HWSW Informatikai Kerekasztal: TFT-t sulineten keresztül - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

TFT-t sulineten keresztül Értékeld a témát: -----

#1 Felhasználó inaktív   oporto 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2003. 08. 29. 09:21

Sziasztok!

Véleményeket keresek a sulineten keresztül elérhető TFT monitorokról. A többi témában vegyesen vannak a monitorok ezért nyitottam új topicot.

Úgy gondolom érdemes kihasználni azt az évi 60.000-et amit adnak.

Tehát a sulineten keresztül elérhető TFT monitorok közül melyiket érdemes megvenni.

A másik gondom, hogy 19"-os monitort nem is találtam. A kínálatban lesz változás az idők folyamán? Természetesen belátható időn belül, mivel még az idén akarok venni egyet.

Üdv

#2 Felhasználó inaktív   GerMe 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2003. 08. 29. 09:35

A kínálat frissítésre én is rákérdeztem. Évente frissítik a listákat. (De, hogy ezt a program elkezdéséhez, vagy az év végéhez igazítják, az nem derült ki számomra.) Ami biztos, ebben az évben már nem változik. :(
Nekem is lenne egy gondom. Csak az egyedi termékekből lehet választani, ha nem akarok komplet konfigot venni, vagy az upgrade/opció-bol is. Erre az információs szolgálatukon ugyan azt mondták, szerintük nyugodtan, de finoman szólva sem volt túl meggyőző... :eek: :rolleyes: :mad:

#3 Felhasználó inaktív   mathias 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 29. 09:37

Már hogy ne lenne 19" tft. Lefet több is van, de az Acer 922A biztos van a sulinetes kínálatban. Van ahol 217000-ért, és van ahol kicsit többért lehet hozzájutni. Csak azt nem tudom, hogy most pl ennél a monitornál lehet-e évi 60000-et leírni(összesen 180000-et), vagy csak egyszer 60 ezret.

#4 Felhasználó inaktív   GerMe 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 29. 11:57

Most vettem meg a G*mer Magazint, és abban halál mást mondtak, mint nekem telefonban, úgyhogy most éreklődök náluk írásban is, hogy akkó most mi a répa one?! :confused: Ha válaszolnak, azt hétfőn közkinccsé teszem.

#5 Felhasználó inaktív   mathias 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 29. 12:00

idézet:
Ezt írta mathias:
Már hogy ne lenne 19" tft. Lefet több is van, de az Acer 922A biztos van a sulinetes kínálatban. Van ahol 217000-ért, és van ahol kicsit többért lehet hozzájutni. Csak azt nem tudom, hogy most pl ennél a monitornál lehet-e évi 60000-et leírni(összesen 180000-et), vagy csak egyszer 60 ezret.[/quote]
Sőt a dellnek is van 19" TFT-je sulineten(bár azt hiszem ennek nem túl jó a resp.time-ja), és a Fujitsu-Siemensnek is van egy modelje:FSC X19-1 19” TFT , ami csak 195e, és az adatai se rosszak.

#6 Felhasználó inaktív   byr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 29. 18:57

Mi most kaptuk meg a 3. változtatott árlistát június eleje óta.
Ebben a termékek és az árak is változtak (értem ez alatt azt, hogy jöttek be új termékek, és mentek ki kifutó vagy kevésbé keresett termékek - pl. TFT monitornál is, eddig nem volt 15-os, csak 17", most van egy 15"-os LG TFT.)

Ennyit arról, hogy évente 1x frissítik...

Úgy bírom, hogy sokan (akinek nem inge...) kijelentenek olyan dolgokat a SEX-ről aminek köze nincs semmijen valós tényhez. Mindenki tájékozódjon előbb, vagy ha valamiben nem biztos, legalább ne írja, vagy kérdezzen rá!

Üdv: byr
I am Sorry! What's your name?

