Üdv mindenkinek!
Teljesen laikus vagyok a programozás terén. Ezért szeretném, ha valaki megírná, lehet-e egy java-ban írt programban rögzíteni a mediaplayert. Jelenleg egy programban a képernyő közepén jelenik meg, ami zavarja a program használatát. Meg lehet-e adni egy fix helyet, hogy mindig ott jelenjen meg, ha az audiofile ikonjára kattintok? Jó lenne tudnom, mielőtt tovább gyötröm a kéréssel a programozót.
Segítsetek!!!
Oldal 1 / 1
Java mediaplayer rögzítése
Elküldve: 2005. 10. 02. 17:33

Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred
Elküldve: 2005. 10. 02. 18:12
Régi motoros!
Köszönöm a választ, de mivel mint írtam laikus vagyok. Mire a programozónak? Én kértem, hogy rejtse el vagy legalább rögzítse a lejátszót, hogy ne rondítsa el az oldalt. Ő azt mondta, hogy ez lehetetlen. Nem vagyok bizalmatlan, de már láttam jó néhány programot, amiben minden esztétikus volt. Mit mondjak neki, mivel győzzem meg?
Köszönöm a választ, de mivel mint írtam laikus vagyok. Mire a programozónak? Én kértem, hogy rejtse el vagy legalább rögzítse a lejátszót, hogy ne rondítsa el az oldalt. Ő azt mondta, hogy ez lehetetlen. Nem vagyok bizalmatlan, de már láttam jó néhány programot, amiben minden esztétikus volt. Mit mondjak neki, mivel győzzem meg?
Elküldve: 2005. 10. 02. 18:18
Kissé rossz helyre nyitottad a topikot. Javaslom, hogy próbáld megtalálni a megfelelő fórumszekciót (gy.k.: ez itt az Alaplap, Processzor szekció).
PPéter - CDGRAB.HU (volt BURN.HU)
Téma megosztása:
Oldal 1 / 1