HWSW Informatikai Kerekasztal: Játék közben tettél-e tönkre hardvereszközt? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (17 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Játék közben tettél-e tönkre hardvereszközt? :-) **SZAVAZAS** :-)

Szavazás: Játék közben tettél-e tönkre hardvereszközt? (705 felhasználó adott le szavazatot)

Játék közben tettél-e tönkre hardvereszközt?

Vendégek nem láthatják a szavazást.
Voks

#1 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 05. 20. 08:18

Itt a kovetkezo szavazas temaja, az 5letet SuMMeR forumtarsnak koszonhetjuk :)
A kiemeles 7-10 napig fog elni, igeny szerint. Jo szavazast  :up:

Tovabbi 5leteket ebbe a topicba varjuk!
-Vx07

Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
                                                                                                            - Leonardo Da Vinci

#2 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 20. 08:21

hopsz! valaki megelozott a szavazasban :)
szal a lenyeg hogy en nyugodt vagyok, legfeljebb aprokat utogetek :D
-Vx07

Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
                                                                                                            - Leonardo Da Vinci

#3 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 20. 08:22

ja es elfelejtettem mondani, hogy a "termeszetes elhasznalodas" nem er:D
-Vx07

- Leonardo Da Vinci

#4 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 20. 08:41

Idézet: Vortex07 - Dátum: 2004. máj. 20, csütörtök - 9:21

hopsz! valaki megelozott a szavazasban :)
szal a lenyeg hogy en nyugodt vagyok, legfeljebb aprokat utogetek :D

Én voltam! :D

Igazából amióta PC-m van, azóta nem vagyok túl dühös, de anno az Amigával "csodákat" műveltem! :)
Tyraan - Artum Inferniti

#5 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 20. 08:59

Idézet: Jareth - Dátum: 2004. máj. 20, csütörtök - 10:41

Én voltam! :D

Igazából amióta PC-m van, azóta nem vagyok túl dühös, de anno az Amigával "csodákat" műveltem! :)

latom idokozben valaki osszetort egy billentyuzetet is,de nem adta nevet a szavazashoz :D ....elegge szegyelheti :p
-Vx07

- Leonardo Da Vinci

#6 Felhasználó inaktív   Brett Shaw 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 20. 09:00

Én csak átkozódni szoktam és az asztalt ütöm. :D  :mad: De tönkre még ne tettem semmit. Régen még a Kempston joy (sinclairhoz) időszakban nagy erejű hirtelen rántástól kiszakadt a joy gumitappancsa.
NE ESS PÁNIKBA! ...és mindig legyen nálad törülköző!
ASUS M4A785T-M|AMD Phenom II X2 550 BE@3500MHz|AC Freezer 64Pro|4x1 GB GEIL VALUE PC3-10660 CL9|PowerColor HD3870|OPTIARC AD-7243S|KINGSTON SKC300 60GB SSD+WD 500 GB SATAII|GENIUS SW-HF 5000 5.1|CHIEFTEC A80 450W|HP LP2275W 22" TFT|Windows 7 Ultimate 64 bit

#7 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 20. 09:14

Idézet: Brett Shaw - Dátum: 2004. máj. 20, csütörtök - 10:00

Én csak átkozódni szoktam és az asztalt ütöm. :D  :mad: De tönkre még ne tettem semmit. Régen még a Kempston joy (sinclairhoz) időszakban nagy erejű hirtelen rántástól kiszakadt a joy gumitappancsa.

Jah, én is inkább a szódáskocsis szótárat pörgetem, mocskos módon átkozódom általában. Mivel megbecsülöm a dolgaim, nem teszek kárt bennük, bár néha centikre áll meg az öklöm a képernyőtől... :D

#8 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 20. 09:18

Én a billentyűzetet amortizáltam le párszor régebben, de már leszoktam róla. Nem tudom, biztos a terápia segített :D
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#9 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 20. 09:19

Eddig 2 egeret használtam el, és egy íróasztalt.

Billentyűzetet is ütöttem, de abból csak a gombok hullottak ki, meg a kitámasztói törtek el, a billentyűk megkeresése az asztal alatt, és a visszahelyezésük nagyon jó levezető elfoglaltság :p

De a jelenlegi DELL billentyűzetem lehet h. darabokra fogom törni, mert még csak fél éves, de egy csomó gomb szar rajta, leragad, vagy éppen nem nyomódik le.

Szerkesztette: Mumia 2004. 05. 20. 09:21 -kor

#10 Felhasználó inaktív   GMatthew 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 05. 20. 09:25

:D

Szerkesztette: GMatthew 2004. 05. 20. 09:26 -kor

#11 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 20. 09:49

Egy 800Ft-os genius egér már áldozatul esett gamer erőszakomnak (meg néha asztalt is szoktam verni), de mióta "drága" egerem van, ugy vigyázok rá mint a hímestojásra.
8 állat utazik egy kisbuszban. De csak 7 ülés van. A nyolcadik utas, a hal áll.