Konfig:
AMD Athlon 64 3200+, ASUS A8N-SLI Deluxe, 2x512MB DDR 400Mhz (PQI), 2x WD 74Gb SATA HDD RAID0, ASUS NV6600GT 128Mb

#7 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 29. 19:02

idézet:
Ezt írta mathias:
Már hogy ne lenne 19" tft. Lefet több is van, de az Acer 922A biztos van a sulinetes kínálatban. Van ahol 217000-ért, és van ahol kicsit többért lehet hozzájutni. Csak azt nem tudom, hogy most pl ennél a monitornál lehet-e évi 60000-et leírni(összesen 180000-et), vagy csak egyszer 60 ezret.[/quote]

1 termékre 1 ember 1x 60.000FT-ot tud leírni, legalábbis ahogy én tudom. Tehát termékenként 60.000 írható le az adóalapból.

#8 Felhasználó inaktív   byr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 29. 19:10

idézet:
Ezt írta Etele [aki néha Draco]:

1 termékre 1 ember 1x 60.000FT-ot tud leírni, legalábbis ahogy én tudom. Tehát termékenként 60.000 írható le az adóalapból.
[/quote]

WRONG...

Bármennyit vehetsz 1 évben, az összes SEX számlád összegéből legfeljebb 60.000 Ft-ot írhatsz le...

Hiába veszel 1 TFT-t, 1 nyomtatót, 1 digi fényképezőt, ezek összegéből írhatsz le legfeljebb 60.000 Ft-ot...

És nem az adóalapot csökkenti, hanem a befizetett SZJA-ból lehet visszakérni, vagy a befizetendő SZJA-dat csökkenti! Nem mindegy...

Konfig:
AMD Athlon 64 3200+, ASUS A8N-SLI Deluxe, 2x512MB DDR 400Mhz (PQI), 2x WD 74Gb SATA HDD RAID0, ASUS NV6600GT 128Mb

#9 Felhasználó inaktív   Bilux 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 29. 19:21

Akkor veszek egy 60eFt-os moncsit évvégén meg kifüzetik és akkor ingyé vót?
Intel GM45 + ICH9M|2,26 GHz Intel Core 2 Duo P8400 (1066 MHz FSB, 3 MB L2 cache|512 MB NVIDIA GeForce 9600M GT |2 GB 1066 MHz DDR3|500 GB, 4200 RPM, SATA, 8MB cache|18,4" 1920x1080 pixel, BrilliantView
3DMark06 6565 pont /Windows 7 64bit/
-=Sose félj valami újat csinálni. Emlékezz, hogy egy magányos amatör készítette a Bárkát, és egy halom szakértő a Titanicot.=-

#10 Felhasználó inaktív   byr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 29. 19:25

idézet:
Ezt írta Bilux:
Akkor veszek egy 60eFt-os moncsit évvégén meg kifüzetik és akkor ingyé vót?[/quote]

Lényegében igen.
A te vagy a szüleid adóbevallásába lehet beírni az összeget, amit az adott adóévben vásároltál. Ha ez az összeg kevesebb, mint 60.000 Ft, akkor annyit amennyi az összeg, ha nagyobb, akkor 60.000 Ft-ot vissza lehet igényelni a befizetett adóból.
Persze feltétel, hogy legyen annyi befizetett SZJA... (minimálbér bukta).
Minél később veszed, annál hamarabb kapod vissza. Mivel az adóbevallást általában márciusban adják le, ezért decemberben vásárolt cuccnál csak 2-3 hónapot kell várni az adóvisszatérítésre...

Konfig:

#11 Felhasználó inaktív   Danka 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 08. 30. 11:46

en is sokaig kerestem tft, de iagaz megelegxem a 17"-lal. a crt-m is iylen volt, igaz az netto 16"os. [url="http://"http://www.pcland.hu"]http://www.pcland.hu[/url]
en itt talatam a legnagyobb valasztekot. LG 17101B-t vettem, tok jo! -60rugoert meg vegkepp!

#12 Felhasználó inaktív   ADAMX 001 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 30. 12:00

LG 1710B tényleg frankó!
Eddig láttam 2 darabot, de sajna mindegyiken volt pixelhiba :(
Ettől eltekintve "Legjobb vétel".

#13 Felhasználó inaktív   Limonade Joe 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 30. 12:12

Én is akartam venni egy LG 1710B-t sulinettel, de egyik konzorcium vezető kinálatában sem volt! Megkérdeztem egy-két boltot is, de nem tudtak róla! Ez most akkor hogy is van????

Ha két dolgot vesz az ember, és van tanuló a családban, akkor 2*60000-et is vissza lehet igényelni. A lényeg, hogy az egyik számla az egyik szülő, a másik számla a másik szülő nevén legyen!
Halálom napjáig birtokolom az öröklétet.

#14 Felhasználó inaktív   Danka 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 08. 30. 12:22

idézet:
Ezt írta Limonade Joe:
Én is akartam venni egy LG 1710B-t sulinettel, de egyik konzorcium vezető kinálatában sem volt! Megkérdeztem egy-két boltot is, de nem tudtak róla! Ez most akkor hogy is van????

[/quote]
[url="http://"http://www.pcland.hu"]http://www.pcland.hu[/url]
itt van!!

#15 Felhasználó inaktív   albamin 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 08. 30. 17:37

Én is 19"-os monitort keresek de én csak az Acer-t találtam, de valahogy az nem győzött meg. Valaki használ ilyet? Vélemények?

A Fujitsu-Siemens 19"-os TFT-je melyik cég kínálatában van?

Adó.
Ha bérlem vagy lizingelem a cuccot, akkor nem csak 60000-et, hanem minden évben 60000-et kaphatok vissza a befizetett SZJA-ból. Tehát akár egy 19"-os TFT is az enyém lehet szinte ingyen.

#16 Felhasználó inaktív   mathias 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 30. 21:06

idézet:
Ezt írta albamin:
Én is 19"-os monitort keresek de én csak az Acer-t találtam, de valahogy az nem győzött meg. Valaki használ ilyet? Vélemények?

A Fujitsu-Siemens 19"-os TFT-je melyik cég kínálatában van?

Adó.
Ha bérlem vagy lizingelem a cuccot, akkor nem csak 60000-et, hanem minden évben 60000-et kaphatok vissza a befizetett SZJA-ból. Tehát akár egy 19"-os TFT is az enyém lehet szinte ingyen.
[/quote]

Azt hiszem, van az alien computernél, de nem bizti, meg van egy ilyen kőbányán: [url="http://"http://www.szamitogep.com"]www.szamitogep.com[/url] Meg, szerintem sok helyen.

De, ha lizingeled, vagy bérled, akkor nincs valami kamat, vagy +kezelési költség?

[ 2003. augusztus 30.: mathias szerkesztette a hozzászólást ]

#17 Felhasználó inaktív   GerMe 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 01. 09:58

idézet:
Ezt írta byr:
Mi most kaptuk meg a 3. változtatott árlistát június eleje óta.
Ebben a termékek és az árak is változtak (értem ez alatt azt, hogy jöttek be új termékek, és mentek ki kifutó vagy kevésbé keresett termékek - pl. TFT monitornál is, eddig nem volt 15-os, csak 17", most van egy 15"-os LG TFT.)

Ennyit arról, hogy évente 1x frissítik...

Úgy bírom, hogy sokan (akinek nem inge...) kijelentenek olyan dolgokat a SEX-ről aminek köze nincs semmijen valós tényhez. Mindenki tájékozódjon előbb, vagy ha valamiben nem biztos, legalább ne írja, vagy kérdezzen rá!

[/quote]

Te byr!
Nem csak hőzőngeni kell, hanem OLVASNI is. Lássunk idézeteket, saját magamtól:

1.) - A kínálat frissítésre én is rákérdeztem. Évente frissítik a listákat. -

2.) (Két hozzászólással lejjebb...) - Most vettem meg a G*mer Magazint, és abban halál mást mondtak, mint nekem telefonban, úgyhogy most éreklődök náluk írásban is, hogy akkó most mi a répa one?! :confused: -

Úgyhogy, most vagy sűrű "mea culpa"-zast követsz el, vagy vendetta lesz! :p :cool: :D

#18 Felhasználó inaktív   Danka 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 09. 02. 15:12

aki keres az talal! [url="http://"http://www.hummezum.hu/sexpress/index.php"]http://www.hummezum....press/index.php[/url]
probaljatok ki!

#19 Felhasználó inaktív   Limonade Joe 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 02. 16:44

idézet:
Ezt írta Danka:

[url="http://"http://www.pcland.hu"]http://www.pcland.hu[/url]
itt van!!
[/quote]
Nem az a lényeg, hogy a kiskereskedő mit akar adni, hanem az, hogy a konzorcium vezető kínálatában mi van. Én a múlt hét elején végigböngésztem az összes listát a sulinet honlapon és egyetlen helyen sem láttam az LG 1710B-t csak a 1710S-t. Az viszont tény hogy a héten már két kiskernél is láttam sulinetes LG 1710B-t. Kezdem nem érteni a dolgot. Most mit lehet és mit nem??!! :confused:
Nem szeretnék úgy járni, hogy megveszek valamit, aztán a végén kiderül, hogy nem kapok egy petákot sem vissza!
Ezért vettem inkább egy ACER AL 732-t nem sulineten. Ez tuti.

Átnéztem ma megint a teljes listát. Az egyedi termékeknél még ma sem volt LG 1710B. Viszont volt az upgrade/opció listában, de csak mint kiegészítő monitor laptophoz! Szerintem ez önállóan nem vásárolható meg, csak akkor, ha veszel egy laptopot!

[ 2003. szeptember 02.: Limonade Joe szerkesztette a hozzászólást ]
Halálom napjáig birtokolom az öröklétet.

#20 Felhasználó inaktív   Danka 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 09. 02. 21:01

idézet:
Ezt írta Limonade Joe:

Nem az a lényeg, hogy a kiskereskedő mit akar adni, hanem az, hogy a konzorcium vezető kínálatában mi van. Én a múlt hét elején végigböngésztem az összes listát a sulinet honlapon és egyetlen helyen sem láttam az LG 1710B-t csak a 1710S-t. Az viszont tény hogy a héten már két kiskernél is láttam sulinetes LG 1710B-t. Kezdem nem érteni a dolgot. Most mit lehet és mit nem??!! :confused:
Nem szeretnék úgy járni, hogy megveszek valamit, aztán a végén kiderül, hogy nem kapok egy petákot sem vissza!
Ezért vettem inkább egy ACER AL 732-t nem sulineten. Ez tuti.

Átnéztem ma megint a teljes listát. Az egyedi termékeknél még ma sem volt LG 1710B. Viszont volt az upgrade/opció listában, de csak mint kiegészítő monitor laptophoz! Szerintem ez önállóan nem vásárolható meg, csak akkor, ha veszel egy laptopot!

[ 2003. szeptember 02.: Limonade Joe szerkesztette a hozzászólást ]
[/quote]

en itt vettem mult penteken matricaval, csak ajanlani tudom!
a lebonyolitasrol annyit, hogy megrendeled, es ok fizetes elott a neten lecsekkoljak az egeszet, beregisztraljak a SEx-t uzemelteto adatbazisaba a gep es a vasarlo adatait; vmint 2db sorszamozott matricat tesznek a termekre, ami es a gyartasi szam alapjan be tudja azonositani egy estleges adoellenor (brrr.)!

aztan ala kell irni par nyilatkozatot, hogy nem adod el, es a szmalat. ezentul ez mar SEx termek es mindenki boldog!

(lehet hogy nem pontos amit irok, de igy tunt ezt csinaljak :) 60rugo ennyi cecot meger! ;)

Téma megosztása:

• (5 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó