Üdv.
Kérdésem az lenne, hogy audio anyag digizésére és vágására milyen progit ajánlotok.
Most a Soundforge 7-est használom.
De kazettákat digizek és utána az anyag menne CD-re. Trackekre akarom vágni és ehez kellene egy progi ami a bedigizett 7-800 MB-os anyagot könnyen darabolja.
Ha egy kaziról lenne szó akkor jó lenne a Soundforge is, de kb. 50 kazit kell. Olyan vágó progit keresek amiben bejelölhetem a vágópontokjat és után pontonként külön külön fájlba menti a trakeket. Nem kell másol-új fájl-beileszt parancsokat használni.
Köszi
sina
Oldal 1 / 1
Audio digitalizálás és vágás mivel?
Elküldve: 2005. 01. 29. 17:23
Idézet: sina - Dátum: 2005. jan. 29., szombat - 16:35
Üdv.
Kérdésem az lenne, hogy audio anyag digizésére és vágására milyen progit ajánlotok.
De kazettákat digizek és utána az anyag menne CD-re. Trackekre akarom vágni és ehez kellene egy progi ami a bedigizett 7-800 MB-os anyagot könnyen darabolja.
Ha egy kaziról lenne szó akkor jó lenne a Soundforge is, de kb. 50 kazit kell. Olyan vágó progit keresek amiben bejelölhetem a vágópontokjat és után pontonként külön külön fájlba menti a trakeket. Nem kell másol-új fájl-beileszt parancsokat használni.
Köszi
sina
Köszi
sina
Hali.
Szerintem (valahol) a SoundForge-ban is el van rejtve hasonló funkció, de mindegy.

Goldwave-et próbáld ki, van benne Cue-pont automatikus elhelyezés (előre definiált hangerő- és hossz-határérték alapján ki tudja tenni), utána pedig darabolás külön fájlba (egyből tömöríthet is, de ekkor előre be kell állítani az alapértelmezett mentési formátumot a Save As...-nél).
Téma megosztása:
Oldal 1 / 1