#12 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 05. 20. 09:58

Még C64-en... a PIRATES!-t nyomtam és eszméletlen jó kört futottam a legutóbbi vagyonfelosztás óta. A legjobb végelszámoláshoz egy darab hiba nem csúszhat be.

Merészen -a fencing skill tudatában- nekiugrottam úgy 50 fős legénységgel az 500 fős helyőrséget tartalmazó San Juannak (amely akkor igen komoly összeggel és sok ágyuval) kecsegtetett. Nos a csata tök jól állt (nem is kellett előtte az erdőben harcolni, rögtön átugrottak az emberek a falakon), minden emberemet lekaszabolták, de köszönhetően a fencing skillnek karnyújtásnyira voltam a győzelemtől, de nem szabadott bekapnom egy szúrást sem. Bekaptam!  :reklamacio:
Abban a pillanatban fogtam a joy-t és a fotel kemény karfájához vágtam, majd megpörgettem a zsinórjánál fogva és a padlóhoz csaptam.

De abban a pillanatban már meg is bántam. Én becsülni szoktam a cuccaimat. Akkor nem voltam magamnál, amikor ilyet tettem. :(

A jó kis hűséges, kiváló QUICKSHOT II. Turbo joy (a legjobb Commodore joy) markolata eltört.
Szántam-bántam bűnömet és végül egy kis ügyességgel, több rossz joy (amelyekben már nem volt mikrokapcsoló) alkatrészeiből és egy kis szigszalag segítségével sikerült helyrehoznom.  :)
Azóta is működik és már vigyázok rá.  ;)
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#13 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 20. 10:17

Idézet: Mumia - Dátum: 2004. máj. 20, csütörtök - 11:19

De a jelenlegi DELL billentyűzetem lehet h. darabokra fogom törni, mert még csak fél éves, de egy csomó gomb szar rajta, leragad, vagy éppen nem nyomódik le.

nekem egy Compaq billentyuzetem van mar tobb mint 5 eve, semmi baj nincs vele. az aprobb csapkodasokat is legenyesen kibirta :)

Errol jut eszembe: miert nem dob valaki piacra kimondottan idegzsaba gamereknek keszult, utesallo billentyuzetet? :D
-Vx07

- Leonardo Da Vinci

#14 Felhasználó inaktív   L2GS-11 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 05. 20. 10:39

Egyéb perifériába beletartozik az asztal? :D Mert azt is püfföltem régen (néha belecsúszott 1 kis billenytyűzet is), sőt egyszer akkorát vágtam az asztalra, hogy leresetelt a gép, valszeg a vinyó félreolvasott.  :rolleyes:
"Everyone is busy to find out what happened in the first second after the Big Bang, I’m curious what was in the before seconds…" S.G.

#15 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2004. 05. 20. 10:47

EA Sports NHL '94 alatt ment tropára 3-4 joy.

#16 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 20. 10:55

Egyébként érdekes, hogy otthon game közben nem fajulok tettlegességig, de itt a melóhelyemen 1 év alatt a 3. Compaq billentyűzetet koptatom. SAP rulez. Legutóbb, mikor mentem az IT-hez billentyűzetért már szó nélkül adták a másikat, csak akkor röhögtek fel, mikor chipses zacsiban adtam oda a gombok 70%-át... :D

#17 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 20. 10:58

Idézet: Vortex07 - Dátum: 2004. máj. 20, csütörtök - 11:17

nekem egy Compaq billentyuzetem van mar tobb mint 5 eve, semmi baj nincs vele. az aprobb csapkodasokat is legenyesen kibirta :)

A régi egy unikey, és 7 éves, de a gombjai még jobban működnek mint ennek,  vissza is rakom lehet egyszer.

#18 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 05. 20. 11:07

Idézet: L2GS-11 - Dátum: 2004. máj. 20, csütörtök - 11:39

Egyéb perifériába beletartozik az asztal? :D Mert azt is püfföltem régen (néha belecsúszott 1 kis billenytyűzet is), ...

Asztalra csapás velem is előfordult. Jellemzően pár igazságtalan, csaló, szemét számítógép által rúgott FIFA gólnak!
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#19 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 20. 11:07

Idézet: L2GS-11 - Dátum: 2004. máj. 20, csütörtök - 12:39

Egyéb perifériába beletartozik az asztal? :D

csak ha USB-s :D
-Vx07

- Leonardo Da Vinci

#20 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 20. 11:08

Idézet: Drummaster - Dátum: 2004. máj. 20, csütörtök - 12:55

SAP rulez.

:think:  :confused:
-Vx07

- Leonardo Da Vinci

Téma megosztása:

• (17 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó