HWSW Informatikai Kerekasztal: EPoX Fanok ide, avagy EPoX FAQ - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (76 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

EPoX Fanok ide, avagy EPoX FAQ Értékeld a témát: -----

#1 Felhasználó inaktív   Fym 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 02. 16. 00:12

Az [url="http://"https://www.hwsw.hu/perl/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=1&t=007208"]előző[/url] topik folytatása...
.:: A lényeg, hogy össze kell őket párosítani, hármasával ::.
.:: Fr33 YouR MinD ::.
.:: [Konfigok] ::: [Hunclickers] ::.
.:: Join the HWSW World Community-Team© ::: A HWSW UD-Team honlapja ::.

#2 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 16. 11:56

:confused: Csak 13 oldalas volt....
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#3 Felhasználó inaktív   zeth 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 16. 12:57

idézet:
Ezt írta Valdy:
:confused: Csak 13 oldalas volt....[/quote]

Köhécsel a fórummotor, minden hosszabb topicot zárnak.

#4 Felhasználó inaktív   turho 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 16. 13:04

Epox 4PCA3I i875P 533/800MHz S478 DDR ATX
Ki ismeri ezt a p4-es lapot?

#5 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 16. 13:19

Levettem a proci feszkóját 1.575-re és stabil volt teljesen. Nem fagyott, semmi sem volt. Kivéve a Rise of nations nevü játék fogott ki rajta, mindig resetelt. Kérdem én, miért? Tök egyszerü kis 2d-s játék, felülnézetes (a'la age of empires). 1.6-on nem resetel. Miért fog ki rajta ez a 2d-s cucc?
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#6 Felhasználó inaktív   Atomcsirke 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 17. 09:14

Költői kérdés: a 8RDA3I ki tudja olvasni a CPU belső diódáját is, vagy az is csak a processzorfoglalat alatti hőmérő sacc/kábé-értékeit használja?!

[ 2004. február 17.: Atomcsirke szerkesztette a hozzászólást ]
"A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben, de akkor sem szívja!"

#7 Felhasználó inaktív   sinya 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 17. 10:11

idézet:
Ezt írta Atomcsirke:
Költői kérdés: a 8RDA3I ki tudja olvasni a CPU belső diódáját is, vagy az is csak a processzorfoglalat alatti hőmérő sacc/kábé-értékeit használja?![/quote]

Nekem igaz 8rda3+ -om van és mivel Enermax panel hőmérőjét a talpára ragasztottam a hütőnek ,így az eltérés 10C° körül van gondolom a belsőt méri az alaplap és nem az aláragasztottat .
"Bátran tervezd meg a jövődet, de ha jót akarsz, csak ceruzával!"

#8 Felhasználó inaktív   EV6 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 17. 10:24

Van egy kis problémám, remélem tudtok segíteni. A problémás alaplap(ok - 2 db): 8RDA3I. A gond az, hogy egyiken sem működik az USB5,6 - ezek azok, amik nem a hátlapon vannak, csak az alaplapon van 1-1 header, ide kell dugni a ház elején levő aljzatok kábeleit. Többször átnéztem, rendesen van rádugva, de ezen a két aljzaton semmit nem érzékel. (A hátsó 4 db működik.) Ugyanilyen házban (Casetek egyébként) vannak más gépeink is ASRock lapokkal, azokon megy az előlapi USB. IRQ ütközés, egyéb szoftveres probléma szerintem nincs.
processzort tervezni gyartani nem kulonosebben nehez, csak tapasztalat es penz kell hozza, a tudas fonn van a neten - vers
Én mágussá, ezzel a köznapi értelemben véve polihisztorrá váltam. - Gyula2222
...a végtelen felénél túl helyezkednek el... - flashdesignor
...jönnek a további tovább konkretizálások egészen addig, h egy egy adott esetben pontosan mik és hogyan vannak. - Gyula2222

#9 Felhasználó inaktív   Scytam 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 17. 12:13

idézet:
Ezt írta EV6:
Van egy kis problémám, remélem tudtok segíteni. A problémás alaplap(ok - 2 db): 8RDA3I. A gond az, hogy egyiken sem működik az USB5,6 - ezek azok, amik nem a hátlapon vannak, csak az alaplapon van 1-1 header, ide kell dugni a ház elején levő aljzatok kábeleit. Többször átnéztem, rendesen van rádugva, de ezen a két aljzaton semmit nem érzékel. (A hátsó 4 db működik.) Ugyanilyen házban (Casetek egyébként) vannak más gépeink is ASRock lapokkal, azokon megy az előlapi USB. IRQ ütközés, egyéb szoftveres probléma szerintem nincs.[/quote]

Más házban a lapok?
Más lapok a házban?
Nem lehet, hogy a ház előlapi USB-je fáradt el?
Ne menj mögöttem, mert nem vezetlek.
Ne menj előttem, mert nem követlek.
Mellettem se menj.
CSAK HAGYJ A FRANCBA BÉKÉN!

