Need for Speed : Most Wanted (II.)
Elküldve: 2005. 12. 07. 23:27
ahogy valaki megjósolta, 5iket lenyomtam és elkezdtem szopni velősen....legyorsulnak mint a húzat, esélyem nincs már a caymannal
vettem egy turbo S-t de azt is lenyomjak mint a szart.... gallardot van még egyedül értelme kiprobalni, amit nyertem corvette az egy nagy kalap szar volt kanyarodni nem lehetett vele rendesen....
A man must accept his fate or be destroyed by it.
Elküldve: 2005. 12. 08. 07:47
Idézet: -Turbo- - Dátum: 2005. dec. 7., szerda - 21:40
az EA meg megemberelhetne magat. nalam is eleg bugos a jatek, sokszor "rangat" - nem akadozik, csak furcsan framelaggol, mintha atugrana 2-3 framet. a vicc az, hogy a fraps szerint minden OK. hab a tortan, hogy PS2n is akad, jobban mint az UG2. szoval nem tudom. Ez egy picit hanyag munkanak tunik.
Nem is picit hanyag...
Ha EA nem ragaszkodott volna mindenáron a megjelenési dátumhoz (karácsony rulez
8 állat utazik egy kisbuszban. De csak 7 ülés van. A nyolcadik utas, a hal áll.
Elküldve: 2005. 12. 08. 10:19
húúú, ez az EA patch topik bőségesen biztosít anyázást mindenkinek
Elküldve: 2005. 12. 08. 11:20
bugok, szaggatas, akarmik ellenere nekem ez a jatek NAGYON tetszik
Elküldve: 2005. 12. 08. 12:09
Gang,
We'll be releasing patch 1.3 for the PC versions of NFSMW tomorrow. Below are the patch contents:
* Fixed problem with user not being returned to the offline main menu when losing
their connection.
* Users are no longer returned to the offline main menu after a LAN race.
* Fixed host hanging in an empty game room after exiting a race.
* Users are now able to find LAN races created through Quick Race.
* Fixed issue where the game will softlock and lose focus when clicking on 'Continue' in the [create new account]
screen when information is entered but not confirmed in one of the first four fields.
* Corrected number of laps in Knockout race event in Blacklist 15.
* Fixed problem where users are disconnected from LAN after finishing a race.
* Fixed issue with backround disappearing when mouse clicking the 'Statistics' button during the Hurry Up timer.
* Fixed a crash in the Foreign Registration Alert screen if the user clicks the back button.
* Fixed a crash when backing out and re- entering the Rap Sheet using the mouse.
* Clicking the back button during the Rap Sheet intro now returns the user to the Main Menu.
* Fixed issue with the interior of the car sometimes disappearing during gameplay.
* Fixed performance parts not showing up unless profile loaded.
Hivatalos javitasi lista...
Igy van a jo megnevezes a framelag, olyan mintha atugorna nehany kepkockat valoban.
Vsync on-nal tenyleg jobb, de 1-2 helyen tovabbra is berangat grrr
We'll be releasing patch 1.3 for the PC versions of NFSMW tomorrow. Below are the patch contents:
* Fixed problem with user not being returned to the offline main menu when losing
their connection.
* Users are no longer returned to the offline main menu after a LAN race.
* Fixed host hanging in an empty game room after exiting a race.
* Users are now able to find LAN races created through Quick Race.
* Fixed issue where the game will softlock and lose focus when clicking on 'Continue' in the [create new account]
screen when information is entered but not confirmed in one of the first four fields.
* Corrected number of laps in Knockout race event in Blacklist 15.
* Fixed problem where users are disconnected from LAN after finishing a race.
* Fixed issue with backround disappearing when mouse clicking the 'Statistics' button during the Hurry Up timer.
* Fixed a crash in the Foreign Registration Alert screen if the user clicks the back button.
* Fixed a crash when backing out and re- entering the Rap Sheet using the mouse.
