A program amin dolgozom tartalmaz egy Névjegy ablakot.
Na most ez a Névjegyablak mindig elindul amikor elindítom a programomat, és a háttérbe lapul valahol.
Ha viszont a programomban a névjegyet szeretném előhozni akkor előjön a Névjegyablak, de nem aktív az egyetlen gomb rajta, igy be se tudom csukni a Névjegyablakot. Csak ugy tudom becsukni ha becsukom a formomat amiről elindította.Ez mind azért van mert a háttérbe van valahol induláskor. Nem adtam meg neki sehol hogy elinduljon.
Akkor mégis hol van beíródva a forráskódba, mert már átrágtam magam az egész programon és nemtalálom.
Oldal 1 / 1
Delphi hibák
Elküldve: 2005. 09. 17. 20:39
Idézet: Attila1981 - Dátum: 2005. szept. 17., szombat - 19:00
A program amin dolgozom tartalmaz egy Névjegy ablakot.
Na most ez a Névjegyablak mindig elindul amikor elindítom a programomat, és a háttérbe lapul valahol.
Ha viszont a programomban a névjegyet szeretném előhozni akkor előjön a Névjegyablak, de nem aktív az egyetlen gomb rajta, igy be se tudom csukni a Névjegyablakot. Csak ugy tudom becsukni ha becsukom a formomat amiről elindította.Ez mind azért van mert a háttérbe van valahol induláskor. Nem adtam meg neki sehol hogy elinduljon.
Akkor mégis hol van beíródva a forráskódba, mert már átrágtam magam az egész programon és nemtalálom.
Hmm, ennek nem itt a helye, imho.
Egyébként amennyire emlékeim tiszták, valami Form.Visible meg Form.Active boolokkal kell játszanod.
And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul.
“It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.”
“It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.”
Elküldve: 2005. 09. 20. 11:37
Van egy kis problémám! Elkészült a delphis programom! Vann benne adatbázis és videólejátszás. A videóbejátszás a Delphi Media Playerjával van megoldva. Elkészítettem a programom telepítőjét. A probléma csak akkor keződött mikor olyan gépre telepítettem ahol nincsen Delphi. Olyan gépen ahol van Delphi ott simán fut. Az adatbázist már megoldottam, de a Delphi Media Playerjával nemjutok semmire ugyanis, nem megy. Mit kell még csatolnom a telepítés készítésekor, és hová? Próbáltam betenni a telepítésbe a MPlayer.dcu és a MPlayer.res fájlt is, de így sem ment. Van még valahol valami tartézékai a Playernak.
Ha nem lehet így megoldani, a Windows Media Playerral hogyan kell meghívni gombnyomásra a videóbejátszást. Kérlek segítsetek!!!!
Ha nem lehet így megoldani, a Windows Media Playerral hogyan kell meghívni gombnyomásra a videóbejátszást. Kérlek segítsetek!!!!
Elküldve: 2005. 09. 20. 11:49
Ennek még mindig baromira nem a Másvilágban van a helye.
And as we wind on down the road
Elküldve: 2005. 09. 20. 12:39
Idézet: kroozo - Dátum: 2005. szept. 20., kedd - 12:49
Ennek még mindig baromira nem a Másvilágban van a helye.
Akkor hová tegyem
Elküldve: 2005. 09. 21. 07:26
Idézet: Attila1981 - Dátum: 2005. szept. 20., kedd - 12:39
Akkor hová tegyem
Communitas magistrorumban egy csomó delphis topic van. Ott is próbálkoztál mint láttam.
Where you come from... is gone.
Where you thought you were going to... were never there.
Where you are ain't no good, unless you get away from there!
Where you thought you were going to... were never there.
Where you are ain't no good, unless you get away from there!
Téma megosztása:
Oldal 1 / 1

Súgó
A téma zárva.