún. 10., csütörtök - 19:00
Az install tényleg nem egyszerű!!!
De ha használom ezt a drivert mivel lessz több a kártyám???
A kártyád annyival lesz több, hogy szebben fog szólni. És felruházódik néhány olyan képességgel, amit egyébként a gyári szoftvere nem támogat.
Bővebb infoért alaposabban utána kellene néznem valahol, ahol angolul is le van írva mert én sem olvasom jól a kínait.
Installja vagy olyan, hogy csak a "Next" gombot kell nyomogatni (arról ismerszik meg, hogy az az aktív gomb
Más eszközökhöz? Konkrétan mire gondolsz? Létezik ATI videokártyákhoz is ilyesmi softmod, amivel a R9500 -asok egy részét lehet 9700 / 9700 Pro -vá varázsolni, de ennek megvan a maga témája a Videokártyák rovatban.
Elküldve: 2004. 06. 10. 19:13
Idézet
Download YouP-PAX III Final WDM Driver
If you have just installed Windows, install your most-updated chipset driver, video card driver, and MS DirectX 8.1 (or above)
Uninstall any previous installed SBLive! driver by using Add/Remove Programs in Control Panel. Previous youP-PAX driver can be uninstalled by running CTZAPXX.exe from your old youP-PAX driver.
Remove the soundblaster live! devices in System->Device Manager.
Since WindowsXP comes with its own SBLive! driver, you'll have to remove it manually to prevent WinXP's auto-detect and reinstall built-in driver. Delete "wdma10k1.inf" file located in C:\Windows\inf. Since INF folder is hidden by default, you may need to select "Show hidden files and folders" in Tools -> Folder Options...
Unpack YouP-PAX III Final WDM Driver and run "CTZAPXX.exe" in your driver folder. (e.g. C:\YouP-PAXIII-P\Drivers\CTZAPXX.exe) For a Simplified Chinese interface, run with " /L:CH". For a Traditional Chinese interface, run with " /L:HL"
Press OK to install
After installation is finished, reboot.
Driver is installed and working successfully.
Recommended settings:
Base: 50% - 63%
Treble: 63% - 71%
Master Volume should be always under 85% to avoid sound distortion
MAX (slide up) the sound source you use and MUTE those that you don't use
If you have YouP-PAX driver installed piror to this installation, you may need to repeat the installation of the new driver before it works correctly.
Windows 98/ME users should have no problem following the steps above. However, notice that your system may prompt for your Windows Setup CD for some files that are needed.
Congratulation! You have got yourself a Audigy for $0.00! You may now install Audigy2 Software Package for SB Live!/Audigy. Please follow the guide below...
note: since AutoEAX would mess up games that feature EAX 5.1 (2-CH stereo instead of 5.1 surround), AutoEAX is removed from this driver package. However, AutoEAX is very helpful for users who use WinDVD 4.0. If you want to have AudoEAX back, copy the file "CtSpkHlp.dll" from the AutoSpk folder to Drivers\Common. Then uninstall and reinstall the driver.
note: if audio in DVD doesn't work correctly, disable EAX and try again.
Elküldve: 2004. 06. 10. 21:46
Idézet: pgx - Dátum: 2003. nov. 25., kedd - 14:32
Adott a kovetkezo:
Mi a fene lehet ezzel?
Tűzfalat használsz? Az is bekavarhat a voice kommunikációba ha nincs jól bekonfigurálva...
CPU: Intel Core i5 3570K | Alaplap: Asus P8Z77-V LE | RAM: 2x4 GB Corsair Vengeance 1866 | VGA: Asus HD7870 (DC2-2GD5-V2) | Display: Asus PA238Q | Sound: SB Audigy 2 ZS Platinum Pro | PSU: Corsair HX650 | HDD1: WD Black Caviar 500 Gb, HDD2: WD Black Caviar 1 TB | Case: Xigmatek Midgard II
Elküldve: 2004. 06. 10. 21:53
Idézet: McElroy - Dátum: 2004. jún. 10., csütörtök - 22:46
Ez több, mint fél éves hozzászólás. Bár ettől még válaszolhat
Nem mintha én észrevettem volna, mikor reagáltam rá
Szerkesztette: Taranis 2004. 06. 10. 21:55 -kor
Elküldve: 2004. 06. 11. 10:16
Idézet: Taranis - Dátum: 2004. jún. 10., csütörtök - 20:06
Bővebb infoért alaposabban utána kellene néznem valahol, ahol angolul is le van írva mert én sem olvasom jól a kínait.
Installja vagy olyan, hogy csak a "Next" gombot kell nyomogatni (arról ismerszik meg, hogy az az aktív gomb
Más eszközökhöz? Konkrétan mire gondolsz? Létezik ATI videokártyákhoz is ilyesmi softmod, amivel a R9500 -asok egy részét lehet 9700 / 9700 Pro -vá varázsolni, de ennek megvan a maga témája a Videokártyák rovatban.
Oksi majd még jelentkezem!!!
Azért kössz!!!

Súgó
A téma zárva.