HWSW Informatikai Kerekasztal: ADSL csomagvaltozas varhato? v2.0 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (3 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

ADSL csomagvaltozas varhato? v2.0 Értékeld a témát: -----

#1 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 01. 26. 17:51

A tema ( https://forum.hwsw.h...showtopic=70707 ) itt folytatodik tovabb.
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#2 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 26. 17:57

Melyik? :think:

#3 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 26. 18:05

Idézet: nyunyu - Dátum: 2005. jan. 26., szerda - 17:57

Kettot talalhatsz. :rolleyes:
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#4 Felhasználó inaktív   mip 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 26. 18:16

Lehet, hogy a franciáknál 1 euró az  1megás vonal, de:
- venned kell havi 6000-ért kábeltv-t hozzá
- az utóbbi években trend, hogy az otthon versenyre szorított nyugat európai multik a keleti gyarmatokon befolyt bevételekből tartják el az otthoni rendszert.
Vagyis ott pont azért olcsó, mert itt drága, te fizeted a franciák netét is.

Természetesen a változáshoz verseny kellene. Akkor most ismét leírom, mégtöbben tudják: a Matáv 2003-ban 3,2milliárt Ft értékű vissza nem térítendő állami támogatást kapott hálózatfejlesztésre a frissen fellálított informatikai minisztérium ténykedése kapcsánl, melynek feladata a verseny erősítése, az elmaradt régiók stbstb. Ez versenyserkentő? Hát ezért tartunk itt. Lassan tényleg lopstop jöhetne, csak annak a fejét kéne ütni a táblával, aki annakidején lengette. Ehhh.
De ez már megint  :offtopic: . sorry
www.kevenet.hu

#5 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 26. 18:45

Idézet: Krinyo - Dátum: 2005. jan. 26., szerda - 18:05

Kettot talalhatsz. :rolleyes:

Hja, igy konnyu, hogy az ember utolag, lathatatlanul modositani tudja hozzaszolasat :cool:

:offtopic: vege

#6 Felhasználó inaktív   Flashget 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 26. 22:56

Ami árakat beírtak a másikba...pont erre céloztam...ilyet baromság eleve kidolgozni mert a kutyának sem fog kelleni..akkor mennyi lesz a korlát nélküli ADSL??15-20K? marhák...(a kiagyalók) adom is vissza az adsl-t ami lejár amúgy is februárban az 1 évem és kenjék a hajukra.

#7 Felhasználó inaktív   ANTImatavFan 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 26. 23:59

Idézet: Krinyo - Dátum: 2005. jan. 26., szerda - 17:51

A tema ( https://forum.hwsw.h...showtopic=70707 ) itt folytatodik tovabb.

:offtopic:  Miért kellett v2-es ilyen topic? Láttam ilyet már más hosszabb topicoknál is, és ott se értettem. Egyátalán nem kötözködésképpen kérdem, hanem kiváncsi vagyok az okára, ha publikus. Tán van valami max db hozzászólás, ami bemehet egy topicba? Vagy ez csak amolyan szerkesztői stílus?  :think:

Amúgy nézegettem a Bix statisztikat es erdekes volt, hogy a savszellemeles hatasa nem ugrasszeru volt, en arra gondoltam, hogy nov15, es dec eleje kozott lesz egy nagyobb ugras, de volt semmi kiugro. Ez szerintem valami olyasmit jelenthet, hogy az emberek tobbsege(hal Isten) nem igen hasznalja ki a full savszellt, ergo nem tolt sokat. Ez viszont azt jelenti, hogy ha lesznek korlatos csomagok, akkor azoknal szerintem eleg karcsu lesz a korlat, mert maskulonben sokan belefernenek a korlatba, ami az alacsonyabb ar miatt, nem biztos, hogy erdeke a fatavnak. (tudom, hogy a husegek miatt nem ilyen egyszeru azert)  :think:

#8 Felhasználó inaktív   matavman 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 27. 04:49

Szerintem nem véletlen , hogy a korlátos csomagok alig olcsóbbak, mint a korlátlanok. Chelloval kár összehasonlítani mert ha ott az 5Gb elfogy akkor leállsz, itt senki nem állít meg, viszont fizeted a túlhasználatot (pingeket meg sem említem, illetve a területi korlátokat pl. költözés esetén). Véleményem szerint idén lesznek jó akciók, indulásképp meg kellett ugye állapítani egy alapárat amiből lehet engedni.Ezek az árak február 28-ig érvényesek, tehát március 1-től új akció lesz.
Más.
Olvasom, sok fórumozónak problémája van a sebességgel. Mindenképp jelentsétek be hibára az ISP-teknél, ők továbbítják a mati felé. Február elsejétől már a Szerződési Feltételekben is rögzítve vannak az új sávok, ezek a Matáv honlapján is elolvashatóak. Ha nem jelentitek be az internet szolgáltatótoknál, magától nem fog megjavulni.  :sandor:

#9 Felhasználó inaktív   Flashget 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 27. 07:07

Idézet: matavman - Dátum: 2005. jan. 27., csütörtök - 5:49

Szerintem nem véletlen , hogy a korlátos csomagok alig olcsóbbak, mint a korlátlanok. Chelloval kár összehasonlítani mert ha ott az 5Gb elfogy akkor leállsz, itt senki nem állít meg, viszont fizeted a túlhasználatot (pingeket meg sem említem, illetve a területi korlátokat pl. költözés esetén). Véleményem szerint idén lesznek jó akciók, indulásképp meg kellett ugye állapítani egy alapárat amiből lehet engedni.Ezek az árak február 28-ig érvényesek, tehát március 1-től új akció lesz.
Más.
Olvasom, sok fórumozónak problémája van a sebességgel. Mindenképp jelentsétek be hibára az ISP-teknél, ők továbbítják a mati felé. Február elsejétől már a Szerződési Feltételekben is rögzítve vannak az új sávok, ezek a Matáv honlapján is elolvashatóak. Ha nem jelentitek be az internet szolgáltatótoknál, magától nem fog megjavulni.  :sandor:

ez aztán a jobb olcsóbb netért elv...már félek előre ha ez ilyen akció, akkor mi lesz márc. 1-től? ezeknek az áraknak a négyzetre való emelése hogy a németeknek legyen elég hadisarcuk a Magyar Telekomtól és az userektő? 

Szerkesztette: Flashget 2005. 01. 27. 07:09 -kor

#10 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 27. 08:18

Szerintem sem tul meggyozo a korlatos ADSL csomag.
Anyamhoz tuti nem kerek ilyet, mert felesleges penzkidobas arra a havi 1-2 napra, amig otthon vagyok, ennyit fizetni.

Mas: meg decemberben benn voltam a Datanetnel, hogy mi penzbe kerulne a mostani 1024Home-omat 1500Home-ra boviteni.
Haaaat, mivel meglevo, meg 13 honapig roghozkotott elofizeto vagyok, igy ram persze nem vonatkozott az akcios ar, emiatt valami 15k lenne a havi dijam, a mostani 10600 helyett.
Valahogy nem eri meg 1.5x annyit fizetni egy nagyobb csomagert, ami nem is 1.5x gyorsabb... (1024/192 vs 1500/256)

Masreszt rohej, hogy csak 5% kedvezmenyt akartak adni, amikor ki akartam fizetni egy evet elore, hogy ne kelljen havonta postara menni.

Szerkesztette: nyunyu 2005. 01. 27. 08:19 -kor

#11 Felhasználó inaktív   tasp 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 27. 08:34

Idézet: matavman - Dátum: 2005. jan. 27., csütörtök - 5:49

Más.

jol csinalja a matav.
amig a sok tudatlan megkajalja a 8e forintos korlatos adsl-t,addig meg is erdemeljuk...  :reklamacio:  :reklamacio:

tasp
A számítógépes játékok nincsenek hatással ránk!!!
Ha kiskorunkban hatott volna ránk a PacMan akkor most sötét termekben rohangálnánk tablettákat rágcsálva miközben repetatív ritmusú elektronikus zene szól!!!

#12 Felhasználó inaktív   Curtis 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 27. 10:40

Hali,

Infó a PohlyFórumról:

Axelero csomagok:

Hobbi light 4Gb korlát 7900,- / 8900,- (2év/1év)
Otthon light 6Gb 9900,- / 10900,-
Play light 6Gb 11900,- / 12900,-

"Az egyetlen hiba a listában az, hogy a Hobbi light-ban nem 4G a limit, hanem 3G.
A túlhasználati díjat nem egységekben (500Ft/1G), hanem "fogyasztásarányosan" számolják. Tehát pl. fél giga 250 Ft.Viszont az igazi feketeleves az, hogy nincs felső díjkorlát!!! Igy a letöltögetéssel elég szép számlát lehet összeszedni, pláne a Play light csomaggal." -TepertősPogácsa

Szerkesztette: Curtis 2005. 01. 27. 10:42 -kor

"Érezzük, hogy az élet egy fekete komédia, de talán élni tudunk ezzel. Mindazonáltal -mivel az egészet az Istenek szórakoztatására írták- egy-egy jó poén könnyen a fejünkbe kerülhet." - (Martin Stillwater: A két eltűnt áldozat.)
Teamspeak szerver

#13 Felhasználó inaktív   tasp 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 27. 10:47

mi a kulonbseg a play light, otthon light kozott ha mindketto 6gb?  :think:  :think:
es miert kerulnek annyiba mint egy korlatlan adsl/kabel internet?  :think:  :think:

tasp
Ha kiskorunkban hatott volna ránk a PacMan akkor most sötét termekben rohangálnánk tablettákat rágcsálva miközben repetatív ritmusú elektronikus zene szól!!!

#14 Felhasználó inaktív   shabba 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 27. 11:48

Idézet: tasp - Dátum: 2005. jan. 27., csütörtök - 11:47

mi a kulonbseg a play light, otthon light kozott ha mindketto 6gb?  :think:  :think:
es miert kerulnek annyiba mint egy korlatlan adsl/kabel internet?  :think:  :think:

tasp

A hobbi az 512kbps, az otthon az 1mbps a play pedig a 1.5mbps-es csomag fantázianeve suxinál.

Az árazás nem túl sikeres, de hasonlót alkalmaz otthon DT az pedig sejhető volt azt fogják másolni.

#15 Felhasználó inaktív   Miki2 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 27. 12:00

Idézet: shabba - Dátum: 2005. jan. 27., csütörtök - 11:48

Az árazás nem túl sikeres,

Viszont van esélye, hogy a GVH belepofázik (a T-Mobile Relaxához hasonlóan) az 500 Ft per GB-os túlszámlázásba. A gyerek rábeszéli a mamáját, hogy fizessen elő neki, a mama nagy nehezen megteszi, aztán 8k helyett 25-öt fizethet a letöltések miatt. A fogyasztók félrevezetése, mert nem várható el ilyen szintű hozzáértés az előfizetőktől.
Tárgyi tudástól nem elhomályosított éleslátással tekintek a világra.

#16 Felhasználó inaktív   Flashget 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 27. 12:35

Továbbra se értem kit tudnak megvezetni ilyen árakkal, vagy mennyi lesz a korlátlan ADSL havi díja??
Na mindegy január 31. 10:01-kor kiderül a datanet-nél a tarifa de ezt a szart amit kreáltak agyatlan baromság.  :reklamacio:

vagy március 1-től...

Szerkesztette: Flashget 2005. 01. 27. 12:38 -kor

#17 Felhasználó inaktív   Lord 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 27. 13:13

Idézet: Curtis - Dátum: 2005. jan. 27., csütörtök - 10:40

Hali,

Infó a PohlyFórumról:

Axelero csomagok:

Hobbi light 4Gb korlát 7900,- / 8900,- (2év/1év)
Otthon light 6Gb 9900,- / 10900,-
Play light 6Gb 11900,- / 12900,-

:omg:

úristen :( és mennyi sok ember meg fogja venni :(

#18 Felhasználó inaktív   tasp 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 27. 14:59

Idézet: Miki2 - Dátum: 2005. jan. 27., csütörtök - 13:00

Viszont van esélye, hogy a GVH belepofázik (a T-Mobile Relaxához hasonlóan) az 500 Ft per GB-os túlszámlázásba. A gyerek rábeszéli a mamáját, hogy fizessen elő neki, a mama nagy nehezen megteszi, aztán 8k helyett 25-öt fizethet a letöltések miatt. A fogyasztók félrevezetése, mert nem várható el ilyen szintű hozzáértés az előfizetőktől.

szerintem lesz akkora plusz profitbeveteluk, ami fedezi a buntetest :p

tasp

#19 Felhasználó inaktív   Miki2 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 27. 15:03

Idézet: tasp - Dátum: 2005. jan. 27., csütörtök - 14:59

szerintem lesz akkora plusz profitbeveteluk, ami fedezi a buntetest :p

tasp

Az OK, de a büntetéssel együtt a jogsértő tevékenységet is be kell szüntetni.
Tárgyi tudástól nem elhomályosított éleslátással tekintek a világra.

#20 Felhasználó inaktív   Flashget 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 27. 15:14

Idézet: Lord - Dátum: 2005. jan. 27., csütörtök - 14:13

:omg:

úristen :( és mennyi sok ember meg fogja venni :(

Ki az a sok??
Max aki még nem netezet életében és nincsen tisztában az árakkal..

Téma megosztása:

• (3 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó