HWSW Informatikai Kerekasztal: Need for Speed : Most Wanted (II.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Need for Speed : Most Wanted (II.)

#1161 Felhasználó inaktív   bucsher 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 11. 27. 21:01

Idézet: Cadaver - Dátum: 2005. nov. 27., vasárnap - 21:45

-Né má Béla ott van az a fekete lángokkal díszített Porsche, amit úgy keresünk már mióta!!
-Áá az nem az nem látod ezen más spoiler van!
-Ja tényleg.
-Nédd má az a nénike lopott egy narancsot a gyümölcsárustól!
-Kapjuk elő a gumibotot, és adjunk neki!!

-Te Józsi, ott az a szokásos porse, elkapjuk?
-Á, most megint lement 3ra a lángja, mi meg spike stripesek vagyunk, és csak 4 fölött dolgozunk.
-Kár.
ALWAYS COCA COLE

#1162 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 27. 21:51

Épp most sikerült elbuknom egy 4 milliós bounty-t azzal hogy a pursuit braker után kirakta elém a szögeket......
| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©:::    :::Windows Licencek:::    :::Windows Portal:::
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.

#1163 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 27. 21:56

Idézet: FlowM@N - Dátum: 2005. nov. 27., vasárnap - 21:51

Épp most sikerült elbuknom egy 4 milliós bounty-t azzal hogy a pursuit braker után kirakta elém a szögeket......

Szögeket mikor pakolnak?
Mert már 8. vagyok a blacklisten, de még nem találkoztam vele, pedig az egyik milestone az is volt a 8.-nál, hogy kerüljek el 2 szöget, de nem rongáltak ezzel a zsaruk.
Faster! Harder! Cadaver!

#1164 Felhasználó inaktív   N_Gabber 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 27. 21:58

jók ezek a zsarus kommentek :nevet2:  :nevet:

én most ezzel megyegetek:
Kép
kár hogy az eclipse-re feltettem 3 egyedi tuningot, a mercin jobb lett volna :(

#1165 Felhasználó inaktív   bmw 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 27. 21:59

En most megyek a 10.elllen de meg mindig a Cobaltot hasznalom, szerintem eleg jo.:)
"A legszebb dolog az életben, maga az élet!"

Abit AN8 Ultra, AMD Athlon64 3500+ Venice, 2x512 Mb Kingston 400 Mhz,Gigabybte 7300GS passziv  vga,  120GB IBM/Hitachi vinyo, LG 4120b DVD iro, 19" Samsung SyncMaster 193P+ TFT, Terratec 400 TV Tuner, 420W Chieftec...

#1166 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 27. 22:07

Idézet: 42nd_Butcher - Dátum: 2005. nov. 27., vasárnap - 21:01

-Te Józsi, ott az a szokásos porse, elkapjuk?
-Á, most megint lement 3ra a lángja, mi meg spike stripesek vagyunk, és csak 4 fölött dolgozunk.
-Kár.

:nevet2:  :nevet2: Hehe csak most olvasom, ezek szerint a tüskebökik 4 fölött jönnek

:drive: Így toltam az előbb ;)
Faster! Harder! Cadaver!

#1167 Felhasználó inaktív   djviktorio 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 27. 22:15

Én meg mostanság csak ritkán játszok vele, mivel nincs rá időm.. Egyébként nekem ilyen a merdzsóm!
Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
Kép

#1168 Felhasználó inaktív   gene 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 27. 23:28

Idézet: Manitou 2 - Dátum: 2005. nov. 27., vasárnap - 16:42

A forgalom kurva idegesítő a dragba, szerintem nagyon elbaxták ezt a részét, régebben az UG1 -2 ben a dragversenyek voltak az egyik kedvenceim, ebben meg örülök ha sikerál végigmenni úgy hogy egy sügér autós be ne forduljon elém, vagy egy kiba ...kamion. :(

a drag-ben ami tetszik az UG-hoz képest, hogy egy kis kocctól nem leszek "Totaled"-os, hanem folytathatom a versenyt
PSN ID: geneMTS

A férfiak és a fiúk között nincs más különbség, csak a játékok ára. // A munka nem f@sz, állhat napokig.[/center]

#1169 Felhasználó inaktív   UseR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 28. 00:00

Idézet: gene - Dátum: 2005. nov. 28., hétfő - 0:28

a drag-ben ami tetszik az UG-hoz képest, hogy egy kis kocctól nem leszek "Totaled"-os, hanem folytathatom a versenyt

sztm jó a drag. nehezebb, viszont időlassítás nélkül így több benne a kihívás... UG-ben csak el kellett kerülni azt a 3 autót, oszt ami a csövön kifér.... itt nagy ritkán kell a nitróra lépni ahhoz, hogy nyerjek... jah és a 4 kerekes Micu 5-ből 5-ször lépte le a Gallardót a startnál :)

EvoVIII póver. Az UG-ben nem jött be, viszont itt nagyon zsír. CLK500 is iszonyat jó, olyan hangja van, hogy vrrrrrrrmmmmmm ... ááá :) viszont az is hátsókerekes => nemkő. Jó lesz majd zsarut törni. Tire tuning megmarad a Gallardóra, asszem. :)

A végére egy pár kép a Micuról és a drag szépségeiről:

Kép

Kép

Kép

Szerkesztette: UseR 2005. 11. 28. 00:06 -kor

#1170 Felhasználó inaktív   netcobra 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 28. 09:44

Na tegnap enis jatszottam kb 15 orat a jatekkal, egyszer sem akadt :D  Igaz, csak 800*600 ban probaltam, de majdnem minden mas maxon..
Ha mar a merciknel tartunk, nekemis van egy:
Kép
Egy masik eleg brutal gep:
Kép
#1: HP 6000Pro Desktop
#2: Ipad 2 32GB WiFi+3G ; Huawei Ideos S7 Slim 3G
#3: Nokia Booklet 3G
#4: Gigabyte EP45T-DS3R, E8200@3.2, 12GB DDR3, Gigabyte HD4850+ZL, OCZ Vertex 2 SSD+ 2x320GB Raid0, WD Elements 2TB, Chieftec 620W. Mobil: Nokia E72 + Iphone 4, Playstation 3 320GB

#1171 Felhasználó inaktív   ReeChee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 28. 09:46

Fiúk!

M3-at most végülis mikor lehet "megkaparintani"?
Én kis túlzással azért az autóért játszom, nem mondom hogy anélkül favatkát sem, de....

Másik:
Muffler tip-et, tehát kipuffogót csak Én nem találom, vagy kiszedték belőle?

Meséljétek el plíz hogy hogy van ez a stripe-os téma, még Én sem találkoztam vele, igaz csak a kilencedik vagyok még... Nomeg néha nemértem mit akar a rendőrös küldetéseknél, mi ez a milestone téma?
<b>OO = [||] [||] = OO </b>   Kereklámpás BMW M3 Forever!
Mielőtt bármit kérdezel >> <a href='http://www.google.com' target='_blank'>Google</a>      Ha bármi baj van >> Cserélj tápot!
Konfig: X2 5600+, 4096 MB GEIL DDR-II 800, OCZ Vertex 30GB, Asus 8800GT 512MB, Samsung 913N 19" TFT - 8ms
<i><b>Failure is a "Postponed Success"</b></i>

#1172 Felhasználó inaktív   UseR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 28. 10:13

Idézet: ReeChee - Dátum: 2005. nov. 28., hétfő - 10:46

Fiúk!

M3-at most végülis mikor lehet "megkaparintani"?
Én kis túlzással azért az autóért játszom, nem mondom hogy anélkül favatkát sem, de....

Másik:
Muffler tip-et, tehát kipuffogót csak Én nem találom, vagy kiszedték belőle?

Meséljétek el plíz hogy hogy van ez a stripe-os téma, még Én sem találkoztam vele, igaz csak a kilencedik vagyok még... Nomeg néha nemértem mit akar a rendőrös küldetéseknél, mi ez a milestone téma?

BMW: a végén, utána végig tudod tolni a kihagyott versenyeket a bömbivel, vagy a 70 challenge-et, if you wish :)

egyébként egy M3-as sosem közelítené meg az itteni toplevel autókat, dehát már kellett valami európai is... :)

Muffler, neon, repülőajtó és hasonó csicsákat kiszedtek belőle, nem találod meg.

Stripe? U mean spike? A Spike a tüskés csapda az NFS korábbi részeiből, ha rámész, buktad. Ha ilyennel találkozol, akkor gyanúsan üres lesz az út egyik fele, ott ne menj... :) vagy férj el a fal és a tüske között és akkor jó. Időlassítás segíthet, ha máshogy nem megy.

Van még heat, ez az a mutató, h mennyire akarnak a zsaruk elkapni. Ez minden kocsira egyedi, a safe house-ban megnézheted az autók heatjét, üldözés közben meg jobb felül található minden más adattal együtt.

Szerkesztette: UseR 2005. 11. 28. 10:14 -kor

#1173 Felhasználó inaktív   ReeChee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 28. 10:38

Idézet: UseR - Dátum: 2005. nov. 28., hétfő - 11:13

BMW: a végén, utána végig tudod tolni a kihagyott versenyeket a bömbivel, vagy a 70 challenge-et, if you wish :)

egyébként egy M3-as sosem közelítené meg az itteni toplevel autókat, dehát már kellett valami európai is... :)

Muffler, neon, repülőajtó és hasonó csicsákat kiszedtek belőle, nem találod meg.

Stripe? U mean spike? A Spike a tüskés csapda az NFS korábbi részeiből, ha rámész, buktad. Ha ilyennel találkozol, akkor gyanúsan üres lesz az út egyik fele, ott ne menj... :) vagy férj el a fal és a tüske között és akkor jó. Időlassítás segíthet, ha máshogy nem megy.

Van még heat, ez az a mutató, h mennyire akarnak a zsaruk elkapni. Ez minden kocsira egyedi, a safe house-ban megnézheted az autók heatjét, üldözés közben meg jobb felül található minden más adattal együtt.

I mean spike of course.
Köszi a gyors választ.
Kipuffogókivételt sajnázom.
M3 nagyonjó ne fikázzuk, azt is lehet tuningolni az egekig ha akarod...
A lángot értettem, a milestone-t nem tom mi, persze tom, mérföldkő, de mi is az a játékban.
Mielőtt bármit kérdezel >> <a href='http://www.google.com' target='_blank'>Google</a>      Ha bármi baj van >> Cserélj tápot!
Konfig: X2 5600+, 4096 MB GEIL DDR-II 800, OCZ Vertex 30GB, Asus 8800GT 512MB, Samsung 913N 19" TFT - 8ms

#1174 Felhasználó inaktív   UseR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 28. 10:47

Idézet: ReeChee - Dátum: 2005. nov. 28., hétfő - 11:38

I mean spike of course.
Köszi a gyors választ.
A lángot értettem, a milestone-t nem tom mi, persze tom, mérföldkő, de mi is az a játékban.

a milestone bizonyos mérföldő, ami ahhoz kell, h továbbmehess a ranglétrán. kb mission. A bounty mission-öknek 4 fajta attribútuma van, amit teljesíteni kell: totál bounty, pursuit time, dodging spike/road blocks, total police cars destroyed. Ha a kitűzött attribútumot eléri valamiből az üldözésed, akkor meglesz 1 (vagy több) milestone. Ha megvan minden, akkor az adott szinten kipipálhatod a maradék összes rendőrös küldetést.

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2005. 11. 28. 10:53

Idézet: ReeChee - Dátum: 2005. nov. 28., hétfő - 10:38

I mean spike of course.
Köszi a gyors választ.

az M3-hoz hozzá se nyúlhatsz, csak festés meg matrica azt ennyi vót csókolom...

#1176 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 28. 11:12

Idézet: diegho - Dátum: 2005. nov. 28., hétfő - 10:53

A BMW AG.-nek így is egy vagon pénzt kifizetett az EA, már azért is, hogy az elején benne szerepelhessen az M3, meg a végén picit autókázhass vele. Ahhoz, hogy belenyúlkálhass, meg spoilerezd az M3-at a te kényed-kedved szerint, nincs az a pénz, amit le kellene tejelni a BMW AG-nak.  ;)

#1177 Felhasználó inaktív   ReeChee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 28. 11:12

Idézet: diegho - Dátum: 2005. nov. 28., hétfő - 11:53

Az elég gáz.

Azért az életben hálisten nem így van, közvetlen a biliárd asztal megvásárlása után kezdem is a spórolást. : - D

De hogy ON is legyek:
Az ellenfelek mennyire genyásodnak a listán felfelé?
Komolyan mondom idáig a legtöbbet a golfos őrültel kinlódtam, a porsche kajmánt pikk-pakk elnyertem pl.  :confused:

#1178 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 28. 11:14

6-os éz 7-es heat level nincs is blacklistben vagy csak nálam bolondult meg? :D :D
| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©:::    :::Windows Licencek:::    :::Windows Portal:::

#1179 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 28. 11:17

Idézet: ReeChee - Dátum: 2005. nov. 28., hétfő - 12:12

Az elég gáz.

Azért az életben hálisten nem így van, közvetlen a biliárd asztal megvásárlása után kezdem is a spórolást. : - D

De hogy ON is legyek:
Komolyan mondom idáig a legtöbbet a golfos őrültel kinlódtam, a porsche kajmánt pikk-pakk elnyertem pl.  :confused:

Nem lesznek sokkal durvábbak. Csak a szokásos 500-al megyek ha már úgyis vezetsz 20 másodperccel és a cél előtt 1 méterrel megelőzlek. :Đ

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2005. 11. 28. 11:17

Idézet: ReeChee - Dátum: 2005. nov. 28., hétfő - 11:12

Az elég gáz.

De hogy ON is legyek:

ha jól emlékszem akkor a top3-ban 1 restartom volt cayman-el ami nem volt fullra tuningolva. A Drag-et nem számolom bele, ott mindig 2-3 szor lassan végigcammogom a pályát, megnézem hol mi fog befordulni, keresztbeállni, elémteleportálni, rámszakadni, felrobbani és utánna már elsőre meg is van.

Téma megosztása:

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.