Idézet: ReeChee - Dátum: 2005. nov. 28., hétfő - 10:46
Fiúk!
M3-at most végülis mikor lehet "megkaparintani"?
Én kis túlzással azért az autóért játszom, nem mondom hogy anélkül favatkát sem, de....
Másik:
Muffler tip-et, tehát kipuffogót csak Én nem találom, vagy kiszedték belőle?
Meséljétek el plíz hogy hogy van ez a stripe-os téma, még Én sem találkoztam vele, igaz csak a kilencedik vagyok még... Nomeg néha nemértem mit akar a rendőrös küldetéseknél, mi ez a milestone téma?
BMW: a végén, utána végig tudod tolni a kihagyott versenyeket a bömbivel, vagy a 70 challenge-et, if you wish
egyébként egy M3-as sosem közelítené meg az itteni toplevel autókat, dehát már kellett valami európai is...
Muffler, neon, repülőajtó és hasonó csicsákat kiszedtek belőle, nem találod meg.
Stripe? U mean spike? A Spike a tüskés csapda az NFS korábbi részeiből, ha rámész, buktad. Ha ilyennel találkozol, akkor gyanúsan üres lesz az út egyik fele, ott ne menj...

vagy férj el a fal és a tüske között és akkor jó. Időlassítás segíthet, ha máshogy nem megy.
Van még heat, ez az a mutató, h mennyire akarnak a zsaruk elkapni. Ez minden kocsira egyedi, a safe house-ban megnézheted az autók heatjét, üldözés közben meg jobb felül található minden más adattal együtt.
Szerkesztette: UseR 2005. 11. 28. 10:14 -kor