kód figyelő Keresek ilyen progit!!
Elküldve: 2005. 11. 06. 22:42
Hátha itt van olyan aki tud segiteni mert sajnos olyan problémám van, hogy a keresztlányom elszökött de vissza jött viszont szerintünk valami nem normális haverja biztatta erre a hülyeségre. Szükségem lenne egy olyan progira ami figyeli a számitogépen használt prgikat és megjegyzi a kodokat. Hátha igy fény derül a titkos jótanács adó kilétére!
Thx elöre is.
Elküldve: 2005. 11. 06. 23:02
2. Ez a "keresztlányos" duma érdekes, de nem tudom hogy jön egy számítástechnikai fórumra, nem inkább a keresztlányod és a szülei között kéne inkább egy beszélgetés? Ha kiderül, hogy kémkedtek utána, még rosszabb is lehet...
Arról nem beszélve, hogy szvsz ez az eset csak amolyan kamu duma, egyszerűen egy kémprogramot keresel, amit mittudomén mondjuk a főnököd gépére akarsz telepíteni...
Elküldve: 2005. 11. 06. 23:10
Idézet: DuRaCeLl @ 2005. nov. 6. - Dátum: vasárnap - 22:42
Nem kod, hanem jelszo.
Szerkesztette: blash 2005. 11. 06. 23:11 -kor
Elküldve: 2005. 11. 06. 23:23
Elküldve: 2005. 11. 07. 09:11
Idézet: SuMMeR - Dátum: 2005. nov. 7., hétfő - 0:02
2. Ez a "keresztlányos" duma érdekes, de nem tudom hogy jön egy számítástechnikai fórumra, nem inkább a keresztlányod és a szülei között kéne inkább egy beszélgetés? Ha kiderül, hogy kémkedtek utána, még rosszabb is lehet...
Arról nem beszélve, hogy szvsz ez az eset csak amolyan kamu duma, egyszerűen egy kémprogramot keresel, amit mittudomén mondjuk a főnököd gépére akarsz telepíteni...
1. ha ismerném az ilyen progikat akkor nem kérnék tanácsot .
2. ugy jön ide ez a duma, hogy egy progira lenne szükségem nem szülöi tanácsadásra bár csak 2 évvel vagy idösebb nálam nem tudom voltál-e ilyen helyzettben de ha igen akkor progi helyett fejtsd meg egy 14 éves kamasz fejét pls
3. tényleg olyan írjon csak aki tud is segiteni pls
Thx
Elküldve: 2005. 11. 07. 10:45
Idézet: DuRaCeLl - Dátum: 2005. nov. 7., hétfő - 9:11
Thx
Szia!
Valamikor régen volt egy ilyen program, az volt a neve: MySpy. Felinstall után, akár többszintű jelszóval védve futott a gépen, a háttérben. Mindent figyelt, és jegyzetelt. Mikor mit indítottál el, másodpercre pontosan, milyen oldalakat lestél neten, ésatöbbi... HTML, TXT fájlokba mentve akár e-mailen is el tudta küldeni, akár beállított időközönként az eredményeket.
Sajnos jelszavakat, loginokat nem emlékszem, hogy figyelt volna... De azért keress rá, régen volt már, azóta lehet egy friss verzió már azt is tudja!

p. Tomi Filth
Elküldve: 2005. 11. 07. 15:40
Idézet: DuRaCeLl - Dátum: 2005. nov. 7., hétfő - 9:11
3. tényleg olyan írjon csak aki tud is segiteni pls
Thx

Öregem, ha olvasnál, látnád, hogy én írtam mit kell keresned a neten:
Idézet: SuMMeR - Dátum: 2005. nov. 6., vasárnap - 23:02
[...]
És akkor a Te Google kulcsszavad: keyboard+monitoring
Az első néhány találatban mát ott figyelnek a programok...
Elküldve: 2005. 11. 07. 20:04
Idézet: Tomi Filth - Dátum: 2005. nov. 7., hétfő - 11:45
Valamikor régen volt egy ilyen program, az volt a neve: MySpy. Felinstall után, akár többszintű jelszóval védve futott a gépen, a háttérben. Mindent figyelt, és jegyzetelt. Mikor mit indítottál el, másodpercre pontosan, milyen oldalakat lestél neten, ésatöbbi... HTML, TXT fájlokba mentve akár e-mailen is el tudta küldeni, akár beállított időközönként az eredményeket.
Sajnos jelszavakat, loginokat nem emlékszem, hogy figyelt volna... De azért keress rá, régen volt már, azóta lehet egy friss verzió már azt is tudja!

p. Tomi Filth
thx
megnézem neked is thx SuMMeR azt is megnézem!!
Elküldve: 2005. 11. 14. 18:09