Audio kábelt dugtam át házon belűl, ha már fölnyitottam, kitakarítottam, akkor meg már levettem a ventillátort a prociról, mert porcicás volt. Volt rajta ezüstpaszta (2002-ben még szabadott), ezt letöröltem (óvatosan, pzs-vel), majd a procit visszatettem, és újra bekentem pasztával, amit kicsit elegyengettem a fecskendő hegyével. Ekkor valamiben elakadtam, és amikor letisztítottam a dolgot, hogy jobban megnézzem, láttam, hogy a proci fémtokján, az 1-es láb környékén lett egy kb 1,5 mm-es luk, ami elég mély, szerintem lemegy a proci nyák-jáig. Jól beparáztam, de nem tudtam mást tenni, mint hogy összerakjam a cuccot, a lukból és környékéról a paszát eltávolítva, ahogy tudtam.
A gép megy, a proci hőmérséklete normális, sőt, kicsit hidegebb, talán a takarítás miatt, az én hőmérsékletem viszont megemelkedett, és meg is izzadtam.
A kérdés: ki látott már ilyet, mekkora gáz van? Használhatom-e a gépet (mivel nincs mozgó alkatrész, gondolom, igen), Levehetem-e még a hűtőt az életben a prociról (matathatok-e ott)?
A Windows-om legális és OEM, és már volt egyszer a licenszet érintő szerelés, a procicsere annak számít? Nem akarom, hogy egy így tönkremenő proci miatt kelljen egy új Win-t venni a régi géphez...
Ha már volt a téma földobva, akkor bocsi, most kicsit zaklatott leki állapotban vagyok, nem kerestem rá alaposan...
Csatolt képek:
Szerkesztette: Hülyesamu 2005. 08. 25. 10:03 -kor

Súgó
A téma zárva.