HWSW Informatikai Kerekasztal: Need for Speed : Most Wanted (II.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Need for Speed : Most Wanted (II.)

#1421 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 12. 01. 12:33

Direkt raktam ide, ott senki sem látja :D Amúgy ilyen thumbnailek sztem maradhatnak itt, aki nagy képet akar berakni, az menjen oda.
Köszi a dícséretet, nekem is tetszik :)
- Where are we going?
- Let's go find out.

#1422 Felhasználó inaktív   StLewis 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 01. 16:11

Hát gyerekek..emlékeztek arra az ominózus lehúzós cikkre...azt kell sajna mondjam, hogy a rendőrségi autók A.I. és sebesség viszonyában sajna igaza volt az írónak...hülyék de gyorsak...meg ott csal a gép ahol nem szégyel: 2x megcsinálta ugyanazt ugyanott: izomra tépek fel egy dombon a sztrádán...domb tetéjén nem látni a szembe forgalmat...következmény: jön szembe egy kamion meg egy kisautó. A kisautó volt a választásom. Csakhogy kisauto oldalra fordul, hátulja beakad kamionba, beékelódik én meg nem tom kitolni. BUSTED. Ekkor azt mondom magnak, jól van megesik...de rá 2 perce ugyenzt megint eljátszotta...centiről centire... meg egy nem látható kanyar végén egyszercsak tiphopp feltünik 2 monsta és PONT eltalálnak akárhogy szlalomozol :( . Szomorú atz kell ondjam...

Kezdek kiábrándulni...

Üdv Lewis
"Néha mindenki elkövet néhány hibát/De ha magadba nézel és azt látod hogy/A szíved tiszta akkor/ Jó az út amin jársz és többé/ Ne is fordulj vissza" -Tankcsapda-Örökké tart

#1423 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 01. 16:14

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2005. dec. 1., csütörtök - 12:55

My little Gallardo :)
Kép

Kép

Szép. Már csak a garázsban kéne kitakarítani, hogy ne egy ilyen poros helyen álljon ez a gyöngyszem.  ;)
My photos

#1424 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 01. 16:16

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2005. dec. 1., csütörtök - 13:12

azt ugye tudjatok, hogy ez itt  :offtopic: ? :) goto nfsmw garage.

Utána ez a topic miről fog szólni? Ez a gama nagyrészben eleve a kocsikról szól. Szerintem egy játéknak eleve fölösleges két topic.

Ez csak egy vélemény.
My photos

#1425 Felhasználó inaktív   StLewis 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 01. 16:27

Idézet: sebgutkopf - Dátum: 2005. dec. 1., csütörtök - 16:16

Utána ez a topic miről fog szólni? Ez a gama nagyrészben eleve a kocsikról szól. Szerintem egy játéknak eleve fölösleges két topic.

Ez csak egy vélemény.

Ide jönnek a fikázós hozzászólások a garázsba meg majd az istenítőek...remélem nem lesz igazam...csak nehogy a falra fessem az ördögöt

:evil2:
"Néha mindenki elkövet néhány hibát/De ha magadba nézel és azt látod hogy/A szíved tiszta akkor/ Jó az út amin jársz és többé/ Ne is fordulj vissza" -Tankcsapda-Örökké tart

#1426 Felhasználó inaktív   UseR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 01. 16:48

srácok, a gallardo tényleg elég brutál... Evo azóta pihen, és asszem pihenni is fog még egy keveset... :p full Ultimate tuning, a 2 elnyert performance tuning már nem megy fel, mert nincs hova :p

:up: :respect:

Matricát nekem se volt szívem rátenni, majdnem stockon hagytam, olyan szép (és akkora hangja van!!!).

Szerkesztette: UseR 2005. 12. 01. 16:49 -kor

#1427 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 01. 16:50

Idézet: Vortex07 - Dátum: 2005. Nov. 30., Wednesday - 14:04

Lotus: tobb kep nem fert be? Ossze sem birom szamolni osszesen hany mega! Muszaj terhelni a forumot 66 millio keppel?  :reklamacio:  :mad:

Megkerek mindenkit hogy ha az autotokat akarjatok mutogatni,akkor inditsatok egy topicot, de a NFS:MW topic a jatekrol szoljon es ne arrol h ki mit rakott ossze!

...

ez igy normalis.
JóSebesség

#1428 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 01. 16:52

Idézet: StLewis - Dátum: 2005. Dec. 1., Thursday - 16:27

Ide jönnek a fikázós hozzászólások a garázsba meg majd az istenítőek...remélem nem lesz igazam...csak nehogy a falra fessem az ördögöt

:evil2:

egyik szemem sir masik nevet.. egyreszt nem hiszem el hogy egy ekkora koltsegvetesu jatekba miert nem lehet normalis AI-t es fizikat rakni.. bugokrol meg ne is beszeljunk :D ha besotetedik mert mondjuk jon az eso akkor tisztan lehet latni, hogy a fenyszorok csak disznek vannak

masreszt nagyon jo hangulata van a gamenek :)

Szerkesztette: -Turbo- 2005. 12. 01. 16:52 -kor

JóSebesség

#1429 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 01. 16:56

Érdekes, az utat eddig még nem fikázta senki :] Bezzeg a megjenenés előtt :D
- Where are we going?
- Let's go find out.

#1430 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 01. 17:03

mert az nem olyan rossz :) igen, alacsony felbontasu textura meg minden, de az effektek rajta egesz jok. foleg amikor esik az eso.
JóSebesség

#1431 Felhasználó inaktív   laragirl83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 01. 17:54

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2005. dec. 1., csütörtök - 17:03

mert az nem olyan rossz :) igen, alacsony felbontasu textura meg minden, de az effektek rajta egesz jok. foleg amikor esik az eso.

úgy-úgy! :up:
nekem nagyon tetszik!
ASUS P6T Deluxe V2 * INTEL CORE I7 920 "D0" * SCYTHE MUGEN2 * 3x1GB MUSHKIN XP3 CL7 * GAINWARD GTX570 PHANTOM * CORSAIR VX550 * COOLERMASTER HAF922 * SAMSUNG BX2450 24"

#1432 Felhasználó inaktív   Senator 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 01. 17:56

Akinek nem fut jol a game ide johet panaszkodni :)

EA Games NFS MW Forum

"With regard to your studdering problem, a lot of folks have reported this problem, especially with ATI cards. An EA employee who frequents these boards has announced that a patch will soon be released and the list of bugs that it fixes will preceed that."

Mondjuk eleg lol, hogy nekem pont nvidia kartyan nem mukodik normalisan :)

Szerkesztette: Senator 2005. 12. 01. 18:24 -kor

My Config: Apple Mac Pro 3.0 GHz, 6GB Ram, 2TB Hdd, Radeon X1900, 2x Dell DE228WFP

#1433 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 01. 19:03

Idézet: inter15 - Dátum: 2005. dec. 1., csütörtök - 7:46

Arra a helyre kell autózni , ahol eddig egy markológép állt.(Le volt zárva) Most megnyílott ez az út , és egy hídon kell átugratnod !!!

Na én meg direkt nem mondtam el, hogy meglepi maradjon! ;)
Most már mind1... szóval ott dobott ki, az ugratás után egyből! :reklamacio:
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

#1434 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 01. 19:05

nincs free roam? nabazzeg... csak career modban lehet kocsikazni? nanee...  :confused:
JóSebesség

#1435 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 01. 19:10

Idézet: UseR - Dátum: 2005. dec. 1., csütörtök - 15:48

srácok, a gallardo tényleg elég brutál... Evo azóta pihen, és asszem pihenni is fog még egy keveset... :p full Ultimate tuning, a 2 elnyert performance tuning már nem megy fel, mert nincs hova :p

:up: :respect:

Matricát nekem se volt szívem rátenni, majdnem stockon hagytam, olyan szép (és akkora hangja van!!!).

Nekem meg pont a hangja nem tetszik!  :o De amúgy tényleg elég brutál verda!!!  :up:  :respect:
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

#1436 Felhasználó inaktív   ReeChee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 01. 19:22

Na srácok!

33%-nál járok, ezzel kivívtam itt magamnak az utolsó helyet tudom :) :lama: :omg:
Az a helyzet, hogy valami nőcivel kéne versenyezni, és minden megvan már, kivéve a bountyt.
Olyan rongyos 200.000-el van kevesebb mint kéne. Ezt hogyan tudom a leggyorsabban összekaparni?

Másik. Mikor elkaptak ilyen csodaérmével többször is tudtam növelni az impound vagy nemtom milyen strike levelemet. Na ez micsinál?

Köszi
<b>OO = [||] [||] = OO </b>   Kereklámpás BMW M3 Forever!
Mielőtt bármit kérdezel >> <a href='http://www.google.com' target='_blank'>Google</a>      Ha bármi baj van >> Cserélj tápot!
Konfig: X2 5600+, 4096 MB GEIL DDR-II 800, OCZ Vertex 30GB, Asus 8800GT 512MB, Samsung 913N 19" TFT - 8ms
<i><b>Failure is a "Postponed Success"</b></i>

#1437 Felhasználó inaktív   -=Neo=- 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 01. 19:29

Nemtom mit szerettek annyira ebben a Gallardo-ban, se nem gyors, se nem kanyarodik jól... Én próbáltan az összes autót ami a Most Wanted-ben elfordul, de ezeket (Gallardo, Murciélago) a 32 kocsiból össszeállított toplistán a 31-32. helyre raknám... Lehet gey kicsit fanatiks vagyok de mióta kipróbáltam a Porsche 911 TurboS-t azóta nem létezik más autó:) ....bár ízlések és pofonok.

Szerkesztette: -=Neo=- 2005. 12. 01. 19:30 -kor

Progressive Trance 4eva!

#1438 Felhasználó inaktív   StLewis 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 01. 20:10

Idézet: ReeChee - Dátum: 2005. dec. 1., csütörtök - 19:22

Na srácok!

33%-nál járok, ezzel kivívtam itt magamnak az utolsó helyet tudom :) :lama: :omg:
Az a helyzet, hogy valami nőcivel kéne versenyezni, és minden megvan már, kivéve a bountyt.
Olyan rongyos 200.000-el van kevesebb mint kéne. Ezt hogyan tudom a leggyorsabban összekaparni?

Másik. Mikor elkaptak ilyen csodaérmével többször is tudtam növelni az impound vagy nemtom milyen strike levelemet. Na ez micsinál?

Köszi

Ugy hogy keresel egy yardot üzdözősdit játszasz...egyébként a Blacklist almenüben láthatod, hogy mely bountykat kell megcsinálni...ha azokat megcsinálod, akkor abból össze kell jönnie az össz bountynak is...legalábbis én ezt tapasztaltam...
Most én meg a szőke p|csával szívok, 2 szögesláncot kell kivédenem, ez még megy is simán, azonban utána nem tudok meglépni és ez baromi idegesítő... :(

A másik kérdésedre válaszolva: ha elkapnak (BUSTED) akkor kapsz egy jelölést a kocsidhoz...ha ebből 3 összejön: szevassz kocsi. Amire te mondasz azzal szerintem ezen jelzések számát lehet növelni 3 ról ötre(vagy amit én tapasztaltam sajna, hogy hasonló cuccal a kocsim elvitelét tudtam megakadályozni...)

HA tévedek javítsatok!

Üdv Lewis

#1439 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 01. 20:13

Idézet: -=Neo=- - Dátum: 2005. dec. 1., csütörtök - 19:29

Nemtom mit szerettek annyira ebben a Gallardo-ban, se nem gyors, se nem kanyarodik jól... Én próbáltan az összes autót ami a Most Wanted-ben elfordul, de ezeket (Gallardo, Murciélago) a 32 kocsiból össszeállított toplistán a 31-32. helyre raknám... Lehet gey kicsit fanatiks vagyok de mióta kipróbáltam a Porsche 911 TurboS-t azóta nem létezik más autó:) ....bár ízlések és pofonok.

attol hogy te nem tudod vezetni ... :rolleyes:  :Đ
macbook air 2014

#1440 Felhasználó inaktív   StLewis 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 01. 20:13

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2005. dec. 1., csütörtök - 19:05

nincs free roam? nabazzeg... csak career modban lehet kocsikazni? nanee...  :confused:

Ezt nem néztem...ha igazad van akkor kezdek szomorú lenni, ugyanis valahol nyugodt szívvel szerettem volna ismerkedni a tereppel... no mindegy...

Téma megosztása:

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.