HWSW Informatikai Kerekasztal: Forma 1 II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (192 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 189
  • 190
  • 191
  • 192
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Forma 1 II. Értékeld a témát: -----

#3801 Felhasználó inaktív   pitius 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 05. 30. 11:38

Idézet: Drummaster - Dátum: 2005. máj. 30., hétfő - 12:24

Csak azt a BAR hondát, amelyiktől pár centire suhant el, mikor kipördült. Akár el is sodorhatta volna, mint a sz@rt. Szóval ez így nem igaz. Kimi saját magán kívül mindazokra veszélyes volt, akik a környékén haladtak. Ettől függetlenül továbbra is azt mondom, hogy én is kint maradtam volna a helyében. Dupla vagy semmi.

Drum ez pont nem volt jó...mert tavaly a mi Zsoltikánkat ütötte ki, pont Gomb kolléga ilyen szituban...(valsz ott is tudható volt a problem, mégsem reagáltak rá, vagy nem időben).

Szal a szándékosság itt nem áll fenn, csak annyiban, hogy utólagosan a legrosszabb megoldást választották.

Jelzem nekem az ominózus FA vs. DC incidens óta nem szimpi a spanyol srác(még mindig fel tudom idézni Palik Laca mérhetetlenül gúnyos kacaját, miszerint FA hogy megetette a vén rókát...)

#3802 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 30. 11:38

Idézet: Carmaged - Dátum: 2005. máj. 30., hétfő - 12:30

Szándékosan? Ugyanaz gyakorlatilag műszaki okból győzelmi zászlóvá válni, illetve beleállni a fékbe, amikor valaki pár méterre követ?

Igen, szándékosan, mivel senki nem szorított stukkert sem Kimi, sem a csapatvezető halántékához, hogy kint maradjon a kocka kerékkel. Ők döntöttek így, bevállalták a kockázatot. Amúgy sem az volt a kérdés, hogy szándékosan veszélyeztetett-e másokat, vagy sem, hanem maga az a tény, hogy veszélyeztetett-e másokat. Igen, veszélyeztetett. Másodlagos, hogy szándékosan-e. Igen, szándékosan, ugyanis még 10-15 kör volt vissza a futamból, amikor már rázkódott a verda a kocka kerék miatt. Sokkal valószínűbb volt hogy széthullik, minhogy kibírja futam végéig. Csodával határosnak tartom, hogy kibírta az utolsó előtti körig.

#3803 Felhasználó inaktív   pitius 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 30. 11:41

Idézet: Drummaster - Dátum: 2005. máj. 30., hétfő - 12:38

Igen, szándékosan, mivel senki nem szorított stukkert sem Kimi, sem a csapatvezető halántékához, hogy kint maradjon a kocka kerékkel. Ők döntöttek így, bevállalták a kockázatot. Amúgy sem az volt a kérdés, hogy szándékosan veszélyeztetett-e másokat, vagy sem, hanem maga az a tény, hogy veszélyeztetett-e másokat. Igen, veszélyeztetett. Másodlagos, hogy szándékosan-e. Igen, szándékosan, ugyanis még 10-15 kör volt vissza a futamból, amikor már rázkódott a verda a kocka kerék miatt. Sokkal valószínűbb volt hogy széthullik, minhogy kibírja futam végéig. Csodával határosnak tartom, hogy kibírta az utolsó előtti körig.

Minden versenyző potenciálisan veszélyforrása a másiknak...nem kell ehhez műszaki hiba.

Új javaslat...egyenként nyomja le minden versenyző a távot, aztán hirdessenek végeredményt... :D
Sőt..nevezzen minden real F1 pilóta a HWSW F1 bajnokságba...így nem lesz semmilyen sérülése sem senkinek :D

Szerkesztette: pitius 2005. 05. 30. 11:45 -kor

#3804 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 30. 11:41

Idézet: Drummaster - Dátum: 2005. máj. 30., hétfő - 12:38

Azt hiszem, azt csak a McLaren csapat tudja, hogy mennyi esélye volt kibírni, vagy még ők sem. Felesleges tippelni, úgysem találjuk el. Az pedig, hogy számodra/számunkra meglepő egy technikai részlet, semmit nem jelent. Nem mi tervezzük azokat a gépeket.

Még mindig nem látom be, hogy miért ugyanaz valakinek az orra előtt szándékosan, szívatási céllal beleállni a fékbe, mint kockáztatni, hogy félig műszaki hiba miatt elszáll az autó. Ráadásul az idő nagyon kis részében volt KR más közelében, míg FA és DC között 10 méter sem volt.

#3805 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 30. 11:45

Idézet: Indy - Dátum: 2005. máj. 30., hétfő - 12:17

Téged minősít ha ezt a következtetést vontad le.  :down: :vallranditos smile:

Amit írtál, nem lehet más következtetést levonni. Mivel a legpechesebb és a legtehetésgesebb pilóta.
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#3806 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 30. 12:21

Idézet: Carmaged - Dátum: 2005. máj. 30., hétfő - 12:41

Azt hiszem, azt csak a McLaren csapat tudja, hogy mennyi esélye volt kibírni, vagy még ők sem. Felesleges tippelni, úgysem találjuk el. Az pedig, hogy számodra/számunkra meglepő egy technikai részlet, semmit nem jelent. Nem mi tervezzük azokat a gépeket.

Még mindig nem látom be, hogy miért ugyanaz valakinek az orra előtt szándékosan, szívatási céllal beleállni a fékbe, mint kockáztatni, hogy félig műszaki hiba miatt elszáll az autó. Ráadásul az idő nagyon kis részében volt KR más közelében, míg FA és DC között 10 méter sem volt.

Nem láttam olyan nyilatkozatot, amiben bárki elismerte volna, hogy Alonso szándékosan, másik versenyző szivatása céljából beleállt volna a fékbe... :think:

#3807 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 30. 12:24

Idézet: Drummaster - Dátum: 2005. máj. 30., hétfő - 13:21

Nem láttam olyan nyilatkozatot, amiben bárki elismerte volna, hogy Alonso szándékosan, másik versenyző szivatása céljából beleállt volna a fékbe... :think:

Lehet, hogy csak görcsöt kapott a lába....

#3808 Felhasználó inaktív   Taranis 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 30. 12:28

Idézet: Carmaged - Dátum: 2005. máj. 30., hétfő - 12:41

Azt hiszem, azt csak a McLaren csapat tudja, hogy mennyi esélye volt kibírni, vagy még ők sem. Felesleges tippelni, úgysem találjuk el.

És ez lényeg, kár is vitázni, hogy mi lett volna ha...

Technikai sportban nincs 'ha'.

Majd valamikor a héten kiadnak egy hivatalos jelentést, hogy megvizsgálták, ez és ez derült ki.
Addig meg kár egymás száját tépni, hogy: "nem így hanem úgy, mert ha ez így, akkor az úgy." :)

De hogy én is találgassak kicsit: speciel nem gondolom, hogy egy kerékcsere sokat javított volna az épp széthullófélben lévő felfüggesztésen.

Az meg sem fordult a fejetekben, hogy azét nem hívták ki a boxba kereket cserélni, mert mindegy lett volna? Ez is csak ők tudhatják, és lehet, hogy ezt nem is fogják az orrunkra kötni.

Na jöhet a fika :D

#3809 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 30. 12:33

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2005. máj. 30., hétfő - 13:24

Lehet, hogy csak görcsöt kapott a lába....

Aham... Akkor tehát ugye jól gondolom, hogy ha Carmaged sporttárs feltevésekre alapozta a ténymegállapítását és szerinted megállja a helyét, akkor az én feltételezéseim alapján leírt megállapításaim is megállják a helyüket. ;)

#3810 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 30. 12:36

Idézet: Drummaster - Dátum: 2005. máj. 30., hétfő - 13:33

Aham... Akkor tehát ugye jól gondolom, hogy ha Carmaged sporttárs feltevésekre alapozta a ténymegállapítását és szerinted megállja a helyét, akkor az én feltételezéseim alapján leírt megállapításaim is megállják a helyüket. ;)

Nem, szimpla kötözködés volt, srry érte. Csak a mai nap megint kiderült hogy Alonso hibátlan, überjó és egyébként is Kimi egy f@sz mert szétment a felfüggesztése, de Alonso még a kavicságyba is olyan nagyszerüen tud bemenni, hogy ki tud belőle kecmeregni.

#3811 Felhasználó inaktív   Indy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 30. 12:41

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2005. máj. 30., hétfő - 13:36

Nem, szimpla kötözködés volt, srry érte. Csak a mai nap megint kiderült hogy Alonso hibátlan, überjó és egyébként is Kimi egy f@sz mert szétment a felfüggesztése, de Alonso még a kavicságyba is olyan nagyszerüen tud bemenni, hogy ki tud belőle kecmeregni.

Ezt már megint honnan vetted?  :rolleyes:

Az hogy Raikkönen vagy Alonso a jobb pilóta, soha az életbe nem tudjuk meg. Ugye tudod miért?
"All the way up to six if I have to... Maybe even faster than you."

#3812 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 05. 30. 12:43

Idézet: Carmaged - Dátum: 2005. máj. 30., hétfő - 12:16

Ha ennyire objektív vagy, akkor észrevehetnéd azt is, hogy KR senkit nem veszélyeztetett a nyerni akarásával, ellenben FA pl. DC-dal is eljátszotta az ominózus idő előtt satuzós játékot. KR csak a saját bőrét vitte vásárra, FA pedig másét. Nem kis különbség.

Onnantól kezdve, hogy egy csapat pilótája tudatosan önveszélyes autóval (amely bármely pillanatban darabokra hullhat) közlekedik, nem kérdés, hogy mások bőrét is vásárra viszi. A baleset mindig benne van ebben a sportban. De az az autó életveszélyes volt. És nem csak Kimi-re nézve.

Csak a szerencsén múlott, hogy nem lett komoly baj a dologból.

Idézet

Az objektivitást pedig nagyon nehezen tudom elképzelni egy olyan embertől, aki a Renault sikereit T/1-ben értékeli, emellett személyeskedik is. Valahogy nagyon nem fér össze.

Aham. Hát ez mellément! Talán neked sem ártana elolvasni a hozzászólásaimat visszamenőleg, kinyilatkoztatsz velem kapcsolatban bármit is!
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#3813 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 30. 12:43

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2005. máj. 30., hétfő - 13:36

Én egyiket sem állítottam, ha visszaolvasod a hozzászólásaimat, láthatod.

#3814 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 30. 12:45

Idézet: Drummaster - Dátum: 2005. máj. 30., hétfő - 13:43

Én egyiket sem állítottam, ha visszaolvasod a hozzászólásaimat, láthatod.

Nem is neked szántam, csak ott "jött ki".

#3815 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 05. 30. 12:50

Idézet: Carmaged - Dátum: 2005. máj. 30., hétfő - 12:28

Bocsánat, a T/1-et elnéztem.

Viszont a személyeskedés ezzel az indulatos stílussal fűszerezve és az objektivitás még mindig nehezen fér össze számomra. Bocsánat, biztosan az én hibám.

Igen, a te hibád. Ugyanis most éppen azt a sunyi, uszító csúsztatást műveled, amit Mumia próbált elkövetni ellenem!

Ha valaki ilyet tesz, akkor talán ne csodálkozzon azon, ha indulatosan válaszolok neki (ráadásul nem az első eset volt, hogy Mumia olyasmivel -ugyanezzel- vádolt itt a topicban, ami nem igaz; de akkor még indulatmentesen válaszoltam neki. Most telt be a pohár.)!

Amit könnyen te is elérhetsz, ha ezt folytatod. Vagy tényleg legyél tisztában a hozzászólásaimmal 2 évre visszamenőleg, vagy maradj csöndben. Igazoltad előző hozzám intézett hozzászólásoddal is, hogy fogalmad nincsen arról, miről beszélsz, miről mondasz ítéletet. Hogyan merészeled így megkérdőjelezni az objektivitásomat a Forma1-el, annak szereplőivel kapcsolatban?

De nem tűröm a személyemet érintő megjegyzéseidet úgy, hogy semmi valóságalapja nincsen!

#3816 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 05. 30. 12:52

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2005. máj. 30., hétfő - 13:45

Hát akkor kinek szántad? Azért kiváncsian várom beidézett hozzászólásokkal, hogy ki, mikor és hol írta mindazt az agyrémet, amit te sértődöttségedben írtál!  :think:

#3817 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 30. 13:03

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2005. máj. 30., hétfő - 13:45

No problemo, senor. ;)

#3818 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 05. 30. 13:09

OFF: Drum! Nem jön az a privi?  :( /OFF

#3819 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 30. 13:35

Idézet: Piftuka - Dátum: 2005. máj. 30., hétfő - 14:09

OFF: Drum! Nem jön az a privi?  :( /OFF

Off: Már jórészt megírtam, még kiegészítem és a napokban elküldöm. Annyira ledöbbentem attól, amit írtál, hogy azóta írom a választ. /off

#3820 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 30. 13:37

Idézet: Drummaster - Dátum: 2005. máj. 30., hétfő - 13:33

Láttad az esetet? :think:

Téma megosztása:

• (192 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 189
  • 190
  • 191
  • 192
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.