Idézet: somafero - Dátum: 2005. márc. 23., szerda - 18:14
Ezt nem hiszem ez basszus!
Bocsika mert lemaradt az a kurva szmájli a végéről!
Bocsika,mert nem tudtam hogy a "kapcsolatotokat" érintette meg valamilyen szinten az egész.
Sajnálnám ha a topik végleg eltűnne a föld színéről a hüleségem miatt.
NYISS MÁR EGY ÚJAT PLÍZ ÉS SORRY AGAIN

Köszönöm, hogy megnyitottad a topikot, valamilyen szinten elégtétel volt és jól esett.
Ennek ellenére a saját topikomat már nem fogom megnyittatni.
Természetesen nem egyedüli és kizárólagos okozója vagy a dolognak, de mióta átkerült a topikom
a társalgóba, azóta több atrocitás is ért. Igaz, hogy jó nagy cseppként, de te voltál az utolsó a pohárban.
Nem hiszem, hogy okot adtam bárkinek bármikor is, hogy engem bántson.
Igazából nem akarom túlragozni a dolgot, kissé elegem lett abból, hogy céltábla legyek, még a saját topikomban is.
És igen, jól látod a helyzetet _Y_-nek van köze hozzám (Ő a kedvesem), aki mindvégig nyomon követte a topikot, és kizárólagosan azért regisztrálta magát, hogy legalább egyvalaki kiálljon
mellettem, ha másra nem számíthatok...
Sajnálom, hogy így alakult...azt gondoltam vidámabban tudom eltölteni az időmet az itt lévő emberekkel.
Persze ez nem azt jelenti, hogy most egy látványos kivonulást akarok végrehajtani, mert leszek még erre-arra, csak merőben megváltoztatom az eddigi hozzáállásomat.
Ezt a topikot pedig én úgy gondolom zárassátok be, ne legyen még egyel több ok az utálatomra.
és egy nagy ZSÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍR, csak azért mert a ZSÍR-klán tiszteletbeli tagja vagyok