HWSW Informatikai Kerekasztal: Star Wars - Knights Of The Old Republic II: - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (30 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Star Wars - Knights Of The Old Republic II: The Sith Lords

#501 Felhasználó inaktív   Hasse 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 06. 05. 13:14

Idézet: bgabor - Dátum: 2005. jún. 5., vasárnap - 14:12

Amúgy ez a Disciple és a Hanharr karakterek mikor irányíthatók?

Ha nő vagy, illetve gonosz.

#502 Felhasználó inaktív   Avion 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 06. 23. 16:02

Idézet: bgabor - Dátum: 2005. jún. 5., vasárnap - 14:12

Na végigvittem én is a gámát. Hát nem voltam elájulva tőle. Amellett hogy bugos és félkész munka, meg sem közelíti a Kotor 1 színvonalát. Anno a kotort háromszor játszottam végig, ennek nembiztos hogy másodjára nekikezdek. Hallottam hogy mivel karácsonyta ki akarták adni a cuccot, ezért rengeteg mindent kivágtak belőle. Ez a megcsonkított játékmenet nagyon gáz, amellett, hogy elég nevetséges volt, amikor az Onderon főterén elhelyezett 5-10 ajtóból egyen sem lehetett bemenni. Ahogy a Dantooine on a 30 cm magas kőtömbel elzárt utak is.
De a legjobban a bugok zavartak. Akadozó/hangnélküli videók, kis helyen is erősen szaggató játékmenet. Gázos. Nem tudja valaki, hogy a boltiatlan werziót hogyan lehet felpeccselni?

Amúgy ez a Disciple és a Hanharr karakterek mikor irányíthatók? Jedi Guardian/weaponmasterrel vittem végig, de ezt a Disciple arcot sose láttam, a Hanharrt is csak kétszer, amikor a főkarival, illetve amikor Mirával kellett megölni. Bár ennek lehet hogy köze van ahhoz, hogy nem sith voltam.  :think:
Sithként játszva másként alakul a történet? Érdemes másodszor is belekezdeni?

Nekem nem volt vele különösebb bajom... bugokat nem tapasztaltam így hát vígan nyomorgattam az embereket force chrushhal. Gonoszként szerintem nem sokat változik a játékmenet de a fejlesztők azt mondták hogy ha jó és rossz karakterrel is végigvitted a harmadik végigvitelnél a párbeszédekben új opciók lesznek elérhetőek (nekem nem mente de hátha) :think:

#503 Felhasználó inaktív   bgabor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 24. 11:54

Idézet: Avion - Dátum: 2005. jún. 23., csütörtök - 17:02

Nekem nem volt vele különösebb bajom... bugokat nem tapasztaltam így hát vígan nyomorgattam az embereket force chrushhal. Gonoszként szerintem nem sokat változik a játékmenet de a fejlesztők azt mondták hogy ha jó és rossz karakterrel is végigvitted a harmadik végigvitelnél a párbeszédekben új opciók lesznek elérhetőek (nekem nem mente de hátha) :think:

Sokmindent mondtak már ezek a készítők. Nemigen hiszek nekik. Na meg ha nálad nem ment, akkor nem kezdem el harmadszor. (igazából indítottam egy második végigjátszást dark karakterrel, de valszeg ezt sem fogom végigvinni. Iszonyú érdektelen a játék)

#504 Felhasználó inaktív   Pulsar 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 24. 13:02

Én feladtam a 3. végigjátszást egyszerüen lehetlen kicsikarni a semleges véget... már ha nem csak a készítők hülye húzása volt a 3x is játszd végigre
Kezdetben vala sötétség...
...érdekes pedig megesküdtem volna, hogy a közelében se jártam...

#505 Felhasználó inaktív   bgabor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 24. 21:40

Idézet: Pulsar - Dátum: 2005. jún. 24., péntek - 14:02

Én feladtam a 3. végigjátszást egyszerüen lehetlen kicsikarni a semleges véget... már ha nem csak a készítők hülye húzása volt a 3x is játszd végigre

Amúgy milyen semleges véget amikor csak egyféle befejezés van? (Merthogy a többit kivágták a játékból hogy már karácsonykor ki lehessen adni)

#506 Felhasználó inaktív   Avion 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 06. 25. 10:08

