Köszi a dícséretet, nekem is tetszik
Need for Speed : Most Wanted (II.)
Elküldve: 2005. 12. 01. 12:33
Direkt raktam ide, ott senki sem látja
Amúgy ilyen thumbnailek sztem maradhatnak itt, aki nagy képet akar berakni, az menjen oda.
- Where are we going?
- Let's go find out.
- Let's go find out.
Elküldve: 2005. 12. 01. 16:11
Hát gyerekek..emlékeztek arra az ominózus lehúzós cikkre...azt kell sajna mondjam, hogy a rendőrségi autók A.I. és sebesség viszonyában sajna igaza volt az írónak...hülyék de gyorsak...meg ott csal a gép ahol nem szégyel: 2x megcsinálta ugyanazt ugyanott: izomra tépek fel egy dombon a sztrádán...domb tetéjén nem látni a szembe forgalmat...következmény: jön szembe egy kamion meg egy kisautó. A kisautó volt a választásom. Csakhogy kisauto oldalra fordul, hátulja beakad kamionba, beékelódik én meg nem tom kitolni. BUSTED. Ekkor azt mondom magnak, jól van megesik...de rá 2 perce ugyenzt megint eljátszotta...centiről centire... meg egy nem látható kanyar végén egyszercsak tiphopp feltünik 2 monsta és PONT eltalálnak akárhogy szlalomozol
. Szomorú atz kell ondjam...
Kezdek kiábrándulni...
Üdv Lewis
Kezdek kiábrándulni...
Üdv Lewis
"Néha mindenki elkövet néhány hibát/De ha magadba nézel és azt látod hogy/A szíved tiszta akkor/ Jó az út amin jársz és többé/ Ne is fordulj vissza" -Tankcsapda-Örökké tart
Elküldve: 2005. 12. 01. 16:14
Idézet: Pietrosz - Dátum: 2005. dec. 1., csütörtök - 12:55
Szép. Már csak a garázsban kéne kitakarítani, hogy ne egy ilyen poros helyen álljon ez a gyöngyszem.
My photos
My photos
Elküldve: 2005. 12. 01. 16:16
Idézet: -Turbo- - Dátum: 2005. dec. 1., csütörtök - 13:12
azt ugye tudjatok, hogy ez itt
?
goto nfsmw garage.
Utána ez a topic miről fog szólni? Ez a gama nagyrészben eleve a kocsikról szól. Szerintem egy játéknak eleve fölösleges két topic.
Ez csak egy vélemény.
My photos
My photos
Elküldve: 2005. 12. 01. 16:27
Idézet: sebgutkopf - Dátum: 2005. dec. 1., csütörtök - 16:16
Utána ez a topic miről fog szólni? Ez a gama nagyrészben eleve a kocsikról szól. Szerintem egy játéknak eleve fölösleges két topic.
Ez csak egy vélemény.
Ez csak egy vélemény.
Ide jönnek a fikázós hozzászólások a garázsba meg majd az istenítőek...remélem nem lesz igazam...csak nehogy a falra fessem az ördögöt
"Néha mindenki elkövet néhány hibát/De ha magadba nézel és azt látod hogy/A szíved tiszta akkor/ Jó az út amin jársz és többé/ Ne is fordulj vissza" -Tankcsapda-Örökké tart
Elküldve: 2005. 12. 01. 16:48
srácok, a gallardo tényleg elég brutál... Evo azóta pihen, és asszem pihenni is fog még egy keveset...
full Ultimate tuning, a 2 elnyert performance tuning már nem megy fel, mert nincs hova 

Matricát nekem se volt szívem rátenni, majdnem stockon hagytam, olyan szép (és akkora hangja van!!!).
Matricát nekem se volt szívem rátenni, majdnem stockon hagytam, olyan szép (és akkora hangja van!!!).
Szerkesztette: UseR 2005. 12. 01. 16:49 -kor
Elküldve: 2005. 12. 01. 16:50
Idézet: Vortex07 - Dátum: 2005. Nov. 30., Wednesday - 14:04
Lotus: tobb kep nem fert be? Ossze sem birom szamolni osszesen hany mega! Muszaj terhelni a forumot 66 millio keppel?
Megkerek mindenkit hogy ha az autotokat akarjatok mutogatni,akkor inditsatok egy topicot, de a NFS:MW topic a jatekrol szoljon es ne arrol h ki mit rakott ossze!
Megkerek mindenkit hogy ha az autotokat akarjatok mutogatni,akkor inditsatok egy topicot, de a NFS:MW topic a jatekrol szoljon es ne arrol h ki mit rakott ossze!
...
ez igy normalis.
JóSebesség
Elküldve: 2005. 12. 01. 16:52
Idézet: StLewis - Dátum: 2005. Dec. 1., Thursday - 16:27
Ide jönnek a fikázós hozzászólások a garázsba meg majd az istenítőek...remélem nem lesz igazam...csak nehogy a falra fessem az ördögöt

egyik szemem sir masik nevet.. egyreszt nem hiszem el hogy egy ekkora koltsegvetesu jatekba miert nem lehet normalis AI-t es fizikat rakni.. bugokrol meg ne is beszeljunk
masreszt nagyon jo hangulata van a gamenek
Szerkesztette: -Turbo- 2005. 12. 01. 16:52 -kor
JóSebesség
Elküldve: 2005. 12. 01. 16:56
Érdekes, az utat eddig még nem fikázta senki
Bezzeg a megjenenés előtt
- Where are we going?
- Let's go find out.
- Let's go find out.
Elküldve: 2005. 12. 01. 17:03
mert az nem olyan rossz
igen, alacsony felbontasu textura meg minden, de az effektek rajta egesz jok. foleg amikor esik az eso.
JóSebesség
Elküldve: 2005. 12. 01. 17:54
Idézet: -Turbo- - Dátum: 2005. dec. 1., csütörtök - 17:03
mert az nem olyan rossz
igen, alacsony felbontasu textura meg minden, de az effektek rajta egesz jok. foleg amikor esik az eso.
úgy-úgy!
nekem nagyon tetszik!
ASUS P6T Deluxe V2 * INTEL CORE I7 920 "D0" * SCYTHE MUGEN2 * 3x1GB MUSHKIN XP3 CL7 * GAINWARD GTX570 PHANTOM * CORSAIR VX550 * COOLERMASTER HAF922 * SAMSUNG BX2450 24"
Elküldve: 2005. 12. 01. 17:56
Akinek nem fut jol a game ide johet panaszkodni 
EA Games NFS MW Forum
"With regard to your studdering problem, a lot of folks have reported this problem, especially with ATI cards. An EA employee who frequents these boards has announced that a patch will soon be released and the list of bugs that it fixes will preceed that."
Mondjuk eleg lol, hogy nekem pont nvidia kartyan nem mukodik normalisan
EA Games NFS MW Forum
"With regard to your studdering problem, a lot of folks have reported this problem, especially with ATI cards. An EA employee who frequents these boards has announced that a patch will soon be released and the list of bugs that it fixes will preceed that."
Mondjuk eleg lol, hogy nekem pont nvidia kartyan nem mukodik normalisan
Szerkesztette: Senator 2005. 12. 01. 18:24 -kor
My Config: Apple Mac Pro 3.0 GHz, 6GB Ram, 2TB Hdd, Radeon X1900, 2x Dell DE228WFP
Elküldve: 2005. 12. 01. 19:03
Idézet: inter15 - Dátum: 2005. dec. 1., csütörtök - 7:46
Arra a helyre kell autózni , ahol eddig egy markológép állt.(Le volt zárva) Most megnyílott ez az út , és egy hídon kell átugratnod !!!
Na én meg direkt nem mondtam el, hogy meglepi maradjon!
Most már mind1... szóval ott dobott ki, az ugratás után egyből!
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.
Elküldve: 2005. 12. 01. 19:05
nincs free roam? nabazzeg... csak career modban lehet kocsikazni? nanee... :confused:
JóSebesség
Elküldve: 2005. 12. 01. 19:10
Idézet: UseR - Dátum: 2005. dec. 1., csütörtök - 15:48
srácok, a gallardo tényleg elég brutál... Evo azóta pihen, és asszem pihenni is fog még egy keveset...
full Ultimate tuning, a 2 elnyert performance tuning már nem megy fel, mert nincs hova 

Nekem meg pont a hangja nem tetszik! :o De amúgy tényleg elég brutál verda!!!
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.
Elküldve: 2005. 12. 01. 19:22
Na srácok!
33%-nál járok, ezzel kivívtam itt magamnak az utolsó helyet tudom