* Clicking the back button during the Rap Sheet intro now returns the user to the Main Menu.
* Fixed issue with the interior of the car sometimes disappearing during gameplay.
* Fixed performance parts not showing up unless profile loaded.
Hivatalos javitasi lista...
Igy van a jo megnevezes a framelag, olyan mintha atugorna nehany kepkockat valoban.
Vsync on-nal tenyleg jobb, de 1-2 helyen tovabbra is berangat grrr
Szerkesztette: Senator 2005. 12. 08. 12:15 -kor
My Config: Apple Mac Pro 3.0 GHz, 6GB Ram, 2TB Hdd, Radeon X1900, 2x Dell DE228WFP
Elküldve: 2005. 12. 08. 12:25
Idézet: Taranis - Dátum: 2005. dec. 7., szerda - 14:17
Ezek a 400 feletti tempók - úgy tűnik - csak dragban autózhatók ki. Még a Ford GT sem megy 390-nél többet sima autókázás során. Az Aston Martinnal talán 385 a maximum, a Cayman-nál meg tán 360km/h.
Caymennel én 386-ot tudtam eddig produkálni, meg a 911-es Turboval is sima autókázás közben!
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.
Elküldve: 2005. 12. 08. 13:47
Nah inkább előbb olvasok és utána pofázok...
Lewis
Lewis
Szerkesztette: StLewis 2005. 12. 08. 13:49 -kor
"Néha mindenki elkövet néhány hibát/De ha magadba nézel és azt látod hogy/A szíved tiszta akkor/ Jó az út amin jársz és többé/ Ne is fordulj vissza" -Tankcsapda-Örökké tart
Elküldve: 2005. 12. 08. 14:24
Sziasztok. én 50%-nál járok,de a speedtrap versenynél mindig kilép.Tudna valaki küldeni egy 50% körűli mentést?
Elküldve: 2005. 12. 08. 14:52
Idézet: silvergod - Dátum: 2005. dec. 8., csütörtök - 15:24
Sziasztok. én 50%-nál járok,de a speedtrap versenynél mindig kilép.Tudna valaki küldeni egy 50% körűli mentést?
erre már kaptál választ is.
Elküldve: 2005. 12. 08. 15:07
Idézet: bega - Dátum: 2005. dec. 8., csütörtök - 12:25
Caymennel én 386-ot tudtam eddig produkálni, meg a 911-es Turboval is sima autókázás közben!
Azért írtam feltételes módban.
Én ugyanis nem vettem meg az Ultimate Engine-t és Turbo-t a Caymanomra, mivel nem láttam a változást a Top Speed és Acceleration csúszkán sem. Ezek nélkül csak 360-nal megy nekem.
Lényeg a lényeg, 400 felett szerintem egyik kocsi sem megy, csak dragban.
Elküldve: 2005. 12. 08. 15:37
Hi valamiért nem szerettem soha az autós játékokat de ez most tetszik, na meg fogadtam a karácsonyi lan partyra kinek lesz jobb autója
. Ezért is kérdezném a tapasztaltakat. Az elején választott Chevrolet Cobalt az autóm. Végig lehet vinni vele vagy cserélni kell? Magamtól valszeg az Aston Martint venném meg legközelebb. Eddig az első 3 csávót vertem le most jön valami csaj. Az eddig nyert autókat eladtam és a performance upgradet nyomattam. olyan 50000 pénzem van.
Windows NT összeomlott. Én vagyok a Halál Kék Képernyője. Senki nem hallja sikoltásod.
Elküldve: 2005. 12. 08. 16:22
Valaki súgjon nekem egy kicsit.
Mi a túrót kell csinálni Razor utáni üldözéses jelenetnél pontosan? X ideig kihúzni,X bounty pontot elérni ,valamit megtalálni?Vagy csak simán le kell rázni őket? :confused:
Mi a túrót kell csinálni Razor utáni üldözéses jelenetnél pontosan? X ideig kihúzni,X bounty pontot elérni ,valamit megtalálni?Vagy csak simán le kell rázni őket? :confused:
Nem hülye vagyok,csak tudatlan....
