szerintem király, én szeretem.
csak az a fárnya analízis, meg diszkrétmatek...
Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Elküldve: 2002. 11. 16. 16:13
Elküldve: 2002. 11. 16. 17:44
idézet:
Ezt írta WiZARD:
Minden tapasztalatot várok ide.
szerintem király, én szeretem.
csak az a fárnya analízis, meg diszkrétmatek...[/quote]
Majd jön az architektúrák, a méréstechnika, a perifériák, és persze a mikronkontrolleres labor... meglátjuk akkor fog-é tetszeni még![]()
Elküldve: 2002. 11. 16. 23:10
Elküldve: 2002. 11. 16. 23:25
Elküldve: 2002. 11. 16. 23:34
Elküldve: 2002. 11. 17. 00:59
Elküldve: 2002. 11. 17. 03:15
Elküldve: 2002. 11. 17. 11:04
idézet:
Ezt írta WiZARD:
egyre jobban örülök, hogy nem sikerült átkérnem magam óbudára, mert mi delphit tanulunk, ott pascal van, állítólag kicsit többet követelnek (nálunk 40% felett 2es matek zh, ott meg valaki aztmondta 60%) bár ezt csak hallottam, erre nem esküszök meg.[/quote]
Elsé félévben Pascal van, másodikban Delphi, C, Java.
Harmadik félévben meg C++.
És szerintem csak 50% a követelmény.![]()
Elküldve: 2002. 11. 17. 11:09
idézet:
Ezt írta KergeK@csa:
Elsé félévben Pascal van, másodikban Delphi, C, Java.
Harmadik félévben meg C++.
És szerintem csak 50% a követelmény.[/quote]
nálunk 1. félév delphi 2. félév delphi+java 3. félév java
c, php és társai majd pluszban felvehetőek.
nálunk akkor is csak 40 % (bár tanára válogatja, analizis, és diszkrét matek 40%)![]()
Elküldve: 2002. 11. 17. 11:18
idézet:
Ezt írta Casoli:
Ismét első évfolyamos, Wizard tankörtársa? :confused:[/quote]
hétfőn prog gyakon felfedhetnéd már magad, vagy én se hiszem el![]()
Elküldve: 2002. 11. 17. 11:22
idézet:
Ezt írta WiZARD:
hétfőn prog gyakon felfedhetnéd már magad, vagy én se hiszem el[/quote]
Most hétfőn tutira bemegyek, hátha lesznek DT eredmények, nade nem progra. Arra nekem felmentésem van
Ha tovább jutsz második félévbe, akkor nagyobb az esély, hogy összefussunk
Wizard koma, van DT jegyzeteid? Mert akkor le kellene fénymásolnom. Nem a netesre gondolok, hanem óraira. Netes megvan. Dobhatnál egy telószámot, én meg reggel csörrenek.
[ 2002. november 17.: Casoli szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2002. 11. 17. 11:33
idézet:
Ezt írta Casoli:
Wizard koma, van DT jegyzeteid? Mert akkor le kellene fénymásolnom. Nem a netesre gondolok, hanem óraira. Netes megvan. Dobhatnál egy telószámot, én meg reggel csörrenek.
[/quote]
dit eredményre énis kiváncsi vagyok.
van
06203304655
Elküldve: 2002. 11. 17. 11:40
idézet:
Ezt írta WiZARD:
dit eredményre énis kiváncsi vagyok.
van
06203304655[/quote]
Köszönöm!
Elküldve: 2002. 11. 17. 15:40
Elküldve: 2002. 11. 17. 20:00
Elküldve: 2002. 11. 17. 23:32
idézet:
Ezt írta AzErdos[TM]:
NIK hagyomanyos, utolso szeria
ALLATIRA BANOM HOGY NEM BUKTAM MEG!!!
2001 elejen ugyebar kozepiskola vegen jelentkezek fosulira (BMF-NIK-Obuda) hogy tanulok majd informatikat yoool, meghat van ugye Cisco oktatas.
Felveteli papiron feltuntetve hogy Obadara szeretnek menni.
Nyar kozepen megjon hogy felvettek, meg egy papir hogy nyerek 100 milliot ha az elso szaz visszakuldobe benne vagyok... ize nem 100 milla, csupan valaszthatok hogy hova akarok menni (Obuda, Gepszinhaz utca, Szekesfehervar)
Obuda alahuzva, papir elkuldve. Valasz: szeptemberben varnak Gepszinhaz utcaban Tervezesi rendszerek iranyzaton
G/Nepszinhaz utca: volt Banki, 100% gepesz mittomen hogy kerul oda Neumann es az informatika.
Elso ev: Pascal, Oprendszerek alapjai (nevetseges), Anal, Valszam, Fizika es geprajz
Felvettem kozbe a tanar szakot, ne unatkozzak.
TO-n reklamalok mellesleg hogy en nem ezt akartam, 3.51+ atlaggal rakas kulonbozetivel esetleg atmehetek...
