HWSW Informatikai Kerekasztal: Need for Speed : Most Wanted (II.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Need for Speed : Most Wanted (II.)

#1241 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 11. 28. 21:56

Amúgy munkatársam gyakran vitt régebben Peugeotot gyorsulásira, mikor még az volt neki, és olyankor 99-es oktánnal ment, és fullra le volt szedve a légszűrő.  :) Ömlött be minden, ami csak megy ilyenkor...  :D

#1242 Felhasználó inaktív   FragMaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 28. 21:58

Idézet: bmw - Dátum: 2005. nov. 28., hétfő - 21:41

Meg a manualis valtast. :D

ne állatkodj már az a lényege :D

automata váltó fujj...majd, ha kövéren ülök öregkoromban a repülő audi a16 -osban és lusta leszek váltani... :Đ
Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H

#1243 Felhasználó inaktív   Agrakos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 28. 22:03

Észrevételeim több órányi játékkal a hátam mögött:

Az árnyék el lett cseszve, mindenkinek ajánlott levenni teljesen, még akkor is van valamennyi árnyék, ilyenkor nem pixeles, és ami a legfontosabb, nagyban gyorsítja a játékot! Nálam annyira, hogy 1280x1024-ben, árnyék max beállítás mellett nem lehetett max aniso és max antialiasing beállítással játszani, csak úgy, ha ezke ki voltak lőve, most lehet (többnyire 40-50 fps). (Ha már volt erről szó, akkor sorry.)

Szégyen az UG2 után, hogy mennyire redukálták a tuning tárgyak fajtáját és számát. :reklamacio: A hülye amerikai gyereknek már meghaladta az értelmi képességeit, hogy a kocsira lehetett például visszapillantót és kipufogót is tenni? :bolond:

Ezen kívül óriási baj, hogy a tuning lehetőségek leredukálódtak néhány plusz-minuszos csúszkára. :mad:

A kecsappal még mindig nem vagyok kibékülve. A hüly e gép állandóan azt műveli, hogy kanyarban elmegy, mint a dög, utána egyenesben lelassít, hogy beérjem. És a befutó előtt 300 méterrel pedig úgy jön föl akár 500 méteres hátrányból is, mintha repülőgép hajtómű hajtaná. Köszi EA!  :(

Aztán, a választható autó színek. Az is tragédia. Nincs egy normális kék, vagy piros szín. Tele va nbuzi színekkel. Miért? Az UG színjei nem voltak jók?

Ezeket leszámítva jó kis levezető a progi egyelőre. 11. ellenfélnél járok, még mindig a régi Lexus-omat használom, most akarok átnyergelni az EVO-ra.

Gondolom a későbbiekben azért fogom néha tépni a hajamat, főleg a drag-eken.

Annak örülök, hogy süt a nap végre, és az is jó, hogy újra vannak rendőrök. A kocsi paletta is rendben van, csakhát nagy BMW fan lévén, nekem egy rémálom, hogy nem lehet szbadon tuningolni egy BMW-t! Bezzeg merciből van 100, és azokat tuningolni is lehet.

Összességében az az érzésem, hogy az EA is egyre inkább a név alapján akarja eladni a gémet, nem pedig a tartalommal, ami a játékban van...

#1244 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 28. 22:20

Idézet: Agrakos - Dátum: 2005. nov. 28., hétfő - 22:03

hogy nem lehet szbadon tuningolni egy BMW-t! Bezzeg merciből van 100, és azokat tuningolni is lehet

Nyilván a Mercedesnek nem volt pofája akkora lóvét kérni az EA-től, mint a BMW AG-nak, aki akkora summáért csak annyit enged, hogy az elején fél percig vezethesd az M3-at, és a végén picit autókázhass vele, tuning nélkül.

#1245 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 28. 22:48

Kiderült már, hogy mit keres a játék könyvtárában a 350Z mappa? :)
Esetleg egy Nissan 350Z-ről van szó? És valami cheattel lehet előhozni?  :think:
- Where are we going?
- Let's go find out.

