Idézet: yeahsp - Dátum: 2005. máj. 26., csütörtök - 23:46
ne általánosíts... biztosan van olyan eset is, ahol segít, de láttam már nem1 olyat, ahol kifejezetten ártott... jól nézett ki, de a nagy VPU borda és a memóriák között ~1-2 mm vastag szivacs szerű valami volt, ami csak távtartóként működött, és a gyakorlatban nélküle többet bírt a ram...
a gépemben régebben volt 2*256 DDR400-as Samsung... alapból 460MHz-et bírtak... raktam rá bordát (sok pici alu, szóval nem egy ferde lap), és ugyanúgy 460MHz max... aztán fölé applikáltam 2 db ventit, tekertek ezerrel, és így már 470MHz-et is vittek... de csak maga a borda nem volt elég, kifejezetten erősen kellett fújni a +2%-ért... annyira még a VF700 sem tolja a levegőt, mint amilyen tornádót azok a ventik csináltak...
te az ún. "Thermal Pad"-ekről beszélsz, ami pl MSI kari alap hűtési megoldásán is szerepel!
na ezek valóban rontanank a hőleadásaon, inkább ott tartják a meleget! mint írtam párszor, miután felkerült VF700 és levegőre kerültek íly módon a memória modulok, jóval többet tudtam kihozni belőleük!
ami Omegáékat illeti.
senki nem mondta, hogy nem lehet feltenni a memo süniket, de igenis lehet, van amelyiket farigcsálás nélkül, van amelyiket egy minimális kis lamella lecsippentéssel! többször volt erről már szó, sőt képeket is linkeltek a kedves userek. pont.
én annó még ezen postok előtt tettem fel VF700-at ezért nem tettem őket rá, most meg már nem nyúlok gépbe emiatt, hisz így is tökéletesen megy! hogy meddig? 1-2 év? 3? és? addigra már akkor is új VGA kerülne a gépbe, ha semmi baja sem lenne, ami mondjuk valsz nem is lesz, de legyen igazad, és én is épp most sütőm, lassú tűzőn halálra a karit!
ASUS P6T Deluxe V2 * INTEL CORE I7 920 "D0" * SCYTHE MUGEN2 * 3x1GB MUSHKIN XP3 CL7 * GAINWARD GTX570 PHANTOM * CORSAIR VX550 * COOLERMASTER HAF922 * SAMSUNG BX2450 24"