A játéknak csakegy vége van azért mert kivágták. Én azért játszottam végig kétszer mert elég sokminden különbség avan a két játékmenetben. (pla Atton egy gonosz sithet vagy egy hithű jedid csinálunk meg még sok más dolog is lehetséged)

#507 Felhasználó inaktív   pascal 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 25. 10:21

Idézet

pla Atton egy gonosz sithet vagy egy hithű jedid csinálunk meg még sok más dolog is lehetséged

Ez azért nem teljes értékű befejezése a játéknak. Az gondolom mindig annyi, hogy az Ebon Hawk elrepül... Azért gondolom mert az első végigjátszás éppen elég volt :( :mad:
In Flames We Trust

#508 Felhasználó inaktív   Avion 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 06. 25. 11:09

:mad:

Idézet

Az gondolom mindig annyi, hogy az Ebon Hawk elrepül... Azért gondolom mert az első végigjátszás éppen elég volt

Igen na mind1 nekem tetszik a játék második végigjátszásra is mégh sajnálom hogy nem különböző a két befejezés mint a KOTOR egyben

#509 Felhasználó inaktív   Pulsar 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 27. 08:28

Idézet: Avion - Dátum: 2005. jún. 25., szombat - 10:09

:mad:
Igen na mind1 nekem tetszik a játék második végigjátszásra is mégh sajnálom hogy nem különböző a két befejezés mint a KOTOR egyben

Hmm a jonak 2 féle befejezése van látványilag ugyan elhajozol mindkettőnél... A rosznak szintén 2 féle befejezése van a látvány itt se különbözik... és van még egy semleges befejezés is amit sehogy se sikerült kicsikarni a gméból, (a semlegeshez végig kell nyomni mindekttőt és utána túl sok mindenre figyelni, hogy az egyensúly megmaradjon...)

Szóval ha mindíg ugyanaz a vége vagy nem olvasod el (akkor minek az rpg) vagy nagyon rosszul csinálsz valamit...

Szerkesztette: Pulsar 2005. 06. 27. 08:32 -kor

#510 Felhasználó inaktív   Pulsar 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 27. 08:32

Idézet: bgabor - Dátum: 2005. jún. 24., péntek - 20:40

Amúgy milyen semleges véget amikor csak egyféle befejezés van? (Merthogy a többit kivágták a játékból hogy már karácsonykor ki lehessen adni)

... Csak küldetéseket és animációkat végtak ki...

#511 Felhasználó inaktív   Avion 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 06. 27. 09:06

Idézet: Pulsar - Dátum: 2005. jún. 27., hétfő - 9:28

Hmm a jonak 2 féle befejezése van látványilag ugyan elhajozol mindkettőnél... A rosznak szintén 2 féle befejezése van a látvány itt se különbözik... és van még egy semleges befejezés is amit sehogy se sikerült kicsikarni a gméból, (a semlegeshez végig kell nyomni mindekttőt és utána túl sok mindenre figyelni, hogy az egyensúly megmaradjon...)

Szóval ha mindíg ugyanaz a vége vagy nem olvasod el (akkor minek az rpg) vagy nagyon rosszul csinálsz valamit...

Igen ezt tudtam csak megcsinálhatták voln arészletesebben is. (de nem csinálták a szűk határidő miatt) Gondolom te is tudod hogy az első részben lülönböző videók van (amikor kitüntetnek a Dantooineon, Amikor Bastila kikiáltja hogy te vagy a Sithek új ura meg még van de azokat nem láttam)

#512 Felhasználó inaktív   Pulsar 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 27. 15:33

Idézet: Avion - Dátum: 2005. jún. 27., hétfő - 8:06

Igen ezt tudtam csak megcsinálhatták voln arészletesebben is. (de nem csinálták a szűk határidő miatt) Gondolom te is tudod hogy az első részben lülönböző videók van (amikor kitüntetnek a Dantooineon, Amikor Bastila kikiáltja hogy te vagy a Sithek új ura meg még van de azokat nem láttam)

Hát elvileg ott is csak 3 animáció volt és +2 szövegbeni eltérés  :think:

Viszont itt valóban sovány a végjáték...

Szerkesztette: Pulsar 2005. 06. 27. 15:35 -kor

#513 Felhasználó inaktív   Kosh Naranek 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 23. 15:00

Hihetetlen lelkierőről téve tanúbizonyságot, harmadszorra is végigjátszottam.