Elküldve: 2005. 12. 08. 17:17
Idézet: knifemaster - Dátum: 2005. dec. 8., csütörtök - 16:22
Valaki súgjon nekem egy kicsit.
Kb. 5 perc után felhív a Mia és megjelenik a térképen egy narancssárga pont. Oda kell autóznod.
The names and the faces have changed, but the game is still the same.
Elküldve: 2005. 12. 08. 17:28
Idézet: Lali-213 - Dátum: 2005. dec. 8., csütörtök - 18:17
Kb. 5 perc után felhív a Mia és megjelenik a térképen egy narancssárga pont. Oda kell autóznod.
Ez nem akkor van, ha lerázod az utolsó zsarut is ?
Egyébként mire elmész a térképen megjelölt helyre (mielőtt Mia szólna), pont le lehet rázni a kopókat.
Elküldve: 2005. 12. 08. 17:38
Idézet: atis52 - Dátum: 2005. dec. 8., csütörtök - 17:28
Ez nem akkor van, ha lerázod az utolsó zsarut is ?
Egyébként mire elmész a térképen megjelölt helyre (mielőtt Mia szólna), pont le lehet rázni a kopókat.
Engem út közben hívott és azt mondta, hogy nem mehet egyik rejtekhelyemre sem, mert ott nem vagyok biztonságban.
Elküldve: 2005. 12. 08. 18:51
Idézet: UseR - Dátum: 2005. dec. 8., csütörtök - 15:52
erre már kaptál választ is.
ja kaptam. csak az a baj hogy nem tudok mást választani mivel az 5. ellen megyek és a 3 fő versenynél lép ki! (ugytudom ott nincs választás, ráadásul a 2.-nál lép ki ugyhogy veszik az első is!)
Elküldve: 2005. 12. 08. 18:58
Idézet: Lali-213 - Dátum: 2005. dec. 8., csütörtök - 17:17
és az a hely kb hol van? hogy legalább arra menjek amíg nem hív és ne utánna keljen a fél map-en át küzedni magam.
Elküldve: 2005. 12. 08. 19:12
Idézet: gbr - Dátum: 2005. dec. 8., csütörtök - 18:58
és az a hely kb hol van? hogy legalább arra menjek amíg nem hív és ne utánna keljen a fél map-en át küzedni magam.
Ezt sajnos nem tudom megválaszolni. Én csak mentem a vakvilágba.
Elküldve: 2005. 12. 08. 19:38
Idézet: cyrusv10 - Dátum: 2005. dec. 8., csütörtök - 15:37
Hi valamiért nem szerettem soha az autós játékokat de ez most tetszik, na meg fogadtam a karácsonyi lan partyra kinek lesz jobb autója
. Ezért is kérdezném a tapasztaltakat. Az elején választott Chevrolet Cobalt az autóm. Végig lehet vinni vele vagy cserélni kell? Magamtól valszeg az Aston Martint venném meg legközelebb. Eddig az első 3 csávót vertem le most jön valami csaj. Az eddig nyert autókat eladtam és a performance upgradet nyomattam. olyan 50000 pénzem van.
Vegig!
Fiat Puntoval nyomtam vegig. Ha egy blacklist-est legyozol, akkor javaslom, hogy performance upgradet kerj es ha marad meg nyeresi eselyed, akkor meg probalkozhatsz a kerdojelekkel is!
En a kocsikra mentem, de a vegen azt mondtam, hogy a Punto tuningolasaval jobban jartam volna!
Marking!
Sok kocsi legyorsul, de nem kell izgulni, mert ugyis utolered oket!
A lenyeg, hogy jol kell venni a kanyarokat, nyomni kell a nitrot es ne kaszalj el tereptargyakat/autokat!
Ja es a roviditesekre is figyelj, mert aljas modon kihasznaljak!

Súgó
A téma zárva.