HWSW Informatikai Kerekasztal: Teljes weblap letöltése - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Teljes weblap letöltése

#1 Felhasználó inaktív   ms1netxx 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 01. 26. 21:57

Sziasztok!

Tudna valaki segíteni?
Kellene egy olyan progi, amivel teljes weblapokat le lehetne tölteni, de úgy hogy a tartalma (képek, zenék...stb.) kiszedhetővé váljanak.  A teleport progit most kihagynám...

Köszi

#2 Felhasználó inaktív   Eiki 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 01. 26. 22:11

Csekdiszáut: WinHTTrack

#3 Felhasználó inaktív   ms1netxx 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 01. 26. 22:54

Idézet: Eiki - Dátum: 2005. jan. 26., szerda - 23:11

Csekdiszáut: WinHTTrack

Fura ez a letöltő... nem tudom... valahogy nem úgy hozza le a dolgokat... konkrétan a letöltött képeket is szeretném látni külön mappában... ez is valami opció??? vagy ezt nem tudja ez a progi?

#4 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 01. 26. 23:41

Idézet: ms1netxx - Dátum: 2005. jan. 26., szerda - 22:54

Fura ez a letöltő... nem tudom... valahogy nem úgy hozza le a dolgokat... konkrétan a letöltött képeket is szeretném látni külön mappában... ez is valami opció??? vagy ezt nem tudja ez a progi?

De tudja, és leszedi, csak ha weben www.valami.hu/files/kepek/valamikepek/kep01.jpg az elérés, akkor helyben is megcsinálja a /files/kepek/valamikepek/kep01.jpg struktúrát
Make love not Wor.

#5 Felhasználó inaktív   Gyulavitéz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 27. 08:05

ez a legjobb ilyen progi amit valaha láttam :up:
<a href='http://notik.hu' target='_blank'>bontott notebook alkatrészek</a>

#6 Felhasználó inaktív   e-lias 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 27. 10:53

Olyan free prgit tudtok, ami csak a képeket szedi le az oldalról?

#7 Felhasználó inaktív   Eiki 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 28. 09:52

Leszeded a fenti programmal, majd TC-ben rákeresel a kiterjesztésekre és kimásolod. Ennyi.

#8 Felhasználó inaktív   ms1netxx 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 01. 30. 09:37

Idézet: Eiki - Dátum: 2005. jan. 28., péntek - 10:52

Leszeded a fenti programmal, majd TC-ben rákeresel a kiterjesztésekre és kimásolod. Ennyi.

Köszi!

Azt hiszem már minden OK!  :up:

Köszi, jó kis progi ez!

#9 Felhasználó inaktív   Harder 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 31. 14:46

Képre van 2 program amit nagyon tudok ajánlani, de most egyik neve sem jut eszembe. :D Ha estig ráér megnézem, mindkettőnek van előnye és ha csak képet akarsz letölteni, akkor egy honlapot letöltő cuccnál sokkal jobbak.
tutorial.hu | mactippek.com | blog.harder.hu

#10 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 31. 23:16

Jó hogy észrevettem ezt a topikot. Szerintem amiket felsoroltatok, a 10 leghasznosabb program közé lehetne sorolni.
Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#11 Felhasználó inaktív   Harder 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 01. 00:13

Az egyik program a Picaloader, ami nagyon nagy tudású, rengeteg szűrési beállítással lehet finomhangolni hogy a lapról mit szedjen le
http://www.vowsoft.com/

A másik, jóval egyszerűbb de szintén flottul működő program a Picture Downloader
http://www.fuzzsoft....cdownloader.htm
Ez időnként pont azért tud jóval gyorsabb lenni, mert pár tab-bal és enter-rel végig lehet futni a szűrési beállításokon és már szedi is a fájlokat.
tutorial.hu | mactippek.com | blog.harder.hu

#12 Felhasználó inaktív   actsy_farang 

• Újonc
  • Pipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 02. 21. 19:52

Ezt hogy lehet letölteni?-->
térkép

#13 Felhasználó inaktív   actsy_farang 

• Újonc
  • Pipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 02. 22. 10:17

Idézet: actsy_farang - Dátum: 2005. febr. 21., hétfő - 18:52

Ezt hogy lehet letölteni?-->
térkép

Most már rájöttem, hogy sehogy.  :(

#14 Felhasználó inaktív   actsy_farang 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 02. 24. 17:06

Idézet: actsy_farang - Dátum: 2005. febr. 22., kedd - 9:17

Most már rájöttem, hogy sehogy.  :(

Illetve meg lehet oldani, hogy offline is nézegessem,  de átméretezni pl. már nem tudom. Protected Director file.

#15 Felhasználó inaktív   kraftxld 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 25. 08:16

Én a teleport pro-t szoktam használni teljes weblap letöltésére.
MCSE+M/S, MCITP

#16 Felhasználó inaktív   keeper2 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 18. 16:19

Meg tudná mondani valaki, hogy ha teleportban le akarok tölteni egy oldalt, de közben le kellett állítanom, amikor aztán újra a startra nyomok, update-elni kezdi az oldalt, magyarán, megint elkezdi a html-eket egyeztetni, és ezzel telik el az idő, nem tölt le ténylegesen értelmes új adatot.... Újra le kell állítani, majd utána megint előlről kezdi átnézni a weblapokat előlről.... Az érdekes az, hogy az első pár alkalommal leállítás után újra folytatta onnét, aztán egy idő után kezdte az updatelést. Hogyan tudnám beállítani, hogy az eddigieket folytassa, amíg be nem fejezi? Aztán persze, majd valamikor a jövőben szükség lesz az update-re is, de az majd csak sokára lesz.

#17 Felhasználó inaktív   kraftxld 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 18. 17:52

Idézet: keeper2 - Dátum: 2005. márc. 18., péntek - 16:19

Meg tudná mondani valaki, hogy ha teleportban le akarok tölteni egy oldalt, de közben le kellett állítanom, amikor aztán újra a startra nyomok, update-elni kezdi az oldalt, magyarán, megint elkezdi a html-eket egyeztetni, és ezzel telik el az idő, nem tölt le ténylegesen értelmes új adatot.... Újra le kell állítani, majd utána megint előlről kezdi átnézni a weblapokat előlről.... Az érdekes az, hogy az első pár alkalommal leállítás után újra folytatta onnét, aztán egy idő után kezdte az updatelést. Hogyan tudnám beállítani, hogy az eddigieket folytassa, amíg be nem fejezi? Aztán persze, majd valamikor a jövőben szükség lesz az update-re is, de az majd csak sokára lesz.

Nem változott közben a weboldal tartalma?  :think:
MCSE+M/S, MCITP

#18 Felhasználó inaktív   keeper2 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 18. 19:51

Idézet: kraftxld - Dátum: 2005. márc. 18., péntek - 16:52

Nem változott közben a weboldal tartalma?  :think:

Nem, mert pl. egy napon belül is hajlamos volt újrakezdeni, ha többször elindítottam.  És pl. minden indításnál az elsők között letölti ugyanazokat a menü képfájlokat is. Letöltés közben meg írja az alsó sávban, hogy x db file queued, mellette meg, hogy y db requested.
A queue-d es folyamatosan csökken, a másik nő. Aztán újrakezdésnél a queued száma megint megugrik jó magasra, a requested meg 0ra.
Azért a tisztánlátáshoz hozzáteszem azt is, hogy nekem a képfájlokra van szükségem csak, lévén, egy képregényes oldal. Az eredeti beállítások szerint: a könyvtárstruktúra beállításával való letöltés, csak a kép és a text file-ok letöltésével. késöbb, miután már jó ideje futot a program, meggondoltam magam, és kivettem a textek letöltését, valamint, hogy mindig letöltse a html-eket, és a link lokalizálást is kikapcsoltam, illetve bizonyos nevű fájlok szűrését beraktam, nem letöltendőként. Majd letöröltem a letöltött html fájlokat. Eztán eltelt egy jó idő, és csak aztán tűnt fel hogy mindig újrakezdi. Ekkor visszakapcsoltam a html fájlok mindig mentése opciót, hátha azért van, le is töltötte őket újra, de még mindig újrakezdi a letöltést inditásonként.

#19 Felhasználó inaktív   keeper2 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 18. 19:59

Ja, még annyit hozzátennék, hogy nekem az is jó lenne, ha meg tudná valaki mondani, hogy állítsak be egy új projectet, úgy, hogy letöltse az összes képfájlt a lapról, oké, persze, a kizárás résznél be tudom állitani azokat a neveket, ami nem kell, illetve, jó volna, ha a már eddig letöltött fájlokat használni tudná, vagyis nem töltené le újra (mivel már jó kis mennyiség lejött), és hogy valamikor majd a késöbbiekben, ha szükség lesz rá, akkor tudjam update-elni.
Azthiszem, a letöltöttek megtartásának feltétele az, hogy ugyanabba a könyvtárba, ugyanolyan néven legyen elmentve a teleport .tpp fájlja.

#20 Felhasználó inaktív   Zoi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 20. 12:50

Sziasztok!

Nagyon jó progi ez a WinHTTrack :).
Néhány dolog még nem világos előttem:
1. Ha valami miatt le akarom állítani a letőltést, vagy megszakad, akkor hogy tudom később az aktuális letőltési állapottól folytatni? Korábban a Super HTTP-t használtam ez abban ment, simán mentéssel.
2. Mindent amit leszed ömlesztve egy könyvtárba szedi jelenleg. Viszont előfordul az is, hogy emiatt nemtudom, hogy melyik file hova tartozik, ha minen össze van ömlesztve. Nem lehet beállítani, hogy tartsa meg azt a könyvtárazást amit a letőltési forrásnál talál? Ez főleg jpg-nél gond, illetve ott, hogy ha egy weblapot tényleg a saját gépemre akarnék leszedni.

Köszönettel venném a segítségetek.

Szerkesztette: Zoi 2005. 03. 20. 12:51 -kor

Téma megosztása:

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó