Két hálókártya, két PPPoE kapcsolat
Elküldve: 2005. 05. 06. 10:34
Elküldve: 2005. 05. 06. 10:36
Idézet: Joeman - Dátum: 2005. máj. 6., péntek - 10:34
Igen megoldhato altalaban vagy Linux alatt, vagy a Winszerver tamogatja alapbol ezt. Ahoz hogy tenylegesen hasznalhato is legyen a szolgaltatonak is tamogatnia kell ezt a megoldast. De valamikor volt ilyenrol szo kulon topicban vagy valamelyik halozatosban.
Elküldve: 2005. 05. 07. 08:39
-C0pp3rM!n3-
Elküldve: 2005. 05. 07. 15:00
Idézet: Coppermine - Dátum: 2005. máj. 7., szombat - 9:39
-C0pp3rM!n3-
Köszi Coppermine!
Ez kell nekem!!!! Mégegyszer köszi!!!!!!!!!
Elküldve: 2005. 05. 09. 08:07
Idézet: Joeman - Dátum: 2005. máj. 7., szombat - 15:00
Ez kell nekem!!!! Mégegyszer köszi!!!!!!!!!
Azért mielőtt bevásárolsz belőle, VSZ érdemes elolvasnod ezt cikket is róla:
https://www.hwsw.hu/...kid=941&oldal=1
Elküldve: 2005. 05. 09. 16:21
Idézet: ec-1752 - Dátum: 2005. máj. 9., hétfő - 9:07
https://www.hwsw.hu/...kid=941&oldal=1
Köszi az infót, elolvastam a cikket.
Azóta kijött egy újabb firmware, amiben megoldják a szinkronizációs problémákat.
Mostanában nem tudom megvenni, talán egy hónap mulva. Majd megírom a tapasztalataimat.
Elküldve: 2005. 06. 09. 21:09
Viszont csak mindig az egyik WAN port csatlakozik PPPoE-vel, a másik kap egy kamu IP címet és Default gateway címet. Persze a másodikon nincs forgalom, pedig a router próbálná a rossz kapcsolaton is küldeni a csomagokat, természetesen sikertelenül.
Van két PPPoE loginnevem, de a jelszó ugyanaz mindkettőhöz. Nem hiszem hogy hogy ez lenne a baj.
Van valakinek tapasztalata ezzel az eszközzel kapcsolatban?
A másik észrevételem, hogy nem tudok új QoS szabályt megadni neki, mert mikor beírok minden paramétert, és rákattintok a SAVE gombra, kiírja hogy változtattam a beállításokon, és nyomjam meg az apply gombot. De ekkor már visszalépett a QoS menübe, ahol a beírt szabályom sehol sincs.
Ja, és a fórumra sem tudok írni rajta keresztül. Lehet NATolni kéne. Lövésem sincs hogy miként kell
Elküldve: 2005. 07. 09. 21:46
Idézet: Joeman - Dátum: 2005. jún. 9., csütörtök - 20:09
Viszont csak mindig az egyik WAN port csatlakozik PPPoE-vel, a másik kap egy kamu IP címet és Default gateway címet. Persze a másodikon nincs forgalom, pedig a router próbálná a rossz kapcsolaton is küldeni a csomagokat, természetesen sikertelenül.
Van két PPPoE loginnevem, de a jelszó ugyanaz mindkettőhöz. Nem hiszem hogy hogy ez lenne a baj.
Van valakinek tapasztalata ezzel az eszközzel kapcsolatban?
A másik észrevételem, hogy nem tudok új QoS szabályt megadni neki, mert mikor beírok minden paramétert, és rákattintok a SAVE gombra, kiírja hogy változtattam a beállításokon, és nyomjam meg az apply gombot. De ekkor már visszalépett a QoS menübe, ahol a beírt szabályom sehol sincs.
Ja, és a fórumra sem tudok írni rajta keresztül. Lehet NATolni kéne. Lövésem sincs hogy miként kell
Keresd meg Krinyot.O irta a cikket,es O nyustolte sokaig.Rendkivul sok beallitast kiprobalt es igy eleg sok tapasztalata van.
https://forum.hwsw.h...c=70634&hl=402d

Súgó
A téma zárva.