Az a helyzet, hogy valami nőcivel kéne versenyezni, és minden megvan már, kivéve a bountyt.
Olyan rongyos 200.000-el van kevesebb mint kéne. Ezt hogyan tudom a leggyorsabban összekaparni?
Másik. Mikor elkaptak ilyen csodaérmével többször is tudtam növelni az impound vagy nemtom milyen strike levelemet. Na ez micsinál?
Köszi
Az a helyzet, hogy valami nőcivel kéne versenyezni, és minden megvan már, kivéve a bountyt.
Olyan rongyos 200.000-el van kevesebb mint kéne. Ezt hogyan tudom a leggyorsabban összekaparni?
Másik. Mikor elkaptak ilyen csodaérmével többször is tudtam növelni az impound vagy nemtom milyen strike levelemet. Na ez micsinál?
Köszi
<b>OO = [||] [||] = OO </b> Kereklámpás BMW M3 Forever!
Mielőtt bármit kérdezel >> <a href='http://www.google.com' target='_blank'>Google</a> Ha bármi baj van >> Cserélj tápot!
Konfig: X2 5600+, 4096 MB GEIL DDR-II 800, OCZ Vertex 30GB, Asus 8800GT 512MB, Samsung 913N 19" TFT - 8ms
<i><b>Failure is a "Postponed Success"</b></i>
Mielőtt bármit kérdezel >> <a href='http://www.google.com' target='_blank'>Google</a> Ha bármi baj van >> Cserélj tápot!
Konfig: X2 5600+, 4096 MB GEIL DDR-II 800, OCZ Vertex 30GB, Asus 8800GT 512MB, Samsung 913N 19" TFT - 8ms
<i><b>Failure is a "Postponed Success"</b></i>
Elküldve: 2005. 12. 01. 19:29
Nemtom mit szerettek annyira ebben a Gallardo-ban, se nem gyors, se nem kanyarodik jól... Én próbáltan az összes autót ami a Most Wanted-ben elfordul, de ezeket (Gallardo, Murciélago) a 32 kocsiból össszeállított toplistán a 31-32. helyre raknám... Lehet gey kicsit fanatiks vagyok de mióta kipróbáltam a Porsche 911 TurboS-t azóta nem létezik más autó
....bár ízlések és pofonok.
Szerkesztette: -=Neo=- 2005. 12. 01. 19:30 -kor
Progressive Trance 4eva!
Elküldve: 2005. 12. 01. 20:10
Idézet: ReeChee - Dátum: 2005. dec. 1., csütörtök - 19:22
Na srácok!

Köszi
Köszi
Ugy hogy keresel egy yardot üzdözősdit játszasz...egyébként a Blacklist almenüben láthatod, hogy mely bountykat kell megcsinálni...ha azokat megcsinálod, akkor abból össze kell jönnie az össz bountynak is...legalábbis én ezt tapasztaltam...
Most én meg a szőke p|csával szívok, 2 szögesláncot kell kivédenem, ez még megy is simán, azonban utána nem tudok meglépni és ez baromi idegesítő...
A másik kérdésedre válaszolva: ha elkapnak (BUSTED) akkor kapsz egy jelölést a kocsidhoz...ha ebből 3 összejön: szevassz kocsi. Amire te mondasz azzal szerintem ezen jelzések számát lehet növelni 3 ról ötre(vagy amit én tapasztaltam sajna, hogy hasonló cuccal a kocsim elvitelét tudtam megakadályozni...)
HA tévedek javítsatok!
Üdv Lewis
Elküldve: 2005. 12. 01. 20:13
Idézet: -=Neo=- - Dátum: 2005. dec. 1., csütörtök - 19:29
Nemtom mit szerettek annyira ebben a Gallardo-ban, se nem gyors, se nem kanyarodik jól... Én próbáltan az összes autót ami a Most Wanted-ben elfordul, de ezeket (Gallardo, Murciélago) a 32 kocsiból össszeállított toplistán a 31-32. helyre raknám... Lehet gey kicsit fanatiks vagyok de mióta kipróbáltam a Porsche 911 TurboS-t azóta nem létezik más autó
....bár ízlések és pofonok.
attol hogy te nem tudod vezetni ...
macbook air 2014
Elküldve: 2005. 12. 01. 20:13
Idézet: -Turbo- - Dátum: 2005. dec. 1., csütörtök - 19:05
nincs free roam? nabazzeg... csak career modban lehet kocsikazni? nanee... :confused:
Ezt nem néztem...ha igazad van akkor kezdek szomorú lenni, ugyanis valahol nyugodt szívvel szerettem volna ismerkedni a tereppel... no mindegy...

Súgó
A téma zárva.