EPoX Fanok ide, avagy EPoX FAQ
Elküldve: 2004. 02. 16. 00:12
.:: Fr33 YouR MinD ::.
.:: [Konfigok] ::: [Hunclickers] ::.
.:: Join the HWSW World Community-Team© ::: A HWSW UD-Team honlapja ::.
Elküldve: 2004. 02. 16. 11:56
Elküldve: 2004. 02. 16. 12:57
idézet:
Ezt írta Valdy:
:confused: Csak 13 oldalas volt....[/quote]
Köhécsel a fórummotor, minden hosszabb topicot zárnak.
Elküldve: 2004. 02. 16. 13:04
Ki ismeri ezt a p4-es lapot?
Elküldve: 2004. 02. 16. 13:19
Elküldve: 2004. 02. 17. 09:14
[ 2004. február 17.: Atomcsirke szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 02. 17. 10:11
idézet:
Ezt írta Atomcsirke:
Költői kérdés: a 8RDA3I ki tudja olvasni a CPU belső diódáját is, vagy az is csak a processzorfoglalat alatti hőmérő sacc/kábé-értékeit használja?![/quote]
Nekem igaz 8rda3+ -om van és mivel Enermax panel hőmérőjét a talpára ragasztottam a hütőnek ,így az eltérés 10C° körül van gondolom a belsőt méri az alaplap és nem az aláragasztottat .
Elküldve: 2004. 02. 17. 10:24
Én mágussá, ezzel a köznapi értelemben véve polihisztorrá váltam. - Gyula2222
...a végtelen felénél túl helyezkednek el... - flashdesignor
...jönnek a további tovább konkretizálások egészen addig, h egy egy adott esetben pontosan mik és hogyan vannak. - Gyula2222
Elküldve: 2004. 02. 17. 12:13
idézet:
Ezt írta EV6:
Van egy kis problémám, remélem tudtok segíteni. A problémás alaplap(ok - 2 db): 8RDA3I. A gond az, hogy egyiken sem működik az USB5,6 - ezek azok, amik nem a hátlapon vannak, csak az alaplapon van 1-1 header, ide kell dugni a ház elején levő aljzatok kábeleit. Többször átnéztem, rendesen van rádugva, de ezen a két aljzaton semmit nem érzékel. (A hátsó 4 db működik.) Ugyanilyen házban (Casetek egyébként) vannak más gépeink is ASRock lapokkal, azokon megy az előlapi USB. IRQ ütközés, egyéb szoftveres probléma szerintem nincs.[/quote]
Más házban a lapok?
Más lapok a házban?
Nem lehet, hogy a ház előlapi USB-je fáradt el?
Ne menj előttem, mert nem követlek.
Mellettem se menj.
CSAK HAGYJ A FRANCBA BÉKÉN!
Elküldve: 2004. 02. 17. 12:59
idézet:
Ezt írta EV6:
Van egy kis problémám, remélem tudtok segíteni. A problémás alaplap(ok - 2 db): 8RDA3I. A gond az, hogy egyiken sem működik az USB5,6 - ezek azok, amik nem a hátlapon vannak, csak az alaplapon van 1-1 header, ide kell dugni a ház elején levő aljzatok kábeleit. Többször átnéztem, rendesen van rádugva, de ezen a két aljzaton semmit nem érzékel. (A hátsó 4 db működik.) Ugyanilyen házban (Casetek egyébként) vannak más gépeink is ASRock lapokkal, azokon megy az előlapi USB. IRQ ütközés, egyéb szoftveres probléma szerintem nincs.[/quote]
Casetek házad van? Akkor persze hogy nem fog menni . Szedd ki az előlapi USB csatijábol az utolsó fekete kábelt és menni fog (nekem is volt ilyen problémám)
Elküldve: 2004. 02. 17. 14:00
idézet:
Ezt írta Scytam:
Más házban a lapok?
Más lapok a házban?
Nem lehet, hogy a ház előlapi USB-je fáradt el?[/quote]
1. ezt nem tudom kipróbálni
2. írtam, más lap működik ugyanebben a házban
3. 5 db egyforma házat vettünk egyszerre, és csak azok nem mennek, amikben Epox van...
...jönnek a további tovább konkretizálások egészen addig, h egy egy adott esetben pontosan mik és hogyan vannak. - Gyula2222
Elküldve: 2004. 02. 17. 14:01
idézet:
Ezt írta sinya:
Casetek házad van? Akkor persze hogy nem fog menni . Szedd ki az előlapi USB csatijábol az utolsó fekete kábelt és menni fog (nekem is volt ilyen problémám)[/quote]
Arra a kis hurokszerű átkötésre gondolsz? Ha ezeket átvágom az ok? Elég ha az előlap felőli oldalon vágom el, vagy az alaplap felőlit is érdemes?
Elküldve: 2004. 02. 17. 18:17
idézet:
Ezt írta EV6:
Arra a kis hurokszerű átkötésre gondolsz? Ha ezeket átvágom az ok? Elég ha az előlap felőli oldalon vágom el, vagy az alaplap felőlit is érdemes?[/quote]
Igen azokra gondoltam ,ez a plussz hurok valamiért zárlatot okoz .Nem érdemes átvágni mert könnyű kihuzni a kábelt a fekete dugóból .
[ 2004. február 17.: sinya szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 02. 18. 15:01
idézet:
Ezt írta sinya:
Igen azokra gondoltam ,ez a plussz hurok valamiért zárlatot okoz .Nem érdemes átvágni mert könnyű kihuzni a kábelt a fekete dugóból .
[ 2004. február 17.: sinya szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Megtettem. No success...![]()
Elküldve: 2004. 02. 18. 15:48
idézet:
Ezt írta EV6:
Megtettem. No success...[/quote]
Nekem szerencsére megy és tökéletes (gondolom jól dugtad rá ,floppy csati felől nézve piros-fehér-zöld -fekete és az utolsó lábból kihúzva a fekete .)
Elküldve: 2004. 02. 18. 17:20
idézet:
Ezt írta sinya:
Nekem szerencsére megy és tökéletes (gondolom jól dugtad rá ,floppy csati felől nézve piros-fehér-zöld -fekete és az utolsó lábból kihúzva a fekete .)[/quote]
Öhm, az utolsó fekete kábelt nem húztam ki (nem jött se könnyen, se nehezen), az utolsó és az utolsó előtti lábak közötti átkötést szüntettem meg. Most akkor hogy van ez :confused:
Elküldve: 2004. 02. 18. 17:23
idézet:
Ezt írta EV6:
Öhm, az utolsó fekete kábelt nem húztam ki (nem jött se könnyen, se nehezen), az utolsó és az utolsó előtti lábak közötti átkötést szüntettem meg. Most akkor hogy van ez :confused:[/quote]
Pontosan az utolsó és az utolsó előtti fekete kábelek átkötéseit de úgy hogy az utolsó lábat kivuzod a csatiból és leszigeteled .
Elküldve: 2004. 02. 18. 22:30
idézet:
Ezt írta Valdy:
Kivéve a Rise of nations nevü játék fogott ki rajta, mindig resetelt. Kérdem én, miért? Tök egyszerü kis 2d-s játék, felülnézetes (a'la age of empires). 1.6-on nem resetel. Miért fog ki rajta ez a 2d-s cucc?[/QB][/quote]
Nekem is gond volt a RoN alatt (8RDA3+ van), nekem kifagyott. Ráadásul volt,hogy 30 perrc után de volt, hogy 3 órát is futott gond nélkül. :confused:
Surgeon
Elküldve: 2004. 02. 19. 11:57
idézet:
Ezt írta Surgeon:
Nekem is gond volt a RoN alatt (8RDA3+ van), nekem kifagyott. Ráadásul volt,hogy 30 perrc után de volt, hogy 3 órát is futott gond nélkül. :confused:
Surgeon[/quote]
Neked alapban fagyizott, vagy te is tuning?![]()
Elküldve: 2004. 02. 19. 23:05
idézet:
Ezt írta Valdy:
Neked alapban fagyizott, vagy te is tuning?[/quote]
Alapban, tuning nélkül. Pont ezért csodálkoztam.

Súgó
A téma zárva.