Végeredmény: női guardian (lvl19)/weaponmaster (lvl15). Nem elírás, 15. szinten visszautasítottam a specializációt és picit tovább fejlődtem guardianként. Tehát lvl 34-en fejeztem be. Jedi lett a robotokon kívül mindenki.

Gyakorlatilag simán elérhető az lvl 50 két kiskapunak köszönhetően.
Az egyik a Korribanon van (ez ismert). A másik a Telos holdján, ezt én csak most fedeztem fel.

Kiskapu használata (ha valaki ismeri akkor sorry): miután bevágódtál Mandalornál és a siklóval indulnátok a bolygóra, sith assassin-ok megtámadják a tábort. Ha levertétek őket a battle circle-nél, menjetek át a tábor első felébe. Amikor a tér közepére érünk, megjelenik egy csapat assassin, akiket le kell csapni. Most jön a lényeg. Ha továbbra is itt maradunk akkor jön a második csapat, akiket szintén legyőzve jön a movie Mandalorral, hogy a maradékot majd az emberei elintézik, ti pedig mentek a siklóval a bolygóra.
Tehát az első assa csapat teljes leverése előtt sürgősen menjünk át máshová harcolni, ui a második csapat csak akkor jelenik meg, ha te is a terület közepén vagy.
Én elmentem a kapuhoz és segítettem az ott harcolóknak, majd a fal mentén visszamentem a kis térhez, ahol a mandaloriak gyakorolták párosával a kézitusát. A kapu és a gyakorlótér között szaladgálva fejlődtem 4 szintet (ugye 300XP/assassin) és csak azért hagytam abba, mert egy idő után rettentően unalmas a farmolás.
Ezt elvileg a végtelenségig (de legalább is lvl50-ig) lehet csinálni. Egyetlen negatívum, hogy az így levert assassinok egyáltalán nem dobnak semmilyen tárgyat, csak XP jár értük.

Egyébként a kristályt minden harmadik szintlépéskor volt hajlandó fejleszteni a banya, a játék végéig 6. szintre sikerült fejlesztetnem vele.

Megint nem adta meg a Redemption-t és Vogga The Hutt-ot, csak picit voltam ideges, semmi ötletem nincs, hogyan lehetne ezt a két feladatot abszolválni.  :mad:

Egyébként örömmel vettem tudomásul, hogy Bastila életben maradt, az előző két végig játszás során ui nem láttam movie-ban (most a Ravager elpusztítása utáni múviban tűnt föl, Crath-al váltott pár szót a movie végén, miután a karakterem kiment a szobából).

Szerkesztette: Kosh Naranek 2005. 07. 23. 15:03 -kor

#514 Felhasználó inaktív   Pulsar 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 26. 10:38

Idézet: Kosh Naranek - Dátum: 2005. júl. 23., szombat - 14:00

Hihetetlen lelkierőről téve tanúbizonyságot, harmadszorra is végigjátszottam.

Végeredmény: női guardian (lvl19)/weaponmaster (lvl15). Nem elírás, 15. szinten visszautasítottam a specializációt és picit tovább fejlődtem guardianként. Tehát lvl 34-en fejeztem be. Jedi lett a robotokon kívül mindenki.

Gyakorlatilag simán elérhető az lvl 50 két kiskapunak köszönhetően.
Az egyik a Korribanon van (ez ismert). A másik a Telos holdján, ezt én csak most fedeztem fel.

Kiskapu használata (ha valaki ismeri akkor sorry): miután bevágódtál Mandalornál és a siklóval indulnátok a bolygóra, sith assassin-ok megtámadják a tábort. Ha levertétek őket a battle circle-nél, menjetek át a tábor első felébe. Amikor a tér közepére érünk, megjelenik egy csapat assassin, akiket le kell csapni. Most jön a lényeg. Ha továbbra is itt maradunk akkor jön a második csapat, akiket szintén legyőzve jön a movie Mandalorral, hogy a maradékot majd az emberei elintézik, ti pedig mentek a siklóval a bolygóra.
Tehát az első assa csapat teljes leverése előtt sürgősen menjünk át máshová harcolni, ui a második csapat csak akkor jelenik meg, ha te is a terület közepén vagy.
Én elmentem a kapuhoz és segítettem az ott harcolóknak, majd a fal mentén visszamentem a kis térhez, ahol a mandaloriak gyakorolták párosával a kézitusát. A kapu és a gyakorlótér között szaladgálva fejlődtem 4 szintet (ugye 300XP/assassin) és csak azért hagytam abba, mert egy idő után rettentően unalmas a farmolás.
Ezt elvileg a végtelenségig (de legalább is lvl50-ig) lehet csinálni. Egyetlen negatívum, hogy az így levert assassinok egyáltalán nem dobnak semmilyen tárgyat, csak XP jár értük.

