Alliance vs. Horde Mit választasz a Final Open Béta alatt?
Elküldve: 2005. 01. 28. 15:23
Megkérek mindenkit, aki rendelkezik accounttal, az nyilatkozzon meg még a szerverek beindulása előtt, hogy el tudjuk dönteni végre mi legyen
chill,
aDoayen
aDoayen
Elküldve: 2005. 01. 28. 15:33
Én is night elf mellett maradnék. Nem igazán illik a Középfölde ihletettségű Celebrimor (meg Glorfindel) a World of Warcrafthez, de mindenképpen ha létezik tünde-faj, akkor legszívesebben azzal lennék.
Elküldve: 2005. 01. 28. 15:38
es mibol gondolod hogy aki nem tudja mi az az Allianca vagy Horde ki fogja talalni hogy mirol szol az a szavazas! Emberek en nem ertelek titeket! Ennyire nehez osszedobni egy normalis szavazast, szoveggel meg minden?
-Vx07
Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
- Leonardo Da Vinci
Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
- Leonardo Da Vinci
Elküldve: 2005. 01. 28. 15:45
Idézet: Vortex07 - Dátum: 2005. jan. 28., péntek - 15:38
es mibol gondolod hogy aki nem tudja mi az az Allianca vagy Horde ki fogja talalni hogy mirol szol az a szavazas! Emberek en nem ertelek titeket! Ennyire nehez osszedobni egy normalis szavazast, szoveggel meg minden? 
AKi nem tudja miről van szó, az az utolsóra szavaz, de igazság szerint az ő véleménye per pillanat nem is számít, mert azt kell eldönteni, hogy a hwsw-s csapat ma este melyik oldalon szálljon együtt harcba... Majd lesz olyan szavazás, amikor a végleges fizetős játék preferenciáit auditáljuk, de ez most nem az
chill,
aDoayen
aDoayen
Elküldve: 2005. 01. 28. 15:50
Nigh elf druida leszek, bár kipróbálnám a másik oldalt is. A szövetségesek oldalán még mindig a night elf hat meg a legjobban... Azért ha a többség a Horda oldalán lesz akkor én is oda megyek.
Elküldve: 2005. 01. 28. 15:51
Mellesleg ezt mar megbeszultuk a WoW topicban, Kecsopp allitgatta ossze a tablazatot ha jol emlekszem
-Vx07
- Leonardo Da Vinci
- Leonardo Da Vinci
Elküldve: 2005. 01. 28. 16:08
Night Elf Druida 
Ki melyik szerverre megy?
Ki melyik szerverre megy?
"The biggest cause of trouble in the world today is that the stupid people are so sure about things and the intelligent folks are so full of doubts."
Elküldve: 2005. 01. 28. 16:08
Én alkalmazkodom, eszem ágában sincsen lemészárolni a barátaimat! 
Egyébként majd EteleHun néven fogok játszani, mert valami csikasz lefoglalta az Etele nicket előttem!
Egyébként majd EteleHun néven fogok játszani, mert valami csikasz lefoglalta az Etele nicket előttem!
Elküldve: 2005. 01. 28. 17:15
Nekem lesz egy Tauren Druidám a Hordában. De ha mégis a Szövetségben lesz a többség, akkor ott is indítok valamit amire szüksége lesz a csapatnak (priest, healer pala, akármi).
Elküldve: 2005. 01. 28. 17:18
Hát én mindenképpen a többséggel tartok, aztán a választásom majd attól függ... (de valszeg mage/warlock/sámán)
User Error, replace user and press any key to continue...
Elküldve: 2005. 01. 28. 17:58
Idézet: Etele - Dátum: 2005. jan. 28., péntek - 15:08
Én alkalmazkodom, eszem ágában sincsen lemészárolni a barátaimat! 

Az h regben foglalt volt a neved nembiztos h azon a szerveren ahol majd játszunk lesz ilyen nevű karakter, uh lehetsz még Etele
Ha Szövit kezdünk akkor mindenképpen NE Hunter leszek, ha Hords lesz a brigád, akkor Tauren Hunter _
ahhoz képest h csak most nyílt ez a Topic elég sokan szavaztak már
Szerkesztette: Slaider 2005. 01. 28. 18:00 -kor
Elküldve: 2005. 01. 28. 18:09
Elég kiegyenlített a küzdelem... most akkor mi legyen ?
chill,
aDoayen
aDoayen
Elküldve: 2005. 01. 28. 18:22
Szerintem tiszta a dolog, 2 HWSW-s guild lesz, mármint mindkét oldalon egy-egy. Úgysem lehet mindenkit az egyik oldalra meggyőzni... :o
Elküldve: 2005. 01. 28. 18:41
Ennél jobb felállást el se tudok képzelni hogy ilyen szépen megoszlik a dolog. Ha valaki vált egyik oldalról a másikba tudhatja biztosra hogy nem lesz egyedül és fordulhat bárkihez segitségért!!! Meg be tudunk menni battlegroundra is pl és nem kell tartani attól hogy valami 5x akkora bandával találjuk szembe magunk.
Tauren Warrior
Tauren Warrior
World Of Warcraft / Arathor / Rise Legacy

Súgó
A téma zárva.