Pénz keresés interneten = átverés?
Elküldve: 2003. 01. 01. 23:38
Léteznek olyan webhelyek amelyek megtekintéséért pénzt lehet keresni. A teendő csupán annyi, hogy nézni kell a bannereket, ezért fizetnek .
Kapott-e már csekket valaki azért, hogy webreklámokat nézett? Azért kérdem, mert én még nem találkoztam ilyen szerencséssel.
Találtam egy linket, amely szerint ez az egész egy ravasz átverés;
Ime:
[url="http://"http://www.wesselenyi.com/webmarketing/surfmoney.htm"]http://www.wesseleny...g/surfmoney.htm[/url]
[ 2003. január 01.: waker szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 01. 01. 23:59
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."
Elküldve: 2003. 01. 02. 02:03
Közben találtam még egy ilyen topic-ot, csak az már április óta "halott":
[url="http://"https://www.hwsw.hu/perl/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=21&t=000460"]https://www.hwsw.hu/...c&f=21&t=000460[/url]
[ 2003. január 02.: waker szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 01. 02. 11:31
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]
Elküldve: 2003. 01. 02. 14:11

Elküldve: 2003. 01. 02. 20:04
Elküldve: 2003. 01. 04. 00:49
idézet:
Ezt írta waker:
Miért, hogy sikerült beváltani a csekkeket? :confused:[/quote]
IMHO sehogy...
Elküldve: 2003. 01. 04. 02:24
Havonta kb 10eFt-ot kaptam viszonylag rendszeresen csekken, amit az Erste bank be is váltott minden további nélkül!
I cry when angels deserve to die"
/System Of A Down - Chop Suey!/
Elküldve: 2003. 01. 04. 09:47
idézet:
Ezt írta Csirke:
Én spedia-ztam egy darabig (amíg volt állandó internetem).
Havonta kb 10eFt-ot kaptam viszonylag rendszeresen csekken, amit az Erste bank be is váltott minden további nélkül![/quote]
és ez még most is beválna szerinted v már nem fizetnek?
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]
Elküldve: 2003. 01. 04. 11:55
idézet:
Ezt írta Wyco:
és ez még most is beválna szerinted v már nem fizetnek?[/quote]
Mármint melyikre gondolsz?
Az Erste bank szerintem most is fizetne a Spedia csekkjeire. Gondolom ezt abból, hogy amikor beváltottam a csekkeket, akkor az Erste bank kikötötte, hogy ha nincs fedezet a csekkre, akkor vissza az egész (visszafizetem a pénzt), eneek ellenére sikerült több csekket is beváltanom, több Erste bank fiókban is működött a dolog, és nem kellett visszafizetnem semmit.
A Spediáról meg kiderül, hogy működik-e, mert újra kipróbálom, bár már nem akkora elánnal. Most már csak a vodanet jelenti az internetkapcsolatot, ellenben a régi kolis 10Mbit-es nettel szemben!![]()
I cry when angels deserve to die"
/System Of A Down - Chop Suey!/
Elküldve: 2003. 01. 05. 14:56
idézet:
Ezt írta Csirke:
Mármint melyikre gondolsz?
A Spediáról meg kiderül, hogy működik-e, mert újra kipróbálom, bár már nem akkora elánnal. Most már csak a vodanet jelenti az internetkapcsolatot, ellenben a régi kolis 10Mbit-es nettel szemben![/quote]
Spedia-ra gondoltam, bankot biztos talalnánk, ha más nem gondolom a K&H.
télleg, ott számit (már hogy a spediánál) a kapcsolat sebessége v csak ugy irtad?
Elküldve: 2003. 01. 05. 16:05
XP alatt megy rendesen? Egyzser kipróbáltam, de nem működött normálisan.
Elküldve: 2003. 01. 05. 16:38
idézet:
Ezt írta Sipi-:
Már csak az a kérdés, hogy a spedia működik még, fizet még?
XP alatt megy rendesen? Egyzser kipróbáltam, de nem működött normálisan.[/quote]
Mivel én napi 8-10 órát böngészek naponta, elkerülhetetlen volt, hogy ne próbáljam ki ismét a spediát. Sajnos egy idő után elkezdett szabálytalan műveleteket generálni, mindig bezárta magát. Elegem volt a negyedóránkénti memóriadumpolásból.
Elküldve: 2003. 01. 05. 16:40
[nem akarom feltenni aztán leszedni mert nem tetsuik ugy hogy a Windowst telerakja kacattal és ott is maradnak]
thanks
Elküldve: 2003. 01. 05. 16:44
idézet:
Ezt írta Wyco:
vki mmondja meg mi a Spedia lényege? (hogy mukodik).
[nem akarom feltenni aztán leszedni mert nem tetsuik ugy hogy a Windowst telerakja kacattal és ott is maradnak]
thanks[/quote]
Ugyanaz mint a Cashfiesta, a kép tetején vagy alján van egy bár (mint IE-ben a flashek) amiben futnak a reklámok. neked annyi a feladatod, hjogy folyamatosan böngészel, és adatfolyamot idézel elő. Így mér egy óra, és kapod a negyedcenteket havonta![]()
Elküldve: 2003. 01. 05. 16:48
most ha nézegetem a hirdetéseket azért kapok elvileg. az oké. de ha klikkelej is rájuk akkor is? [már hogy pluszban]
mennyire muszály hogy legyen adatforgalom? az télleg kell neki?
[ 2003. január 05.: Wyco szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 01. 05. 19:04
idézet:
Ezt írta Wyco:
feltettem.(spedia).
most ha nézegetem a hirdetéseket azért kapok elvileg. az oké. de ha klikkelej is rájuk akkor is? [már hogy pluszban]
mennyire muszály hogy legyen adatforgalom? az télleg kell neki?
[ 2003. január 05.: Wyco szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Annak idején, mikor Spediáztam, akkor az kellett neki, hogy számoljon, hogy IE ablak legyen aktív, a böngészőben cserélődjenek az oldalak, mozogjon az egér.
Jobban számolt, ha néha usert cseréltem, reklámjaira kattintottam.
Nem számol autorefreshes oldal esetén, ha nem tud a saját szerveréhez kapcsolódni, meg ha úgy tartja kedve.
Kirúgnak, ha ismert popukiller működik közben, ha ismert csaló programot használsz, vagy ha te vagy az a szerencsés, akit kisorsoltak hó végén/pénzkikéréskor.
Elküldve: 2003. 01. 05. 19:07
idézet:
Ezt írta Balu:
Annak idején, mikor Spediáztam, akkor az kellett neki, hogy számoljon, hogy IE ablak legyen aktív, a böngészőben cserélődjenek az oldalak, mozogjon az egér.
Jobban számolt, ha néha usert cseréltem, reklámjaira kattintottam.
Nem számol autorefreshes oldal esetén, ha nem tud a saját szerveréhez kapcsolódni, meg ha úgy tartja kedve.
Kirúgnak, ha ismert popukiller működik közben, ha ismert csaló programot használsz, vagy ha te vagy az a szerencsés, akit kisorsoltak hó végén/pénzkikéréskor.[/quote]
közben tul önállónak találtam a programocskát és levadásztam az összes filet amit felrakot. volt pár jol eldugott DLL is...![]()
Elküldve: 2003. 01. 06. 23:21
Jelenleg amit tudok, a Spedia, de amiert regen sem hasznaltam: Sok csalast ismer, adware-s a banner progija és nem precizen számol. Na meg ki is vághatnak csak úgy - akkor aztán lőttek a pontjaidnak.
Itt van pl. a getpaidos csekk: előre bocsi, ha túl nagy lesz..

akkoriban ez a penz 15 ezer HUF-nak felelt meg.. 2 honap alatt osszeszedtem a VGA-m felet..

c:ProgramsPicturesOthercsekk_2.jpg
Elküldve: 2003. 01. 06. 23:29
idézet:
Ezt írta Little_Devil:
Én már kaptam csekket több helyről is. Anno a Desktopdollars-t és a Getpaid4-t használtam. Előbbi marha lassan térült meg még csalással is, a második pedig nagyon jól fizetett, de 2 hónap után megszűnt.
Jelenleg amit tudok, a Spedia, de amiert regen sem hasznaltam: Sok csalast ismer, adware-s a banner progija és nem precizen számol. Na meg ki is vághatnak csak úgy - akkor aztán lőttek a pontjaidnak.
Itt van pl. a getpaidos csekk: előre bocsi, ha túl nagy lesz..Ja a nevemet kivagtam...
Pedig mar 2 eve volt...
akkoriban ez a penz 15 ezer HUF-nak felelt meg.. 2 honap alatt osszeszedtem a VGA-m felet..Persze ehhez akkor is broadband kellett es 24 oras eleres.
c:ProgramsPicturesOthercsekk_2.jpg [/quote]
a képet rakd fel netre![]()
a vinyódrol nem fog sikerülni.......![]()
A7N8X VDD mod
"Nem azért szeretlek, aki te vagy, hanem azért, aki én vagyok melletted." Márquez