160 egynehany fobol masodik evre marad 60 (koztuk EN is)
Masodik ev: Obudan a kozepsulis haver elkezdi a Cisco CCNA tananyagat Rendszergazda modulon.
Mi nekunk megmondjak hogy az utannunk jovo elsos nep az biza mar kredites, mi meg ne merjunk bukni mert nem tudnak velunk mit kezdeni, 100% mas az uj tananyag.
A MI tananyagunk: Delphi, OP rendszerek (megint rohejes, eloadason vagyunk max 15-en), MERES TECHNIKA, GYARTASI ELJARASOK, ANYAG TUDOMANY, etc...
Irok Obudara: Cisco? Csak rendszergarazda modul. Kerdem a lokal inf tanart: mijaza Cisco?!? Lesz olyan? Mittomen...
Minap TDKzok dogunalmas megnyito masfel ora min. A TDK anyagom osszeomlik az eloadas elott, NEM AZ EN HIBAMBOL.
Rajovok hogy *$*^$*^$#$@!*&!-t sem er az iskola, az oneletrajzombol ki fogom hagyni, mert ha rakerderdeznek mit tanitottak nekem az Informatikusi papirhoz, akkor mondhatom hogy Traktort gyartottam es az eszterga kes kopast szamoltam, hat szoval kirohognek
Persze az elsosok gyakorlatilag csak informatika iranyu targyakat tanulnak, nekem pedig Forgacsolas informatikaja cimmel var ket kovetkezo felev. No comment.
Megcsinalom a sulit, ami tantargy erdekel az meglesz az otos a tobbiert eppen csak a gorbulesig fogom torni magam, amiert pedig egyeltalan a BMFre mentem a Cisco oktatas, nos haaat szoval csinalom meg otthon aztan draga penzert megyek valahova vizsgazni, hogy valami ertelmes is legyen az oneletrajzomban... szoval Igencsak jol megszivtam, es semmi otletem nincs hogy lehetne jot kisutni belole. Koszonom a menedzsmentnek![]()
![]()
[/quote]
Hm... ha neked TDK-d van, akkor nem lehetsz 2dikos, pedig jelenleg a Bánkin a 2dik az utolsó hagyomásos szak, ahol elcseszett informatikusokat, és semmire nem jó műszakiakat kreálnak. Én is tagja vagyok az egyre fogyó tábornak, és hasonlóan jó véleményem van a suliról, mint AzErdos[TM]-nek.
Akik alattunk vannak, azok talán már tanulnak is valamit. bezzeg mi, ismerjük majd a CNC-s gépek működését, és az anyagalakítás rejtelmeit, király...![]()
Elküldve: 2002. 11. 17. 23:36
idézet:
Ezt írta WiZARD:
AzErdos[TM]:
amiket leírtál, hogy gépszínházutca full bánkis....
ezt gólyatáborban sokat hallottam, kicsit féltem mi lesz, mert nem ezt akartam. de pontok alapján közölték, hogy maradok józsefvárosba, akinek 108+ pontja volt az ment óbudára.
beletörődtem...
nagy meglepetésemre szinte kivétel nélkül minden(ki) (tanszék) neummanos, csak a digitális technika tanár bánkis, de ő mindig utal is erre, és látszik hogy próbál több kevesebb sikerrel főleg az informatikai részre koncentrálni.
a közgáz tanár meg keletis
egyre jobban örülök, hogy nem sikerült átkérnem magam óbudára, mert mi delphit tanulunk, ott pascal van, állítólag kicsit többet követelnek (nálunk 40% felett 2es matek zh, ott meg valaki aztmondta 60%) bár ezt csak hallottam, erre nem esküszök meg.
ja és józsefváros közelebb is van[/quote]
Miután te már a normális rendszerben tanulsz, szerintem is jobban jártál a Bánkival. Nem szeretem fikázni a Kandó részét, de jár oda egy haverom, és hát...hogy úgy mondjam amit tőle hallok, azok alapján nem egy nagy durranás. És nem tanulja magát halálra. Nem tudom, a kredit miatt változott -e valami, de majd megtudom)
Ellenben az a Kandó előnye, hogy Pascallal kezdenek, mivel aki nem ismeri a pascal alapjait, az belehal a Delphibe.
Elküldve: 2002. 11. 18. 00:55
Elküldve: 2002. 11. 18. 10:58
idézet:
Ezt írta Laa-Yosh:
Ó, dehogy vagyok harmadikos... atyaég, de gyorsan száll az idő. Én még Kandós voltam és anno 2000-ben fejeztem be a mókát... Szóval hajrá, fiatalok, csak így tovább[/quote]
De te Kandoskent is vegeztel ugye? Mert en 2001-ben vegeztem (hala a tanarszaknak), es ha jol emlekszem mi voltunk az elso NIK diplomasok... egyebkent a Bankis reszt fikazoknak: tul kell elni ezeket...en is esztergaltam... most meg Oracle-t nyomok... majd meselheted az unokaidnak...
Samott