Üdv mindenkinek!
Végigolvastam a topikat, de sajna a kérdésemre nem nagyon kaptam választ, ezért nyitottam meg ezt a topikot.
Röviden: ADSL előfizetés. A szomszédom beszállna az előfizetésbe, ha ő is tudná használni a netet. Az en gépembe mégegy halókártya, s azon netezne ő is. Ha ez jó mi kell még hozzá? tudna valaki ajánlani valami jó kis progit?
S leheteséges e ugy megoszatni az ADSL-t, hogy az én gépem off-ban van.
Thx
Oldal 1 / 1
T-com ADSL net megosztas 2 gep között othon
Elküldve: 2005. 11. 03. 16:11
Idézet: Burni - Dátum: 2005. nov. 3., csütörtök - 15:05
Üdv mindenkinek!
Végigolvastam a topikat, de sajna a kérdésemre nem nagyon kaptam választ, ezért nyitottam meg ezt a topikot.
Röviden: ADSL előfizetés. A szomszédom beszállna az előfizetésbe, ha ő is tudná használni a netet. Az en gépembe mégegy halókártya, s azon netezne ő is. Ha ez jó mi kell még hozzá? tudna valaki ajánlani valami jó kis progit?
Thx
Thx
Elég szomorú, hogy végigolvastál mindent és nem vetted észre ezt: Net megosztás
Rendszergazda vagyok. Ha röhögni lát, mentsen!
"De sokkal nagyobb a valószínűsége annak, hogy Kecskemét külsőn fejedre esik egy bazi nagy sárga tehén."
"De sokkal nagyobb a valószínűsége annak, hogy Kecskemét külsőn fejedre esik egy bazi nagy sárga tehén."
Elküldve: 2005. 11. 03. 16:17
Idézet: Burni @ 2005. nov. 3. - Dátum: csütörtök - 16:05
Remelem, hogy a nem a Dumaparty aktualisat olvastad vegig...
Ha ez jó mi kell még hozzá?
Egy vmilyen router, vagy egy olcso, regi konfig vmelyik cel OS-sel, mert akkor a ket konfigon egymastol fuggetlenul lehet netezni... -->
Csatolt fájl:
-
hwsw_kereso_megosztas_haloeszkozok.png (0byte)
Letöltések:: 22
Téma megosztása:
Oldal 1 / 1

Súgó
A téma zárva.