Egyébként a kristályt minden harmadik szintlépéskor volt hajlandó fejleszteni a banya, a játék végéig 6. szintre sikerült fejlesztetnem vele.

Megint nem adta meg a Redemption-t és Vogga The Hutt-ot, csak picit voltam ideges, semmi ötletem nincs, hogyan lehetne ezt a két feladatot abszolválni.  :mad:

Egyébként örömmel vettem tudomásul, hogy Bastila életben maradt, az előző két végig játszás során ui nem láttam movie-ban (most a Ravager elpusztítása utáni múviban tűnt föl, Crath-al váltott pár szót a movie végén, miután a karakterem kiment a szobából).

nekem viszont  nem jott ossze a semleges... akarhogy csinalom az utolsó bolygo elött mindig átbillenek vagy az egyik vagy a másik iranyba... :( ugyhogy letettem a 3. megoldasról

#515 Felhasználó inaktív   Falvi 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 07. 31. 20:57

hali!!!

először nyomom végig a gammát, már visszahívtak az Onderonra, de sajna elakadtam.:mad: egy force field előtt állok, és nem bírom kinyomni, bao-dur pedig nincs a csapatban, mentésem meg nincs!!! most mit csináljak? plz valaki segítsen!!!

#516 Felhasználó inaktív   inter15 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 01. 09:35

Idézet: Falvi - Dátum: 2005. júl. 31., vasárnap - 21:57

hali!!!

először nyomom végig a gammát, már visszahívtak az Onderonra, de sajna elakadtam.:mad: egy force field előtt állok, és nem bírom kinyomni, bao-dur pedig nincs a csapatban, mentésem meg nincs!!! most mit csináljak? plz valaki segítsen!!!

Onderon ???? Az meg merre van ?
Én csak ezekkel találkoztam a II-ben

Peragus
Telos 
Dxun 
Dantooine
Korriban
Nar Shaddaa

<b><span style='font-size:8pt;line-height:100%'><span style='color:#FF8C00'>Gigabyte P35-DS3 , C2D E8200  475x8, Gigabyte 9600 GT  , 2 X DDR2 2048MB 1066Mhz Kingmax , 2X 750 GB Samsung Sata II hdd , FSP 500W , Samsung 223BW" Wide TFT LCD monitor </span></span></b>

#517 Felhasználó inaktív   Darwin 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 01. 09:49

Idézet: inter15 - Dátum: 2005. aug. 1., hétfő - 10:35

Onderon ???? Az meg merre van ?
Én csak ezekkel találkoztam a II-ben

Peragus
Telos 
Dxun 
Dantooine
Korriban
Nar Shaddaa

Onderon Dxun mellet van de oda csak Dxunról lehet átmenni.

#518 Felhasználó inaktív   inter15 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 01. 09:51

Idézet: Darwin - Dátum: 2005. aug. 1., hétfő - 10:49

Onderon Dxun mellet van de oda csak Dxunról lehet átmenni.

Igazad van. !!
Itt van a Sky Ramp  stb..
<b><span style='font-size:8pt;line-height:100%'><span style='color:#FF8C00'>Gigabyte P35-DS3 , C2D E8200  475x8, Gigabyte 9600 GT  , 2 X DDR2 2048MB 1066Mhz Kingmax , 2X 750 GB Samsung Sata II hdd , FSP 500W , Samsung 223BW" Wide TFT LCD monitor </span></span></b>

#519 Felhasználó inaktív   Falvi 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 08. 01. 10:58

igen, megyek a palota(Palace) felé, de ott egy force field, és nem bírom áttörni!!! bao-dur nélkül nem lehet?

#520 Felhasználó inaktív   N_Gabber 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 01. 11:30

Idézet: Falvi - Dátum: 2005. aug. 1., hétfő - 10:58

igen, megyek a palota(Palace) felé, de ott egy force field, és nem bírom áttörni!!! bao-dur nélkül nem lehet?

menj tovább balra, szerintem rossze felé mész. jó lenne egy screenshot.

Téma megosztása:

• (30 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.