#1246 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 28. 22:57

Idézet: Agrakos - Dátum: 2005. nov. 28., hétfő - 22:03

Észrevételeim több órányi játékkal a hátam mögött:
[...]
Szégyen az UG2 után, hogy mennyire redukálták a tuning tárgyak fajtáját és számát. :reklamacio: A hülye amerikai gyereknek már meghaladta az értelmi képességeit, hogy a kocsira lehetett például visszapillantót és kipufogót is tenni? :bolond:
[...]
A kocsi paletta is rendben van, csakhát nagy BMW fan lévén, nekem egy rémálom, hogy nem lehet szbadon tuningolni egy BMW-t! Bezzeg merciből van 100, és azokat tuningolni is lehet.
[...]

Alapvetően ez a játék másról szól.
Még az UG-ben (különösen a kettőben) a tuning volt a lényeg, a többi csak kerítés, addig itt a rendőrökkel való hajszán van a hangsúly.
Én meértem hogy kivették a tuning nagy részér, hiszen itt pl nem fényképezkedünk újság címlapra, hanem felvesz a trafipax, hogy mennyivel megyünk. Itt mi közellenséget alakítunk, aki időről-odőre lebontja a fél várost,amit mágikus gyorsasággal újra építenek  :D , hogy lerombolhassuk újra. 

Szerintem épp nincs rendeben a kocsi paletta mintha, hol a skyline, meg az MX-5-ös, nem hittem a szememnek amikor nem találtam őket sehol sem.
Faster! Harder! Cadaver!

#1247 Felhasználó inaktív   bmw 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 28. 23:45

Az autokrol a tuningot ha egyszer felraktam mar nem lehet leszedni?
Pl atrakni egy masikra.
Koszike.:)
"A legszebb dolog az életben, maga az élet!"

Abit AN8 Ultra, AMD Athlon64 3500+ Venice, 2x512 Mb Kingston 400 Mhz,Gigabybte 7300GS passziv  vga,  120GB IBM/Hitachi vinyo, LG 4120b DVD iro, 19" Samsung SyncMaster 193P+ TFT, Terratec 400 TV Tuner, 420W Chieftec...

#1248 Felhasználó inaktív   Lali-213 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 28. 23:47

Idézet: bmw - Dátum: 2005. nov. 28., hétfő - 23:45

Az autokrol a tuningot ha egyszer felraktam mar nem lehet leszedni?
Pl atrakni egy masikra.
Koszike.:)

Átrakni biztos nem lehet. Viszont ha visszaváltasz a gyári "tuningra" akkor mintha visszakapnál egy kis pénzt. Az is valami, nem? ;)
The names and the faces have changed, but the game is still the same.

#1249 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 28. 23:53

Idézet: Kory - Dátum: 2005. nov. 28., hétfő - 13:50

...
S pont ezt kritizálták, hogy semmi "extra" igazából az autó a Boxsterhez képest, csak azért csinálta a német gyár, hogy pótoljon egy piaci szegmenst, nincs benne akkora feeling és újdonság-erő.

Viszont qrva jól néz ki! Nagyon hasonlít ugyan a 911-re, de nekem valahogy a vonásai szebbek! Gyönyörű autó! :up:  :respect:
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

#1250 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 29. 00:17

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2005. nov. 28., hétfő - 21:20

Nyilván a Mercedesnek nem volt pofája akkora lóvét kérni az EA-től, mint a BMW AG-nak, aki akkora summáért csak annyit enged, hogy az elején fél percig vezethesd az M3-at, és a végén picit autókázhass vele, tuning nélkül.

Nem tuning nélkül, fel van az turbózva rendesen, és szükség is van rá... :D  :respect:

Na még csak annyit, hogy végigtoltam, illetve majdnem... mindenesetre engem is kerülgetett az elmebaj, de egy gyomorfekély mindenképp!  :reklamacio: Razort lenyomtam a végén (elég láma volt, de mind1, még a kis sárga gyerek is jobban megszorított a Mercijével), és azzal szoptam rengeteget, ami utána jön. Na mind1, nem mondom, hogy mi, még nem biztos, hogy mindenki a végére ért. Aki végignyomta, úgyis tudja, hogy ennek is mi a befejezése, na hát mikor elkezdte ezerrel a "loading"-ot, és tekerte a vinyót, mint a hülye, akkor kezdtem el lelkendezni, hogy "VÉGRE! Valami fullos kis movie jön biztos" Hát nem az jött... hanem a desktop, hogy tegye a f...át a forró zsírba Bill Gates meg az összes Microsoftos goddamn motha'f*cker... :reklamacio:
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

#1251 Felhasználó inaktív   UseR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 29. 00:39

húú, most mennék a lamborghini ellen, de ma már nem :) majd holnap este....

mindenesetre volt egy olyan tollbooth race, hogy vagy hatszor újrakezdtem... végig kell tépni 290-es átlaggal a pályát, egyszer koccantam falnak, és 0.15 sec maradt a végére :eek: de a micura már nem költök, majd a 'Ghinire :)

#1252 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 29. 01:35

Nekem meg volt egy verseny az előbb, és egy rohadt A3 a szarrá húzott Gallardomat úgy alázta, hogy sírtam :D Kb 10szer kezdtem újra, hiába perfect launch+nitroztam is, már rajtnál otthagyott  :eek:
11.-re valahogy sikerült az első kanyarban megelőzni, utánna már simán megvolt :D
- Where are we going?
- Let's go find out.

#1253 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 29. 06:35

Idézet: Cadaver - Dátum: 2005. Nov. 28., Monday - 22:57

Szerintem épp nincs rendeben a kocsi paletta mintha, hol a skyline, meg az MX-5-ös, nem hittem a szememnek amikor nem találtam őket sehol sem.

mert ez nem underground. ha rizskalyha kell -> goto ug2
JóSebesség

#1254 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 29. 06:58

jezusisten.. a gamestaros MW cikk ubergagyi lett.  :rolleyes:
JóSebesség

#1255 Felhasználó inaktív   scip 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 29. 07:12

köhümmm...

nagybetűs kritika
"I have to do this..."

#1256 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 29. 07:35

Idézet: scip - Dátum: 2005. nov. 29., kedd - 7:12

köhümmm...

nagybetűs kritika

Megmondta a tutit a cikkíró, az biztos :D
Tulképpen egyet is értek, én speciel a grafika, a hangok, meg a zenék miatt tolom. A kecsöp röhejes, a zsaruk szintén. De amíg ilyen kegyetlen hangja van a Lambomnak váltáskor, alagútban (lábamnál van a mélynyomó :cool: ), addig játszok vele.
GS cikk tényleg annyira gagyi?  :rolleyes: Ma akartam megvenni.
- Where are we going?
- Let's go find out.

#1257 Felhasználó inaktív   inter15 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 29. 07:47

Ez lett a vége !! :D  :D

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
<b><span style='font-size:8pt;line-height:100%'><span style='color:#FF8C00'>Gigabyte P35-DS3 , C2D E8200  475x8, Gigabyte 9600 GT  , 2 X DDR2 2048MB 1066Mhz Kingmax , 2X 750 GB Samsung Sata II hdd , FSP 500W , Samsung 223BW" Wide TFT LCD monitor </span></span></b>

#1258 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 29. 07:49

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2005. nov. 28., hétfő - 18:54

Akkor most az én Golf V-ösömről is véleményt tessék!

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

:cool:  :respect:

A forma kimondottan jó összeállítás. Illik a kocsihoz a felni, nem túlzásba vitt a bodykit sem és a hátsó szárny sem egy repülőről menesztett darab szerencsére, hanem ide való. A végére jön a de. Túl fekete.  :) Felniből is lehet nem matt hanem csillogót választani, amúgy nekem kimondottan bejönnek a fekete felnik, csak akkor maga a mocsit nem kéne ennyire sötétre festeni. Ebben olyan vagy vagy a hozzáállásom.
Ja és a motorháztetőért is gratula. Ez való ide.

A festést fel lehetne dobni ha már a sötéthez ragaszkodsz egy fekete és egy világosabb árnyalat vegyes alkalmazásával, van az az egész testes vinyl cuccos azok közül lehet szépen két színt rátenni, igaz ha azt rosszul választja meg valaki nagyon el lehet vele baszni.  ;)
My photos

#1259 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 29. 07:51

Idézet: evone - Dátum: 2005. nov. 28., hétfő - 19:13

Itt a fesőműhelyt kéne dícsérni?  :think:  Mert a kocsi külsőre teljesen stock.  :D
My photos

#1260 Felhasználó inaktív   bucsher 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 29. 07:55

Idézet: sebgutkopf - Dátum: 2005. nov. 29., kedd - 8:49

nem túlzásba vitt a bodykit

Pedig ez az első lökös ronda. Mondjuk illik egy tuning-golfhoz :D
ALWAYS COCA COLE

Téma megosztása:

• (126 Oldal)