#10 Felhasználó inaktív   sinya 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 17. 12:59

idézet:
Ezt írta EV6:
Van egy kis problémám, remélem tudtok segíteni. A problémás alaplap(ok - 2 db): 8RDA3I. A gond az, hogy egyiken sem működik az USB5,6 - ezek azok, amik nem a hátlapon vannak, csak az alaplapon van 1-1 header, ide kell dugni a ház elején levő aljzatok kábeleit. Többször átnéztem, rendesen van rádugva, de ezen a két aljzaton semmit nem érzékel. (A hátsó 4 db működik.) Ugyanilyen házban (Casetek egyébként) vannak más gépeink is ASRock lapokkal, azokon megy az előlapi USB. IRQ ütközés, egyéb szoftveres probléma szerintem nincs.[/quote]

Casetek házad van? Akkor persze hogy nem fog menni . Szedd ki az előlapi USB csatijábol az utolsó fekete kábelt és menni fog (nekem is volt ilyen problémám)

#11 Felhasználó inaktív   EV6 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 17. 14:00

idézet:
Ezt írta Scytam:

Más házban a lapok?
Más lapok a házban?
Nem lehet, hogy a ház előlapi USB-je fáradt el?
[/quote]

1. ezt nem tudom kipróbálni
2. írtam, más lap működik ugyanebben a házban
3. 5 db egyforma házat vettünk egyszerre, és csak azok nem mennek, amikben Epox van...
processzort tervezni gyartani nem kulonosebben nehez, csak tapasztalat es penz kell hozza, a tudas fonn van a neten - vers
...jönnek a további tovább konkretizálások egészen addig, h egy egy adott esetben pontosan mik és hogyan vannak. - Gyula2222

#12 Felhasználó inaktív   EV6 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 17. 14:01

idézet:
Ezt írta sinya:

Casetek házad van? Akkor persze hogy nem fog menni . Szedd ki az előlapi USB csatijábol az utolsó fekete kábelt és menni fog (nekem is volt ilyen problémám)
[/quote]

Arra a kis hurokszerű átkötésre gondolsz? Ha ezeket átvágom az ok? Elég ha az előlap felőli oldalon vágom el, vagy az alaplap felőlit is érdemes?

#13 Felhasználó inaktív   sinya 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 17. 18:17

idézet:
Ezt írta EV6:

Arra a kis hurokszerű átkötésre gondolsz? Ha ezeket átvágom az ok? Elég ha az előlap felőli oldalon vágom el, vagy az alaplap felőlit is érdemes?
[/quote]

Igen azokra gondoltam ,ez a plussz hurok valamiért zárlatot okoz .Nem érdemes átvágni mert könnyű kihuzni a kábelt a fekete dugóból .

[ 2004. február 17.: sinya szerkesztette a hozzászólást ]

#14 Felhasználó inaktív   EV6 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 18. 15:01

idézet:
Ezt írta sinya:

Igen azokra gondoltam ,ez a plussz hurok valamiért zárlatot okoz .Nem érdemes átvágni mert könnyű kihuzni a kábelt a fekete dugóból .

[ 2004. február 17.: sinya szerkesztette a hozzászólást ]
[/quote]

Megtettem. No success... :(

#15 Felhasználó inaktív   sinya 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 18. 15:48

idézet:
Ezt írta EV6:

Megtettem. No success... :(
[/quote]

Nekem szerencsére megy és tökéletes (gondolom jól dugtad rá ,floppy csati felől nézve piros-fehér-zöld -fekete és az utolsó lábból kihúzva a fekete .)

#16 Felhasználó inaktív   EV6 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 18. 17:20

idézet:
Ezt írta sinya:

Nekem szerencsére megy és tökéletes (gondolom jól dugtad rá ,floppy csati felől nézve piros-fehér-zöld -fekete és az utolsó lábból kihúzva a fekete .)
[/quote]

Öhm, az utolsó fekete kábelt nem húztam ki (nem jött se könnyen, se nehezen), az utolsó és az utolsó előtti lábak közötti átkötést szüntettem meg. Most akkor hogy van ez :confused:

#17 Felhasználó inaktív   sinya 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 18. 17:23

idézet:
Ezt írta EV6:

Öhm, az utolsó fekete kábelt nem húztam ki (nem jött se könnyen, se nehezen), az utolsó és az utolsó előtti lábak közötti átkötést szüntettem meg. Most akkor hogy van ez :confused:
[/quote]

Pontosan az utolsó és az utolsó előtti fekete kábelek átkötéseit de úgy hogy az utolsó lábat kivuzod a csatiból és leszigeteled .

#18 Felhasználó inaktív   Surgeon 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 02. 18. 22:30

idézet:
Ezt írta Valdy:
Kivéve a Rise of nations nevü játék fogott ki rajta, mindig resetelt. Kérdem én, miért? Tök egyszerü kis 2d-s játék, felülnézetes (a'la age of empires). 1.6-on nem resetel. Miért fog ki rajta ez a 2d-s cucc?[/QB][/quote]

Nekem is gond volt a RoN alatt (8RDA3+ van), nekem kifagyott. Ráadásul volt,hogy 30 perrc után de volt, hogy 3 órát is futott gond nélkül. :confused:

Surgeon

#19 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 19. 11:57

idézet:
Ezt írta Surgeon:

Nekem is gond volt a RoN alatt (8RDA3+ van), nekem kifagyott. Ráadásul volt,hogy 30 perrc után de volt, hogy 3 órát is futott gond nélkül. :confused:

Surgeon
[/quote]

Neked alapban fagyizott, vagy te is tuning? :)

#20 Felhasználó inaktív   Surgeon 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 02. 19. 23:05

idézet:
Ezt írta Valdy:

Neked alapban fagyizott, vagy te is tuning? :)
[/quote]

Alapban, tuning nélkül. Pont ezért csodálkoztam.

Téma megosztása:

• (76 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó