MAksztOr elekrtroniksz Leégett Maxtor
Elküldve: 2005. 04. 25. 16:37
Elküldve: 2005. 04. 25. 17:27
ha segítséget kérsz másoktól, legalább annyira tiszteld meg őket, hogy érthetően és tagoltan írod le a problémádat.
köszi.
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt
Elküldve: 2005. 04. 25. 18:19
Megtudtam, hogy "Köcsög pösti" vagyok. Ujjé!
Elküldve: 2005. 04. 25. 18:58
Idézet: qnadam - Dátum: 2005. ápr. 25., hétfő - 18:27
ha segítséget kérsz másoktól, legalább annyira tiszteld meg őket, hogy érthetően és tagoltan írod le a problémádat.
köszi.
Te pedig a mondat elején található picike kis drága betücskéket, ha nem lehetne-e...
Elküldve: 2005. 04. 25. 19:30
Ndruu!
Nem tudok más mondani: írd be a merevlemezed pontos típusszámát - hátha úgy könnyebben tud segíteni valaki egy kósza panellal, vagy jótanáccsal -, hirdesd meg a Bolhán, és legközelebb igyekezz szabatosan, helyesen megfogalmazni, leírni, hogy mi a bajod.
Elküldve: 2005. 04. 25. 21:05
Idézet
eléggé vészjóslóan hangzik, pláne, ha az egész gép csinálta...
Konfig: MSI 790GX-G65, AMD Phenom II X3 720 @X4 @3000MHz, Crucial Ballistix Tactical LP DDR3 1333MHz CL7 8GB kit, MSI Radeon HD 7770 OC 1GB, Intel X-25M 160GB, Western Digital Caviar Red 1TB, Pioneer DVR-216D, Corsair HX-450 Modular, Cooler Master Hyper TX2 @Chieftec AF-0925PWM, Cooler Master Centurion 534 Black, Dell P2414H, APC Back-UPS ES 700VA, D-Link DSL-321B @DChard, Asus RT-N66U @Shibby, Creative GigaWorks T20 Series II, SteelSeries 4H, Genius KB-G265, Logitech G100s
Elküldve: 2005. 04. 25. 21:10
Idézet: Ndruu - Dátum: 2005. ápr. 25., hétfő - 17:37
Merrefelé laksz?
Ha elmondod kicsit részletesebben, mi is történt, akkor ha tudunk találkozni, megnézem idehaza a wincset, hátha tudok érdemben tenni vmit.
Ennyit tudok neked ajánlani.
Elküldve: 2005. 04. 26. 06:36
igen rossz pillanatom lehetett
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt
Elküldve: 2005. 04. 26. 07:17
XC-biker-t kell kergetni az ügyben, illetve ha műxik elektronikacserével, egy kölcsönmentés erejéig nekem is van ilyen vinyóm.
Elküldve: 2005. 04. 26. 08:33
Idézet: 2-More - Dátum: 2005. ápr. 26., kedd - 6:17
XC-biker-t kell kergetni az ügyben, illetve ha műxik elektronikacserével, egy kölcsönmentés erejéig nekem is van ilyen vinyóm.
Köszi a reklámot!
Elküldve: 2005. 04. 26. 09:44
Elküldve: 2005. 04. 26. 14:17
Idézet: Ndruu - Dátum: 2005. ápr. 26., kedd - 10:44
Ha érdekel vezérlőkölcsön, nyugodtan küldj privit...de azzal tisztában kell lenned, hogy egy panelcsere nem biztos, hogy megoldás lesz...akár a kölcsönpanelt is tönkrevághatod vele.
Elküldve: 2008. 07. 30. 22:42
Volt, aki akkor BAN-t javasolt, manapság én is szoktam, ha újoncok értelmetlenül nyitogatnak topikot.
Akkoriban még nem volt nálam net, csak telefonról tudtam internetezni, azon pedig percdíjas volt és gyorsan kellett írni. A segítség is gyorsan kellett, úgyhogy ezért született ez a kurta topik.
A winchester azóta is csak porosodik a polcon, nem tudtam működésre bírni.
Azóta megtanultam a fórumozást és szerencsére a hülye rövidítésekből is kinőttem.
Itt a hwsw-n nem nagyon fogok továbbra sem tevékenykedni, de a PH!-n bárki megtalál, aki a "Maksztor elektroniksz" topikomért meg akar kövezni.
Köszönöm az utólagos megértést és köszönöm mindenkinek, aki megpróbált anno segíteni.
PPeter-t és XC-biker-t is szoktam látni, talán mindketten segítettek már más ügyben.
Elküldve: 2008. 07. 31. 09:06
Idézet: Ndruu - Dátum: 2008. júl. 30., szerda - 23:42
Volt, aki akkor BAN-t javasolt, manapság én is szoktam, ha újoncok értelmetlenül nyitogatnak topikot.
Akkoriban még nem volt nálam net, csak telefonról tudtam internetezni, azon pedig percdíjas volt és gyorsan kellett írni. A segítség is gyorsan kellett, úgyhogy ezért született ez a kurta topik.
A winchester azóta is csak porosodik a polcon, nem tudtam működésre bírni.
Azóta megtanultam a fórumozást és szerencsére a hülye rövidítésekből is kinőttem.
Itt a hwsw-n nem nagyon fogok továbbra sem tevékenykedni, de a PH!-n bárki megtalál, aki a "Maksztor elektroniksz" topikomért meg akar kövezni.
Köszönöm az utólagos megértést és köszönöm mindenkinek, aki megpróbált anno segíteni.
PPeter-t és XC-biker-t is szoktam látni, talán mindketten segítettek már más ügyben.
Üdv újra itt, nem fog megkövezni senki
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)
Elküldve: 2008. 08. 25. 11:33
Egy Maxtor DiamondMax Plus 9 120GB-os ATA 133-as winchesterhez keresek elektronikát. Egy adatlementés idejére, max 1 napra, vagy meg is vásárolnám.
A főbb paraméterek, amiknek egyezniük kellene:
Vinyó típus: 6Y120P0
Code: YAR41BW0
A boardon található legnagyobb IC száma: 040111300
Az IDE csatlakozó feletti kódszám: F8FYA
Nagy segítség lenne,
köszi, szilárd
Elküldve: 2008. 08. 25. 19:35
Idézet: oszy - Dátum: 2008. aug. 25., hétfő - 12:33
Egy Maxtor DiamondMax Plus 9 120GB-os ATA 133-as winchesterhez keresek elektronikát. Egy adatlementés idejére, max 1 napra, vagy meg is vásárolnám.
(...)
Nagy segítség lenne,
köszi, szilárd
Nem lenne akkora segítség, sőt. Idézek a HWSW egy februári cikkéből, ennek fényében dönts:
Idézet
A Kürt Zrt. marketing-igazgatója, Frankó Csuba Dea szomorú képet festett a jelenlegi helyzetről. A céghez beérkezett merevlemezek nem kevesebb mint 90 százaléka avatatlan kezektől származó nyomokkal érkezik, ami azt jelenti, hogy száz meghajtóból kilencven szenvedett el az elveszett, sérült, visszaállítandó adatokra nézve veszélyes otthoni próbálkozást.
(...)
Sajnos a sufniban próbálkozók nem csak az adatokban tehetnek kárt, hanem rontják a cég statisztikáit is, hiszen a 80 százalékos sikerarányra e szakavatatlan próbálkozások kedvezőtlen hatással vannak.
Ehhez még hozzá kell tenni, hogy egy elektronika hozzá van hangolva a tányérokhoz. Pontos térképpel rendelekzik a gyártási eljárás során kialakult gyenge blokkokról, mely minden merevelemzen máshol vannak. Természetesen ezeket az elektronika a térkép alapján automatikusan átugorja, így a rendszer számára láthatatlanok maradnak. Egy idegen elektronikában a térkép totál máshogy fog kinézni, így valóban sokkal komolyabb veszélybe sodorhatja az adatokat, mint egy szakszerű adatmentés.
Még egy idézet a végére:
Idézet
Ami hordozható, az nem megbízható!
Elküldve: 2008. 09. 16. 15:31
Idézet: Root_Kiskacsa - Dátum: 2008. aug. 25., hétfő - 20:35
(Teljes cikk)
Ehhez még hozzá kell tenni, hogy egy elektronika hozzá van hangolva a tányérokhoz. Pontos térképpel rendelekzik a gyártási eljárás során kialakult gyenge blokkokról, mely minden merevelemzen máshol vannak. Természetesen ezeket az elektronika a térkép alapján automatikusan átugorja, így a rendszer számára láthatatlanok maradnak. Egy idegen elektronikában a térkép totál máshogy fog kinézni, így valóban sokkal komolyabb veszélybe sodorhatja az adatokat, mint egy szakszerű adatmentés.
Még egy idézet a végére:
Akkor érdekességképpen az ellenpélda. Múlt héten megérkezett az ebay-ről 6$-ért rendelt F8FYA kódú vinyóelektronika.
Kicseréltem a rosszat és azóta tökéletesen működik a vinyó, minden partíció látható, az összes file-t hibátlanul le tudtam menteni és azóta is használom a vinyót.
Elküldve: 2008. 09. 16. 16:01

Súgó
A téma zárva.