Idézet: Bástya elvtárs - Dátum: 2005. ápr. 22., péntek - 14:22
Van pár kérdésem: most olvasgatok a 9800 pro -> 9800 xt BIOS-modról, miszerint arra megfelelő (R360 magos) 9800 pro-kat lehet átalakítani. Ez qrva jól hangzik, mert:
1, az R360 csip elméletileg fejlettebb, és azonos órajelen is gyorsabb optimalizációk miatt
2, a 9800XT - megfelelő PCB mellett, mint ami nekem is van - támogatja a hőmérést, amit a 9800 pro nem.
Majd megpróbálom (vagy nem), a következőtől függően: az R360 mennyivel gyorsabb azonos órajelen, mint az R350?
(és ha R360-om van, akkor miért nem megy 400mhz fölé, egy b@szomnagy passzív Zalmannal, amire most ventit is tettem?)
Na szóval érdekes a dolog, én régebben írtam, hogy sikerült az átalakítás, linkeltem is egy oldalt ami szerint eljártam...
amig a 9800PRO volt nem tudtam húzni szinte semennyire, miután 9800XT "lett" simán ment is a 9800XT órajelén, szóval, ha alapban nem megy a magasabb órajeleken, az még nem azt jelenti, hogy nem is fog moddolás után. Egyébként én úgy csináltam, hogy 9800XT-vé modosítottam de a 9800PRO órajelével. Ezek után kezdtem el tesztelni, hogy megy e az XT szintjén és miután megygyözödtem, hogy igen utánna ment fel a fullos 9800XT BIOS

Súgó
A téma zárva.