Remélem ezt még olvassátok: szóval semmi nasa meg ilyesmi, csak egy freemail-es postafiók jelszó miatt lenne rá szükségem mert elfelejtettem:-) Fizetnék is érte! Ja, és lehet hogy ezek a crackerek, nem hackerek, mindegy. Segítsetek légyszi! Itt ugye tudtok írni nekem? Úgy láttam van olyan opció, előre is köszi. Azok is írjanak, akik vkit tudnak ajánlani.
Oldal 1 / 1
lezárták a témámat:-(( :-((
Elküldve: 2005. 08. 16. 19:58
ja, és ha nem akarnak IP-t adni vagy mittomén, akkor adják meg ők a címüket, és majd én írok nekik, vagy csetre megyünk, ahogy akarjátok. biztos meg lehet oldani. hiszen sokan vesznek igénybe crackereket. vagy akkor azt mondjátok meg, hogy találhatok a net segítségével vkit. kérdezzek végig mindenkit egyenként a cseten h értenek e hozzá?
Elküldve: 2005. 08. 16. 20:05
Legegyszerűbb ha megpróbálod kitalálni. Rámegy majd jó sok időd meg felhúzod magad párszor, de te tudod miket szoktál jelszóként használni...
Amennyiben pedig nem saját fiókról van szó, hát azt nem igazán támogatjuk errefelé...
Amennyiben pedig nem saját fiókról van szó, hát azt nem igazán támogatjuk errefelé...
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...
We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.
Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!
We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.
Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!
Elküldve: 2005. 08. 16. 20:07
hogy érted h errefelé? azt hittem itt van az ország informatikai krémje. nem mehetek mégsem a minimax oldalra tanácsért:-) vagy ti itt mind cracker-ellenesek vagytok? vagy csak látszólag?
Akkor hol tanyáznak a crackerek? nekik nincs fórumuk?
Elküldve: 2005. 08. 16. 20:12
Idézet: dasydasy - Dátum: 2005. aug. 16., kedd - 20:54
Remélem ezt még olvassátok: szóval semmi nasa meg ilyesmi, csak egy freemail-es postafiók jelszó miatt lenne rá szükségem mert elfelejtettem:-) Fizetnék is érte! Ja, és lehet hogy ezek a crackerek, nem hackerek, mindegy. Segítsetek légyszi! Itt ugye tudtok írni nekem? Úgy láttam van olyan opció, előre is köszi. Azok is írjanak, akik vkit tudnak ajánlani.
Látom nem értesz a szóból: törvénybe ütköző cselekmény végrehajtásához keresel segítséget, illetve "szakembert". Most elnéző leszek és simán bezárom. Ha még egyszer ilyesmivel próbálkozol, akkor kitiltalak a fórumból. Remélem érthető voltam.
PPéter - CDGRAB.HU (volt BURN.HU)
Téma megosztása:
Oldal 1 / 1

Súgó
A téma zárva.